>Black Pearl< ponovo plovi! MIslili ste da mi okujete ladju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kukavice jedne svi pobegose kad treba varjacom po mornarima ... ali ja nisam pobegao i evo posto nema dovoljno zaliha brzo da stignemo brod sto jos i ne sanja da mu se potapanje sprema .... :twisted: ha ha tacno sam iza njih i ocigledno nista ne ocekuju ....
sve sam topove pripremio i napunio escajgom iz prosle pohare ... 3-4 pali ....! ha ha haaa sve sam ih ojadio sem nekolicine lakse ranjenih , sada u napad kapetane ... u napad , evo i sam ako se mora ! :twisted:
......

Bre ovi su bili bas sirotinja .... jedva po neki zlatnik i sve sama susena riba i meso ... fuj nigde voca ... moram do nekog ostrva da naberem malo manga ...... :roll:

Baba???:
Kapetane,
pod 'itno, ali pod 'itno izbacuj ove......ove.....šatro gusarke!!

Samo nam ladŽu opterećuju sas balast!! Sve to na dasku, i a u P.... .......U :lol: :lol: !!

Jel vi'š ti, one samo "kaficu", pa "rahatlukić", pa "klompUšice"..........a vamo bi da delidu plen!?!?! :evil: :evil:

"E NEĆE MOĆI, oću da znam koliki je moj deo?!?!" :lol: :lol:

Kas si pre uspeo da uletis :shock: , taman se javljam da sam za pice i ostalo, jel', druzenje :lol:
nemoj da si taki Baba, evo stize ladno-ladno pivo i zapecena kafa 8-) taku jos nisi probo :lol: :lol:
A, koliki ti je deo :confused: pojma nemam, ni mi jos nista nismo dobile :lol: a dal' ces ti, ni to pojma nemam :shock: pitaj glavnog, on rasporedjuje :lol: :lol:

Baba???:
Kapetane,
pod 'itno, ali pod 'itno izbacuj ove......ove.....šatro gusarke!!

Samo nam ladŽu opterećuju sas balast!! Sve to na dasku, i a u P.... .......U :lol: :lol: !!

Jel vi'š ti, one samo "kaficu", pa "rahatlukić", pa "klompUšice"..........a vamo bi da delidu plen!?!?! :evil: :evil:

"E NEĆE MOĆI, oću da znam koliki je moj deo?!?!" :lol: :lol:
DOBRO VECE!JEDNU SOLJU ZA MENE AKO JE PRETEKLA KOJA,AKO OVE BABE DAJU,I OSTALO DRUSTVO!MOZE?AJDE JA SAM JOS NOVA,NEMOJTE ME U MORE DA BACATE ODMAH!!!!! :shock:

dommino:
DOBRO VECE!JEDNU SOLJU ZA MENE AKO JE PRETEKLA KOJA,AKO OVE BABE DAJU,I OSTALO DRUSTVO!MOZE?AJDE JA SAM JOS NOVA,NEMOJTE ME U MORE DA BACATE ODMAH!!!!! :shock:

Ajde upadaj :D ,bas cemo se lepo izdivaniti ;) svasta ces da cujes, moze i kafa i pice, kakvo more da te bacamo :D , bas nam treba zensko pojacanje ;)
A ovo ti nisu BABE, to ti jedan, al' Baba, musko, bwe, dobar je on samo se tako malo pravi strasan, ne boj se ;)
Ima ti ovde jedan mlogo opasan :shock: , al' to cemo ti drugi put kaz'ti, ajd sad uzdravlje :lol:

Jugoslovenka:
Moram vam reci : Ja sam malko i ogladnela pa ako ima nesto da se ubaci u kljun..ih...to bi upotpunilo dozivljaj....
Sta ima za veceru? Kuvarice?????????????????

Tu, sam, oma stize :D vecera. Vako, veceras imamo, mmmmmm, ima prste da polizete, daklem, kuvana kolenica, sas sve sosom i sampinjoni prelivena, pa zapecena, veceras sve zapeceno ;) i kafa posle, mislim zapecena. Ima tu i razne vrste salate, pice po zelji, a .....desert, e, to ce biti iznenadjenje, koleginice moje gusarke :lol: ;)
Mislim sas desert ce iznenadimo nase momcove gusare ;) , sad cu vam sapnuti(gydejsfe), al' ni rec, to mora da bidne pravo iznenadjenje :lol: 8-)

Baba???:
E moj Kapetane, pukli smo ko zvečka, bWee!!

Razbiše nam totalno koncepciju!!
I još me i "drugar'ca" izofira iz nama :lol: :lol: !!

