Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ludaci....sta drugo napisati....:banovati::banovati::banovati:

Ovo je neverovatno,Srbija se zajebava a na severu je stanje katastrofalno, Madjari se spremaju za ocepljenje,najavljuje i prete žestokom ofanzovom na naselja koja čak imaju preko 70% Srba!!Pre neki dan sam video naoružane crnokošuljaše na putu Subotica- Kanjiža samo što su se u ovom momentu sakrili jer još im EU i SAD nije dala zeleno svetlo za akcije.Ja sam se inače prebacio u Beograd ne verujem da će nas Zloris zaštiti kad počnu da kolju,ja sam inače u mestu gde Srbi čine svega 10% stanovništva i otvereno mi prete!:otkacio::otkacio::otkacio:

Brate, neznam na čemu si ali daj i meni malo.

Ovo je neverovatno,Srbija se zajebava a na severu je stanje katastrofalno, Madjari se spremaju za ocepljenje,najavljuje i prete žestokom ofanzovom na naselja koja čak imaju preko 70% Srba!!Pre neki dan sam video naoružane crnokošuljaše na putu Subotica- Kanjiža samo što su se u ovom momentu sakrili jer još im EU i SAD nije dala zeleno svetlo za akcije.Ja sam se inače prebacio u Beograd ne verujem da će nas Zloris zaštiti kad počnu da kolju,ja sam inače u mestu gde Srbi čine svega 10% stanovništva i otvereno mi prete!:otkacio::otkacio::otkacio:
:super::rotf::rotf:

treba i da ga krstiš:mrgreen:
recimo: pacijent - paranoja:super:

kakve sad to veze ima sa ovom temom? :dontunderstand: :dontunderstand: :dontunderstand:

pacijent - odričem se brata:mrgreen:

DjordjeB 30.7.2008. 10:05

Пре пола сата сам позвао свог брата и "све по списку", ***** једно ДОСманлијско
al ovaj je ipak pobednik , apsolutni kralj covek je objasnio ,treba ga uramiti ,jos kaze "pre pola sata " :hahaha: ocekujem da ce u nastavku sa kumom ,svastikom i ostatkom verolomne izdajnicke familije da raskrsti :mrgreen:

Zaboravih napisati ovo je sa foruma Pogleda....i tamo ima puno pacijenata zeljnih pomoci dr.Dabica.

Kole http://forum.srpskinacionalisti.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2540

Ако су уз помоћ провока тора и полиције успели да разбију митинг на ком је било 40 000 људи,нека ми неко каже колико је људи потребно да се разбуцају и дачићева полиција и тачићеви провокатори или је можда тих 40 000 довољно али са бољом организацијом?

Жика http://forum.srpskinacionalisti.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=4328

На првој наредној седници Скупштине Србије СРС, ДСС и НС би требали да узму две недеље одсуства а ако се после две недеље не смени Председница Скупштине, да мандате врате народу и више се не појављују у Скупштини до после нових избора.
Нисмо их бирали да буду Тадићијеви Волови и да их Тадићи Влачи и Навлачи....

Русалка http://forum.srpskinacionalisti.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=3714

Мило ми је кад помислим колико је пандура (са све пушкама) данас било на улицама, а људи који су се окупили ради протестне шетње су мирно (да не кажем достојанствено и као поред турског гробља) пролазили поред дотичних. А сигурно су очекивали бурнију реакцију, чим их је толико било. Надам се да се број људи који се свакодневно окупља неће смањивати како дани пролазе.

pacijent - dokazuje teoriju o dvojniku:super:

Приједор
упркос финансијској, технолошкој и логистичкој надмоћи западњаци нису били у стању пронаћи Радована. Вријеме им је на измаку, тужилаштво хашке инквизиције престаје са радом у децембру ове године; стога они подмећу лажног Караџића, којег ће осудити, а тиме директно и Србе с обе стране ријеке

Opet Pogledi ,poceli su i u desterci,sedmercu itd.:rotf::rotf::rotf::hahaha::hahaha::hahaha:

Ој лане Радоване
(музика и текст: Милан Мића Петровић - 2008)

Стигле вести, на срамоту нашу,
Отели нам Караџића Рашу!

Ој лане Радоване,
Ми смо с'тобом
Сиви тићу Караџићу!

Мисли влада, дрске улизице,
'Ће засити западне варљивце.

Ој лане Радоване,
Ми смо с'тобом
Сиви тићу Караџићу!

Ова клика коме треба више,
'Ће продаје све што српски дише.