Biznis od teorije zavere: prodavali radioaktivne ogrlice koje štite od 5g mreže

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
105.540

BIZNIS OD TEORIJE ZAVERE: Prodavali radioaktivne ogrlice koje “štite od 5G mreže”​

Nadležni u Holandiji utvrdili su da su radioaktivne ogrlice i drugi predmeti za koje su neki uvereni da štite od 5G mreže prodavani širom zemlje.​

Reč je o 10 predmeta za koje je utvrđeno da imaju štetno jonizirajuće zračenje. Apelovano je građanima da ih ne koriste, te su upozoreni šta bi se moglo desiti njihovom zdravlju ako bi ih koristili.

Ovakvi predmeti postoje iako nije dokazano da je 5G mreža štetna po zdravlje. U Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO) su konstatovali da je ova mreža sigurna te da se u kontekstu njenog uticaja na zdravlje ne razlikuje od 3G i 4G mreže.

Za mobilne mreže koriste se nejonizirajući radiotalasi kojima se ne oštećuje DNK. Uprkos tome, oni koji su uvereni da je 5G štetan po zdravlje su uništavali predajnike za njegovo emitovanje.

Osim ogrlice, radioaktivni su i maska za spavanje “Energy Armor” i narukvica za koje neki misle da štiti od 5G mreže. Među takvim narukvicama je i ona namenjena deci “Magnetix Wellness”.

Teorijama zavera nastalo je tržište anti-5G proizvoda, a koji zapravo nemaju nikakvu funkciju. Nadležni u Velikoj Britaniji su u maju prošle godine zabranili prodaju USB za koji se tvrdilo da štiti od ove mreže, a koji je koštao 339 funti. Ovakvi USB su se prodavali na Amazonu.

Holandske vlasti su objavile listu svih radioaktivnih proizvoda, prenosi BBC.

Izvor: Klix

Foto: Pixabay

https://www.bizlife.rs/biznis-od-te...-radioaktivne-ogrlice-koje-stite-od-5g-mreze/

Eto i ja da otvorim nesto u vezi teorije zavere :per:
Teoreticmari da li ste pukli neke pare na ove ogrlice ? :think:
 

Back
Top