Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent - žešći dileja:mrgreen::super:

Skandal na mitingu za Karadžića
Novinar pretio sečom glava!
Ponedeljak - 01.09.2008
Beogradski novinar Igor Marinković pozvao je sa Trga Republike na odsecanje glava vodećih ljudi srpske vlasti!

igorutin 1.9.2008
Zbog bezobzirnosti kolega iz lista Alo koji su zlonamerno manipulisali mojim govorom od subote i umesto metaforicnog poziva na rusenje Vlade napravili od njega poziv na secu glava ministara bio sam prinudjen da danasdam otkaz u svojoj firmi

pacijent - žešći dileja:mrgreen::super:

Skandal na mitingu za Karadžića
Novinar pretio sečom glava!
Ponedeljak - 01.09.2008
Beogradski novinar Igor Marinković pozvao je sa Trga Republike na odsecanje glava vodećih ljudi srpske vlasti!

igorutin 1.9.2008
Zbog bezobzirnosti kolega iz lista Alo koji su zlonamerno manipulisali mojim govorom od subote i umesto metaforicnog poziva na rusenje Vlade napravili od njega poziv na secu glava ministara bio sam prinudjen da danasdam otkaz u svojoj firmi

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
toooooooooooo

pacijent - gastarbajter:mrgreen:

Samanta_
Registrovan član

Nije dans bitno dali neko zna SRPSKI, bitno je da SBINI ILI SRPKINJA voli svoju naciju, bilo gde na ovoj planeti.... Ko svoje ceni taj i svoje voli...Ko tudje (Tudjmanovo ne voli taj sam sebe mrzi).....

Verujem da drugarica bolje prica nemacki od maternjeg, pa joj malo tesko da se izrazi...

jos malo bosanaca iz predgradja
http://forum.srpskinacionalisti.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=1985
Јуче и прекључе су нам на протесту били Срби из Кикинде, преговарали смо мало како да се и тамо покрене протест. Дали смо им нешто материала... Надам се да ће се ватра Ветерника ширити српском Војводином и да ће је целу запалити !
:rotf::rotf::rotf:

jos malo bosanaca iz predgradja
http://forum.srpskinacionalisti.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=1985
Јуче и прекључе су нам на протесту били Срби из Кикинде, преговарали смо мало како да се и тамо покрене протест. Дали смо им нешто материала... Надам се да ће се ватра Ветерника ширити српском Војводином и да ће је целу запалити !
:rotf::rotf::rotf:

Taj organizator iz Veternika je, valjda,onaj što je, par dana pred protest u Novom Sadu napisao: dolazimo nas desetoro, a sutradan: bili smo ortak i ja.....:mrgreen:

Slike iz Veternika:super:
bbbhb6.jpg

aaavy6.jpg

NVeternik Четник-почетник

Poslednja izmena:
За вечерас ћемо тек да видимо, али ја сам данас два пута доживео врхунац, и то на улици . Једном кад се ишло до МУП-а а други пут кад се враћало од МУП-а. Оба пута се пролазило поред америчке амбасаде и пуштала се руска химна.

Чибурашка http://forum.srpskinacionalisti.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=4442

pacijent - vlasnik života:mrgreen:

maler
У славном десетогодишњем, од све светске веродостојне елите величаном, отпору бољег дела српског народа највећем удруженом злу, икад створеном на земљиној кугли, Ви заузимате високо место.
Због тога и
НЕМАТЕ ПРАВО ДА СЕ ДОБРОВОЉНО ПРЕДАТЕ Хашком трибуналу!
Јер ваши живти и судбина више не припадају Вама, већ нама који смо зајдно с вама сањали снове о слободи!

"Stručnjaci" za naci-onalna i ras(a)-istička pitanja. Nije sa nacionalista

Originally Posted by Војвода за Стрељање
Да имамо нормалну националну владу министар просвете би одмах требао у школе да уведе час патриотизма. Мада ни ова ситуација није оправдање за младе јер ко хоће он о својој историји и о својој нацији може да нађе и да прочита и ван школских активности.

Управо то, али треба децу заинтересовати за то. Уместо да се шири дрога нека се шири национална, а са националном и расна свест!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back