Toki-Voki
Ističe se
- Poruka
- 2.150
Ja sam mislio da su ove budale prestale da protestuju, kad ono... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam mislio da su ove budale prestale da protestuju, kad ono...![]()

pacijent - izdali me prijatelji izdao me SRS
Надам се да ће сутра протест бити организован у циљу да се спречи ово срамно понашање СРС?

ovo postaje sve bolje i bolje

systemofadown:А резултат вашег рада увек једнак НУЛИ.

pacijent - zamal' se ne udavih kad videh....
У овај вакат сам дошао с неког посла, ручам и без везе упалим ТВ. Не знам када је тенис па ајд да не пропустим. кад оно изађе бубуљичасти прашкаџија и хвали Тому и СРС и помену неки споразум и преко 200 гласова за споразум са ЕУ.
застаде ми залогај у грлу!
Мислио сам, био убеђен, да ништа више не може да ме изведе ван граница некакве нормале. преварио сам се.
Ево својим очима и ушима гледао и слушап: Тома убеђује послнички клуб ДСС-а да гласа за споразум са ЕУ. Па изашао црни криминалац бајатовићи да хвали радикале и куди ДСС зашто не прихвати да пође стопама радикалским.
Господине Томо, можеш да се кријеш и фолираш са триста некаквих резолуција. ЕУ се толико тресу гаће од наших резолуција да је то несхватљиво и дође ми по некада жао ЕУ.
Господине Томо, није у питању никаква резолуција, у питању је споразум који је до зла врхунског опасан по Србију. ЕУ само тражи да га и друга страна потписница усвоји и да Еулекс постане званичан и једини контигент који ће спровести финчев план и КиМ отићи потпуно из Србије.
Господо радикали, данас сте потписали своју смртну пресуду и хвала вам на томе. Сада више нема ко да нас замајава и даје лажну наду. Коначно сте се разоткрили и доказали да од 2000. године непрекидно преговарате, договарате и тргујете са ДС+соланина војска. Виш+е нема сумње, продавали сте изборе, узимали милионе и глумили опозицију која ће ово, па оно, и тако непрекидно у круг. А резултат вашег рада увек једнак НУЛИ.
![]()

Порука mišolovac 2.9.2008. 12:02
02.09.08, пренос заседања скупштине...
Слушам оне несрећне радикале како и даље лапрдају са говорнице, као што су и пре смрти Панића. Исто су **њали и пре његове смрти, само је тема била другачија. Значи, ништа се није променило.
Сада ће они, својим најјачим оружјем - јаком речи, да убију жуте у појам. Да им се, брате, освете за сва зла која су им нанели! Трагикомедија!
Да ми је неко мачку убио, ја би му се крви напио! Овима убијају чланство, а они? **ењају! Која немоћ!
Драго ми је да нисам члан СРС, иначе би могао некажњено да ме убије к`о зеца ко и када хоће.
КО ЋЕ САДА, МАЈМУНИ ГЛУПИ, ДА ВАМ СЕ УЧЛАНИ У СТРАНКУ, КАД ЗНА ДА ЈЕ СЕЗОНА ЛОВА НА РАДИКАЛЕ ОТВОРЕНА?

hocemo jos,hocemo jos 

Che_GueVaRRista ::Готово је с политиком, ово је једнопартијски систем, диктатура, а сви политички "чиниоци" су трули до сржи. Србија се може спасити САМО НА ТРГУ сваког дана у 17ч. а до тада угасите телевизоре и радио пријемнике, престаните да купујете новине и заборавите на ту превару звану страначка политика. Нек вам овај форум постане једино уточиште за истину.
Једино свијетло у мрачној еуро-Србији, је баш то на Тргу у 17 часова!!!Једино те догађаје пратим, остали ми нису више битни, послије оволиког националног понижења и опште бламаже!!!

Pa sto se sad nisi slozio? Evo napljuva radikale koliko je mogao.
?
Svetlo na kraju tunela![]()

Kako nisam, jesi video?
pacijent - Toma Trojanski
Како ико још сме бранити тог бесрамника и тројанског коња Николића?

Eto sta se desi kad odes na godisnji, nisam obavesten o dogadjajima....Kakvi prestale, sprema se novi protest....![]()

Re: Скупштина?
origin 4.9.2008. 22:30
A imam i predloge kako efikasno ta nacionalna vlada moze da natera Srbe da se mnoze i to bez bilo kakvih ekstremnih mera ali o tome drugom prilikom.

smrc ,sta nam sada preostaje osim da se bacimo u mutno Dunavo ?