Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svi ovi koje vi nazivate pacijentima su zaista pacijenti, ali pacijenti na n-ti. normalne osobe ne bi mogle takve gluposti da napisu kao sto su oni pisali, ali ne mislite li da je jos jadnije smejati se bolesnima? ppppfffffffffff sto li ne idem da spavam nego se nerviram... vise ne znam na kojoj sam strani... ustvari ja vise i nisam na strani... i nisam vise ni ZA, ja sam PROTIV... i cemu vodi ovo sve? da na sledecim izborima opet bude tesno izmedju radikala i demokrata i da bedna strancica kao sto je daciceva odlucuje o svemu a mi kao majmuni da idemo da glasamo i lemamo se za njihove guzice po ulicama beograda... jao... odoh da spavam, laku noc!

svi ovi koje vi nazivate pacijentima su zaista pacijenti, ali pacijenti na n-ti. normalne osobe ne bi mogle takve gluposti da napisu kao sto su oni pisali, ali ne mislite li da je jos jadnije smejati se bolesnima? ppppfffffffffff sto li ne idem da spavam nego se nerviram... vise ne znam na kojoj sam strani... ustvari ja vise i nisam na strani... i nisam vise ni ZA, ja sam PROTIV... i cemu vodi ovo sve? da na sledecim izborima opet bude tesno izmedju radikala i demokrata i da bedna strancica kao sto je daciceva odlucuje o svemu a mi kao majmuni da idemo da glasamo i lemamo se za njihove guzice po ulicama beograda... jao... odoh da spavam, laku noc!

A tesno biti nece....
Sigurno....

:rotf::rotf::rotf::rotf:

pacijent - Aca placipi*cka :mrgreen::mrgreen:

2ue1glc.jpg

aca plachipichka ( piskavim glasom )

a rekli smo nema kragne, i nema u yaya........:hahaha::hahaha::hahaha:

pacijent dr Dabića:super:

Adrian Mutu 29.7.2008.
Бог чува Србе
Не може нам нико ништа јачи смо од судбине, могу само да нам пуше они што нас не воле!!!

acasrbendakb2.jpg

sps44154666ei3.jpg

Kakve lepe tapete, ili je ovde u pitanju molerski valjak sa uzorkom. Do duše neobičan izbor boje za sobu jednog muškarčine. :klap:

pacijent - smorio se

Milovan 30.7.2008. 1:52
Какав смор од протеста!! Изгледа да Николић и компанија стварно желе Гандијевим методама да сруше власт. Да сморе власт. Да влада падне јер је народ сморио. Да Тадић оде јер су му митинзи досадили. Не пролази то у реалном животу. Народ још од проглашења независности чека да СРС понуди нешто КОНКРЕТНО. Не причу са говорнице, не саопштења, не смарање. Нису понудили НИШТА.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:rotf::rotf::rotf::rotf:

Adrian Mutu - Aca car
Док смо путовали из Кикинде аутобусом на митинг добио сам од једног радикала на поклон белу Караџићеву мајицу, а на себи сам имао обучену црну Караџићеву мајицу и наранџасти шорц.

Кад сам се вратио кући појео сам једну велику хладну лубеницу, то ми је било најбоље од свега. И срећан сам што сам добио нову Караџићеву мајицу на митингу...

:worth::worth::worth:

pacijent - urađen!:super:

ozren 30.7.2008. 7:26

СРС је у потпуности заказала. Целих петнаест минута они на бини нису имали појма шта се дешава на 300 метара од њих.
Ваљда су и они били успавани говором једног од 30-ак смарајућих оратора.
Ал` јеига - требало је задовољити сујету сваког од страначких функционера.

УРАЂЕНИ СМО КАО МЛАДИ МАЈМУНИ

:hahaha::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back