biti voljen ili voleti?

ms:
Nema tu mnogo filozofije....ako stalno volis onog ko tebe ne voli...stradas....ako stalno pustas druge da tebe vole, a ti ne volis...opet stradas, jer ne umes da volis....BITNA JE SREDINA....DA BUDE OBOSTRANO. :lol: ...

p.s. - HERMAN HESE JE REKAO JEDNOM DA JE SREĆAN ONAJ KO UME DA VOLI....ALI (OVO SAM JA DODALA :D :D :D :D :D :D :D :D ) - JE NAJSREĆNIJI ONAJ NA ČIJE DAVANJE LJUBAVI KONAČNO NEKO ISTOM MEROM I UZVRATI.... :D
Uzela si Heseovu misao i potpuno je izopacila :roll:
Lako je voleti kada je ljubav uzvracena, to moze svako...

Snezna, posto si sama u ovoj diskusiji, samo da ti kazem da delim tvoje misljenje...ne daj se :wink:

iluzionista:
Snezna_kraljica:
Viva:
goodday:
svi vole da vole :roll:
ali retko ko ume da bude voljen
Sve sto mogu da ucine je da dozvole da budu voljeni. :idea:
Ali..... Treba znati biti voljen..... Uzvracati istom merom, uskladiti nade, ocekivanja sa partnerom...

Slazem se. Ali, neki put i pored zelje, partneri nisu spremni na prilagodjavanje jedan drugome... Nazalost.
Sve se ti meni slazes AAALLLLIIIII! :) Uvek nesto dodas... :wink:
Da, to znaci da nisu dovoljno srodne duse - oni smatraju da ih licnost druge osobe ne moze obogatiti dovoljno da bi pozeleli da uloze trud u komunikaciju.

Snezna_kraljica:
iluzionista:
Snezna_kraljica:
Viva:
goodday:
Ali..... Treba znati biti voljen..... Uzvracati istom merom, uskladiti nade, ocekivanja sa partnerom...

Slazem se. Ali, neki put i pored zelje, partneri nisu spremni na prilagodjavanje jedan drugome... Nazalost.
Sve se ti meni slazes AAALLLLIIIII! :) Uvek nesto dodas... :wink:
Da, to znaci da nisu dovoljno srodne duse - oni smatraju da ih licnost druge osobe ne moze obogatiti dovoljno da bi pozeleli da uloze trud u komunikaciju.

Mnogi zaboravljaju jednu jadan bitan faktor, narocito kod muskaraca...
STRAH! Nezreli muskarci se boje vezivanja, MNOGO!
Evo recimo Stefan...dok nije navikao da ga vezujem za radijator dok ga seksualno zlostavljam, trebalo je mnogo rada na tome. Prvo sam mu vezao jednu rukicu dok sam ga mazio po glavi da se ne uplasi, zatim obe ruke, pa noge...kod genitalija mi je doduse trebalo malo vise vremena...zato je sada miran kao bubica :)

Snezna_kraljica:
iluzionista:
Snezna_kraljica:
Viva:
goodday:

Sve se ti meni slazes AAALLLLIIIII! :)

:roll: ;) :lol:

Ronik:
Evo recimo Stefan...dok nije navikao da ga vezujem za radijator dok ga seksualno zlostavljam, trebalo je mnogo rada na tome. Prvo sam mu vezao jednu rukicu dok sam ga mazio po glavi da se ne uplasi, zatim obe ruke, pa noge...kod genitalija mi je doduse trebalo malo vise vremena...zato je sada miran kao bubica :)
Sva sreca, pa ima iskusnog i zrelog muskarca pored sebe koji ce ga uputiti u sve tajne srecnog sexualnog zivota...

Snezna_kraljica:
Ronik:
Sva sreca, pa ima iskusnog i zrelog muskarca pored sebe koji ce ga uputiti u sve tajne srecnog sexualnog zivota...
Sarkazam! TO! TO!
HOCU JOS!!! JOS!!
joooossss!!!! aaaaaahhh
Sada sam uprljao ciste farmerke zbog tebe :x

Ronik:
Snezna_kraljica:
Ronik:
Sarkazam! TO! TO!
HOCU JOS!!! JOS!!
joooossss!!!! aaaaaahhh
Sada sam uprljao ciste farmerke zbog tebe :x
NIJE VALJDA DA TI JE STEFFAN REKAO O NECEMU STO SE JUCE DESILO? MA, DOBICE ON KOJI SAMAR KAD GA VIDIM... :evil: 8)

hahaahaha
Ali sada sam stvarno u REBUSU :shock:
Sta se desilo? :o
Nek ti isprica, necu da se blamiram bas TOLIKO ovde...
Kao da si znao sta je bilo... c c c...

Steffan:
Ronik:
hahaahaha

Ma pusti je, paranoicna je zbog toga sto flertujem sa drugim zenama... :wink: bice sve u redu kada joj kupim neki lep pokloncic... :roll:
DAJ BRE! Nisam paranoicna, nisam sizofrenicna... ili mozda jesam? Da, ta podvojenost licnosti, iz Snezne_kraljice u .... macku.... noc.... mijaukanje....... POMOC! :shock:

Snezna_kraljica:
Steffan:
Ronik:
hahaahaha

Ma pusti je, paranoicna je zbog toga sto flertujem sa drugim zenama... :wink: bice sve u redu kada joj kupim neki lep pokloncic... :roll:
DAJ BRE! Nisam paranoicna, nisam sizofrenicna... ili mozda jesam? Da, ta podvojenost licnosti, iz Snezne_kraljice u .... macku.... noc.... mijaukanje....... POMOC! :shock:

ahhahaaha... ovaj, sve je u redu narode... zaboravila je da popije lekic... hodi draga idemo kuci da prilegnes malo... :roll:

Steffan:
Snezna_kraljica:
Steffan:
Ronik:
hahaahaha

ahhahaaha... ovaj, sve je u redu narode... zaboravila je da popije lekic... hodi draga idemo kuci da prilegnes malo... :roll:
jesmo li rekli dve plave i jedna crvena....opet si dirala zute :evil:

Back