Biće bolje da mi usidrimo ladŽu, i mesto piraterije da se bavimo restoranstvom......a uz put prodajemo odeČu i obuČu :lol: :lol: !!

Ništa, ja u sledeČu luku silazim i odo na kurs kukičenja......Ene ga galeb, ću izdržim još to malo do kopna :lol: !!

E, vala samo kad smo docekale da priznate da smo vam rzbile koncepciju :lol: :lol:
Jel' Baba, sta ti imas sprocu mog kuvanja :evil: ne odgovara ti jelovnik, veceras vecera :?:
osim, toga, posto nista zivo niste navatali i poharali ;) , ondak bolje i restoran, nego da puknemo i mi ko i vi :lol: vako vas spasavamo, capisco 8-)

Baba???:
Jest' vala, razbile, razbile.....A kako pametniji popušća, biće da su muški počeli sas pakovanje :lol: :lol: !!

Šta tvoje kuHanje??
Kad sam ja to probo??
Ili neko od pirat??
Nikad!!

Navek nađete da brčkate po šerpe i lonce, kad smo mi "Man In Action", i dok se mi vrnemo......tanjiri oblizane........Ni ne čudi me što do sada niste imale potrebu za Clgonit-om :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

E, pa kad ste vi navek u te neke akcije, ondak mi zbog otog i brckamo, s(pakujemo) po nesto 8-) ....pa ko vam je kriv sto niste stigli da probate nista iz nasu kujnu :lol: :lol: :lol:

Baba???:
Ma znam ja lisice, bWee u dušu......i rep!!
To vi pokupili od Gandija, šatro mirno i tiho, a vamo, ode Indija.....tj. ladŽa.....za keks :lol: :lol: !!

Kad spomenuh Indiju, stvarno mi nedostaje svetica moja :lol: :twisted: :lol: !!
Ko li mi je sade poklapa..... :lol: :lol: !!

Baba, pa ti pogodi, sta je za desert-KEKS, kako li si samo mogao znati :lol:
nemoj ti nama patis, cerez svetice tvoje, evo tebe oma jedna ladna flasa, ovj gajba piva, oma ce tebe bude lakse :lol: ;)

opijum:
Tu, sam, oma stize :D vecera. Vako, veceras imamo, mmmmmm, ima prste da polizete, daklem, kuvana kolenica, sas sve sosom i sampinjoni prelivena, pa zapecena, veceras sve zapeceno ;) i kafa posle, mislim zapecena. Ima tu i razne vrste salate, pice po zelji, a .....desert, e, to ce biti iznenadjenje, koleginice moje gusarke :lol: ;)
Mislim sas desert ce iznenadimo nase momcove gusare ;) , sad cu vam sapnuti(gydejsfe), al' ni rec, to mora da bidne pravo iznenadjenje :lol: 8-)

Jeli molim te , a meni prazna smocnica moram u poharu...?
More bice ovde jos svasta :twisted: :grin:

twigy:
STANI!!!Gde ces,ajde da popijemo po jednu kaficu,pa malo niz plazu da prosetamo!!!! 8-) Mozda ima nesto za nagaz!!!! :wink:
Auuuuu ala se te gusarke raspustila .... nacisto ... i jos se ovde laze da se nista ne radi !
Ja kad zvao da se radi onda nesto me ufatila promaja i slicno pa sam morao sam da barku poharam :roll: jaoooooo........ ajd neku dobru vocnu tortu da oprostim brzzzoooo! :twisted: :grin:

Captain Jack Sparrow:
Jeli molim te , a meni prazna smocnica moram u poharu...?
More bice ovde jos svasta :twisted: :grin:

Gle, cap. :shock: ovaj, otkud tebe....ma znas to sam ja.....ovaj donela iz moju kucnu kujnu, znas :confused: , sta cu sad.....e, pa , da dosla tvoje kuma :D bila gladna, pa kako kumu tako da docekamo, jel tako-tako je, i ja oma , da se ti ne bi naljutio, zbog kime, jel' sve to lepo donela i spremila-eto :lol: :lol: :lol:

Captain Jack Sparrow:
Auuuuu ala se te gusarke raspustila .... nacisto ... i jos se ovde laze da se nista ne radi !
Ja kad zvao da se radi onda nesto me ufatila promaja i slicno pa sam morao sam da barku poharam :roll: jaoooooo........ ajd neku dobru vocnu tortu da oprostim brzzzoooo! :twisted: :grin:

Stize, vocna, cap, :D to smo koleginica i ja zajedno spremile, znas, mnogo mi pomogla :D Ajde, probaj, stoo je leeeepaaaaa, ima i mango, ajd' sad papaj, a mi cemo malo kujnu da sredimo :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back