twigy:Sta je sad?Dosadno i na ladji :-( ?A ja taman posla malo da vidim sta ima .... :grin: .ima li bar klope,pi ca?Da nesto zamezim pa da bezim i ja dok se gusari ne namnoze ;-) !!!!
ma, nema nista ni na ladju, twigy
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
twigy:Sta je sad?Dosadno i na ladji :-( ?A ja taman posla malo da vidim sta ima .... :grin: .ima li bar klope,pi ca?Da nesto zamezim pa da bezim i ja dok se gusari ne namnoze ;-) !!!!
Jugoslovenka:Evo me kume da zajedno beremo to lepo voce.....

Moze jedna meni,ovako sam na splavu ja kuvala prvu jutarnjuJugoslovenka:Ljudi, ja skuvala svezu kaficu.....hoce li neko da mi pravi drustvo?
,pa ratluk,pa obujemo klompice ja i koleginica8),pa uzduz i popreko po plazi........ko josh pije veceras?????twigy:Moze jedna meni,ovako sam na splavu ja kuvala prvu jutarnju,pa ratluk,pa obujemo klompice ja i koleginica8),pa uzduz i popreko po plazi........ko josh pije veceras?????
![]()
, al' su to bila dobr vremena kad smo uzduz i popreko, eh kad se samo setim, sad cemo da pricamo Jugoslovenki, sve po redu
Baba???:Kapetane,
pod 'itno, ali pod 'itno izbacuj ove......ove.....šatro gusarke!!
Samo nam ladŽu opterećuju sas balast!! Sve to na dasku, i a u P.... .......U![]()
!!
Jel vi'š ti, one samo "kaficu", pa "rahatlukić", pa "klompUšice"..........a vamo bi da delidu plen!?!?!![]()
![]()
"E NEĆE MOĆI, oću da znam koliki je moj deo?!?!"![]()
![]()
a dal' ces ti, ni to pojma nemam :shock: pitaj glavnog, on rasporedjuje

DOBRO VECE!JEDNU SOLJU ZA MENE AKO JE PRETEKLA KOJA,AKO OVE BABE DAJU,I OSTALO DRUSTVO!MOZE?AJDE JA SAM JOS NOVA,NEMOJTE ME U MORE DA BACATE ODMAH!!!!! :shock:Baba???:Kapetane,
pod 'itno, ali pod 'itno izbacuj ove......ove.....šatro gusarke!!
Samo nam ladŽu opterećuju sas balast!! Sve to na dasku, i a u P.... .......U![]()
!!
Jel vi'š ti, one samo "kaficu", pa "rahatlukić", pa "klompUšice"..........a vamo bi da delidu plen!?!?!![]()
![]()
"E NEĆE MOĆI, oću da znam koliki je moj deo?!?!"![]()
![]()
dommino:DOBRO VECE!JEDNU SOLJU ZA MENE AKO JE PRETEKLA KOJA,AKO OVE BABE DAJU,I OSTALO DRUSTVO!MOZE?AJDE JA SAM JOS NOVA,NEMOJTE ME U MORE DA BACATE ODMAH!!!!! :shock:

Jugoslovenka:Moram vam reci : Ja sam malko i ogladnela pa ako ima nesto da se ubaci u kljun..ih...to bi upotpunilo dozivljaj....
Sta ima za veceru? Kuvarice?????????????????
8-)Baba???:E moj Kapetane, pukli smo ko zvečka, bWee!!
Razbiše nam totalno koncepciju!!
I još me i "drugar'ca" izofira iz nama![]()
!!
Biće bolje da mi usidrimo ladŽu, i mesto piraterije da se bavimo restoranstvom......a uz put prodajemo odeČu i obuČu![]()
!!
Ništa, ja u sledeČu luku silazim i odo na kurs kukičenja......Ene ga galeb, ću izdržim još to malo do kopna!!
ne odgovara ti jelovnik, veceras vecera
vako vas spasavamo, capisco 8-)Baba???:Jest' vala, razbile, razbile.....A kako pametniji popušća, biće da su muški počeli sas pakovanje![]()
!!
Šta tvoje kuHanje??
Kad sam ja to probo??
Ili neko od pirat??
Nikad!!
Navek nađete da brčkate po šerpe i lonce, kad smo mi "Man In Action", i dok se mi vrnemo......tanjiri oblizane........Ni ne čudi me što do sada niste imale potrebu za Clgonit-om![]()
![]()
![]()
!!!

dommino:Ja dosla na kafu kod vas a dobih jos i dobru klopu,a Calgonit jos ako uzmem,pa zivecu bre kao koranjaca 300 godina, bre...

Baba???:Ma znam ja lisice, bWee u dušu......i rep!!
To vi pokupili od Gandija, šatro mirno i tiho, a vamo, ode Indija.....tj. ladŽa.....za keks![]()
!!
Kad spomenuh Indiju, stvarno mi nedostaje svetica moja![]()
![]()
!!
Ko li mi je sade poklapa.....![]()
!!
Za koga ja kuvam-za nikog :shock:

Jao kumo moja lepa samo da ne naletimo na neko skroz pusto ostrvo da beremo mango .... to bi iskusenje bilo preveliko :-DJugoslovenka:Evo me kume da zajedno beremo to lepo voce.....
opijum:Tu, sam, oma stizevecera. Vako, veceras imamo, mmmmmm, ima prste da polizete, daklem, kuvana kolenica, sas sve sosom i sampinjoni prelivena, pa zapecena, veceras sve zapeceno
i kafa posle, mislim zapecena. Ima tu i razne vrste salate, pice po zelji, a .....desert, e, to ce biti iznenadjenje, koleginice moje gusarke
![]()
![]()
Mislim sas desert ce iznenadimo nase momcove gusare, sad cu vam sapnuti(gydejsfe), al' ni rec, to mora da bidne pravo iznenadjenje
8-)
Auuuuu ala se te gusarke raspustila .... nacisto ... i jos se ovde laze da se nista ne radi !twigy:STANI!!!Gde ces,ajde da popijemo po jednu kaficu,pa malo niz plazu da prosetamo!!!! 8-) Mozda ima nesto za nagaz!!!! :wink:
Captain Jack Sparrow:Jeli molim te , a meni prazna smocnica moram u poharu...?
More bice ovde jos svasta:grin:

Captain Jack Sparrow:Auuuuu ala se te gusarke raspustila .... nacisto ... i jos se ovde laze da se nista ne radi !
Ja kad zvao da se radi onda nesto me ufatila promaja i slicno pa sam morao sam da barku poharamjaoooooo........ ajd neku dobru vocnu tortu da oprostim brzzzoooo!
:grin: