Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pacijent - odričem se brata:mrgreen:

DjordjeB 30.7.2008. 10:05

Пре пола сата сам позвао свог брата и "све по списку", ***** једно ДОСманлијско

:rotf::rotf::rotf::rotf:
Koji bolidi....Nema dalje...
I posle neko kaze sve je ok medju radikalima....

Ima da se raspadnu pre nego sto djeneral odleprsa u Sheveningen(tokom avgusta :cool: ).
:mrgreen:

ВОЈВОДА ОД КРАЈИНЕ :???::???:

Слажемо се,ја сам прижељкивао да ово и не буде митинг класичног типа већ да буде пар обраћања,максимално сат времена па онда у шетњу,блокаду саобраћаја до испуњења одређених услова...,мислим да је тако нешто и најављивано на форуму.
А овако испало мало безвезе...,мада не смијемо заборавити да су ови издајници,како сада изгледа,по сваку цијену жељели спријечити ту шетњу.
Једино да смо одмах кренули и предухитрили их али то је сад већ нагађање...
Ако је нешто добро након ових протеста то је што су односи на политичкој сцени затегнути до крајности,линија разграничења између нас и њих је јасно издиференцирана.
Она мучна кохабитација са издајницима ме убијала...
Само да се сад не стане. :???::???:

@DellBoy-011 jel tacno ovo sto kaze Lilu da se zoves Marko? :shock:

Sve je tačno što Lilu kaže za mene:ok:

pacijent - ruska ferka:mrgreen:

Драгутин Д. А. 30.7.2008.

Треба издати званично саопштење-позив од стране нашег форума да се пандури који су тукли Вучића појаве сами на тргу или на неком другом месту у неко одређено време, па у најбољој традицији руских навијача да се исти број наших њима супротстави

pacijent o Vučiću - nije sapun da se potroši:super:

Kordunas 30.7.2008.

Izgorece, potrosice se. On ne treba da bude u prvom redu , onmora da bud eu organizaciji. Mnogo vise vredi tamo. Ovde ce ga namestiti da pogine. Zuti ne prezanju ni od cega i to moramo biti apsolutno svesni.

Ne sme vise tako da se izlaze. U redu je, dokazao se kakva je velicina od coveka i sad je dosta. Jednstavno, suvise je vredan da bi smeli da ga izgubimo !!!

pacijent -pismeni radikal , pravoverni
Dulja ako ti SRS nevalja pa ti se onda sestro lepo uclani u Obraz,Dveri,1389 ili smostalno elaj kao neki od nas i pusti SRS na miru a nemoj samo da kukumavcis ovde po forumu i da nam prosipas istine keje vecina od nas vec zna i to na veoma bezobrazan i provokatorski nacin umesto da sve to isto kazes lepo,smireno i zavijeno a istovremeno jasno da moze svako da razume.:mrgreen:

Kordunas 30.7.2008.

Izgorece, potrosice se. On ne treba da bude u prvom redu , onmora da bud eu organizaciji. Mnogo vise vredi tamo. Ovde ce ga namestiti da pogine. Zuti ne prezanju ni od cega i to moramo biti apsolutno svesni.

Ne sme vise tako da se izlaze. U redu je, dokazao se kakva je velicina od coveka i sad je dosta. Jednstavno, suvise je vredan da bi smeli da ga izgubimo !!!

Kako je ovo dobro :klap: cista bolest :klap: ja odusevljena :worth:

pacijent-James Bond III
"Dunja" ili bolje "Dino" , zbiru dosovski, kada hoces da se infiltriras na neki sajt, onda to moras polako, sistematski. NE smes sebi, ako hoces da dodguras do visokih funkcija i struktura DB-a, da dozvolis blamiranje i diskreditaciju na najbanalniji nacin, tako sto ces se potpisati kao zensko , a govoris u muskom rodu. Naravno, uvek mozes da kazes da pises sa nicka svoje bake, majke, devojke ili sta vec, ali ti to sada nece proci. Ipak se mi malo duze bavimo internetom i prepiskama na forumima, a ni lociranje preko IP adrese nije nam strano...

Daklem, o'ladi!

ala ga je provalio i denuncirao svaka mu cast :ok:

pacijent-James Bond III
"Dunja" ili bolje "Dino" , zbiru dosovski, kada hoces da se infiltriras na neki sajt, onda to moras polako, sistematski. NE smes sebi, ako hoces da dodguras do visokih funkcija i struktura DB-a, da dozvolis blamiranje i diskreditaciju na najbanalniji nacin, tako sto ces se potpisati kao zensko , a govoris u muskom rodu. Naravno, uvek mozes da kazes da pises sa nicka svoje bake, majke, devojke ili sta vec, ali ti to sada nece proci. Ipak se mi malo duze bavimo internetom i prepiskama na forumima, a ni lociranje preko IP adrese nije nam strano...

Daklem, o'ladi!

ala ga je provalio i denuncirao svaka mu cast :ok:

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Kordunas 30.7.2008.

:rotf: :rotf:

pacijent - Mr DŽ:mrgreen:

Као релевантног саговорника презентирају оно џубре миливојевића, џубре које је плакало као *****, џубре које је крало стотине хиљада будимпештанских пара, џубре које нам саопштава да су њихови протести били мирни а да су наши рушилачки

pacijent - odričem se brata:mrgreen:

DjordjeB 30.7.2008. 10:05

Пре пола сата сам позвао свог брата и "све по списку", ***** једно ДОСманлијско
pacijent-utesni
Samo hrabro.-Tiha voda brijeg roni.
Bujica kuljne i brzo prodje.Nislim da se to desilo i sinoc.
:ok:

19557.gif
:super:

Ludaci....sta drugo napisati....:banovati::banovati::banovati:

Ovo je neverovatno,Srbija se zajebava a na severu je stanje katastrofalno, Madjari se spremaju za ocepljenje,najavljuje i prete žestokom ofanzovom na naselja koja čak imaju preko 70% Srba!!Pre neki dan sam video naoružane crnokošuljaše na putu Subotica- Kanjiža samo što su se u ovom momentu sakrili jer još im EU i SAD nije dala zeleno svetlo za akcije.Ja sam se inače prebacio u Beograd ne verujem da će nas Zloris zaštiti kad počnu da kolju,ja sam inače u mestu gde Srbi čine svega 10% stanovništva i otvereno mi prete!:otkacio::otkacio::otkacio:

Zaboravih napisati ovo je sa foruma Pogleda....i tamo ima puno pacijenata zeljnih pomoci dr.Dabica.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back