Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.979
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super, drži se ti podalje tako pametan.Ponzijeva šema, budale uplaćuju keš i naduvavaju balon pa osnivač povuče keš i izduva.
Значи Путин је будала ?Ponzijeva šema, budale uplaćuju keš i naduvavaju balon pa osnivač povuče keš i izduva.
Ma šta znaju Putin i Blekrok, nemaju oni pronicljivost balkanskih forumašaЗначи Путин је будала ?
Русија почела да користи биткоин како би се супротставила западним санкцијама
https://rt.rs/ekonomija/123742-rusija-medjunarodna-placanja-valuta-bitkoin/

retko pada..nisam expert ali dugo to traje i uvek na vise i vise..Ponzijeva šema, budale uplaćuju keš i naduvavaju balon pa osnivač povuče keš i izduva.

БТЦ и ЕТХ су још и стабилни, али све ово остало је катастрофа.Ostalo mi nesto malo btc, plasim se da ulozim vise.
Mozda gresim ali nisam toliko optimista![]()
Vec sutra ko ziv a ko mrtav......БТЦ и ЕТХ су још и стабилни, али све ово остало је катастрофа.
Како ли тек реагују ови у Сарајеву и Приштини.Slabo barataš teorijom, isto što važi za BTC važi i za bilo koju akciju na berzi.Jedno teoretsko pitanje.
Na primer BK spadne na 10 hiljadarki eura , gde je nestalo onih 90 hiljada što su neki platili .
Sa tvojom konstatacijom se slažem .Slabo barataš teorijom, isto što važi za BTC važi i za bilo koju akciju na berzi.
Kakve realne pare?Sa tvojom konstatacijom se slažem .
Ako neko realnim novcem od 100 hiljada eura kupi 1 bitkoin i taj BK vrednost spadne u trgovini na 10 hilhada eura , gde je nestalo reealnih 90 hiljada eura .
Pitanje se onosi na realne pare .
Hvala , razumem , a šta radiš kada skače vrednost .Kakve realne pare?
Evo ja sam nedavno prodao nešto BTCa po ceni oko 98k, malopre kupio istu količinu po 79k i ostali mi dolari na računu kao profit.
Ništa nije nestalo, samo se prebacuje sa računa nestrpljivih na račune stpljivih.
Sve zavisi, najvažnije je strpljenje i iskustvo.Hvala , razumem , a šta radiš kada skače vrednost .
Ја немам много искуства, пропустио сам овај последњи беар период, јер сам се сувише касно прикључио. Али оно што сам схватио из препорука других људи је да мораш имати неку стратегију, а то је у суштини ово о чему пише Muad'Dib, а то је да пратиш кретање коина, као и неке просечне вредности.Hvala , razumem , a šta radiš kada skače vrednost .