nexxx011
Ističe se
- Poruka
- 2.875
Da znas. A ako nesto na mene ciljas u vezi sa kopiranjem, znaj da me jednostavno mrzi da citam sve poruke pa se mozda slucajno ponovim sa nekim.
Mislio je na postove sa nacionalističkih foruma

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znas. A ako nesto na mene ciljas u vezi sa kopiranjem, znaj da me jednostavno mrzi da citam sve poruke pa se mozda slucajno ponovim sa nekim.

Mislio je na postove sa nacionalističkih foruma![]()
rekoh ja ,lepo je videti da ste odlucili da licno ucestvujete u temi tako reci live,pa nema potrebe ni za kopiranjemA po stoti put glupu poziciju.
Ova tema je totalno prolupavanje mrzitelja srpstva i pokoji pokusaj normalnih da istima ukazu na to da su skrenuli i da ih vrate u normalu.

pacijent - žešći dileja
Skandal na mitingu za Karadžića
Novinar pretio sečom glava!
Ponedeljak - 01.09.2008
Beogradski novinar Igor Marinković pozvao je sa Trga Republike na odsecanje glava vodećih ljudi srpske vlasti!
igorutin 1.9.2008
Zbog bezobzirnosti kolega iz lista Alo koji su zlonamerno manipulisali mojim govorom od subote i umesto metaforicnog poziva na rusenje Vlade napravili od njega poziv na secu glava ministara bio sam prinudjen da danasdam otkaz u svojoj firmi

pacijent - gastarbajter
Samanta_
Registrovan član
Nije dans bitno dali neko zna SRPSKI, bitno je da SBINI ILI SRPKINJA voli svoju naciju, bilo gde na ovoj planeti.... Ko svoje ceni taj i svoje voli...Ko tudje (Tudjmanovo ne voli taj sam sebe mrzi).....
pacijent - gastarbajter
Samanta_
Registrovan član
Nije dans bitno dali neko zna SRPSKI, bitno je da SBINI ILI SRPKINJA voli svoju naciju, bilo gde na ovoj planeti.... Ko svoje ceni taj i svoje voli...Ko tudje (Tudjmanovo ne voli taj sam sebe mrzi).....

pacijent -izliv Kostunice u glavu (tezi slucaj)
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7412075&postcount=75

pacijent - opozicija opozicije
Milovan 3.9.2008.
Скупштина наставила са радом !?!?!?!?!?
Сутра обавезно протест испред скупштине и то ПРОТИВ РАДИКАЛА!

jos malo bosanaca iz predgradja
http://forum.srpskinacionalisti.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=1985
Јуче и прекључе су нам на протесту били Срби из Кикинде, преговарали смо мало како да се и тамо покрене протест. Дали смо им нешто материала... Надам се да ће се ватра Ветерника ширити српском Војводином и да ће је целу запалити !
![]()

NVeternik 2.9.2008.
Sta se u Veterniku peva:
NE TRAZITE RATKA, OPASNE SU NOCI
KAD TREBALO BUDE, SAM CE RATKO DOCI

a evo i kako izgledaju dani veternicke kulture u Novom Sadu
![]()

За вечерас ћемо тек да видимо, али ја сам данас два пута доживео врхунац, и то на улици . Једном кад се ишло до МУП-а а други пут кад се враћало од МУП-а. Оба пута се пролазило поред америчке амбасаде и пуштала се руска химна.
Сутра сви у 17 да бранимо Ћирилиц као Руси и Бугари.НИсмо ми ваљда најгори да нас то не занима.Сутра идемо до министарсва Културе.Све за Србију,Србију ни за шта...

Originally Posted by Војвода за Стрељање
Да имамо нормалну националну владу министар просвете би одмах требао у школе да уведе час патриотизма. Мада ни ова ситуација није оправдање за младе јер ко хоће он о својој историји и о својој нацији може да нађе и да прочита и ван школских активности.
Управо то, али треба децу заинтересовати за то. Уместо да се шири дрога нека се шири национална, а са националном и расна свест!