DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
klasičan radikalsko/seljoberski moron
GGLINE 29.7.2008. 22:32
Beograd treba srušiti kad nam nema Radovana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Užas i sramota.klasičan radikalsko/seljoberski moron
Njemu kivo sto su njemu sve srusili i sto je bezao traktorom u Srbiju, i nije se nastanio u Beogradu, pa ce sad da rusi nas Grad! Stoka pobeglicka!!!
a ti u sukobu njega i njegovih i policije navijaj za njega
jel ti sad shvataš razliku između onoga i ovoga![]()
Ne navijam ja za njega, daleko bilo, al ne mogu ni za policiju, rekao sam zasto. Znam ja razliku vrlo dobro, al ne podnosim licemerstvo.
pa nije licemerstvo, onda smo se borili za nešto pa je policija mlatila bez potrebe
ovaj se bori da ruši, uništava...
odustajem, u pravu si![]()
ударај....само ударај!
ово је почетак краја бориса!![]()
Kako ne shvatas razliku izmedju standardnih huligana i ovih radikala?! Kad su oni napravili neko sranje? Nikad!!! Nisu ni sada, rekoh u onoj temi da je to standardna ekipa za fajt sa policijom. Ako je jos i istina da ode Radovan, onda je sve jasno kako je i sta napravljeno i iz kog centra, i onda ocekujemo da bude normalna zemlja?! Mislim, stvarno...
Kako ne shvatas razliku izmedju standardnih huligana i ovih radikala?! Kad su oni napravili neko sranje? Nikad!!! Nisu ni sada, rekoh u onoj temi da je to standardna ekipa za fajt sa policijom. Ako je jos i istina da ode Radovan, onda je sve jasno kako je i sta napravljeno i iz kog centra, i onda ocekujemo da bude normalna zemlja?! Mislim, stvarno...
Pa dobro, ako ratove ne rachunash u sranja...![]()
Ne. Nije isto rat i demonstracje. A i nisu radikali poceli ratove, nego sps, koalicioni partner ds-a i ldp-a.
A i paravojske su bile deo sps-a???![]()
A nisu li? Ko ih je organizovao, dao im oruzje, uniforme, prostorije, logistiku, dao im da obucavaju ljude u Bubanj-potoku?
Znachi po tebi radikali su mirotvorci, koji su zakazali u Bosni...![]()
Jesi ti lud ili se drogiras, ili sta?! Nisu mirotvorci, ali mora da se zna ko je gazda toga svega bio, i ciji su oni bili vojnici, i orudje za prljave poslove. Koliko se ja secam, a secam, vise sranja su pravili Arkanovi Tigrovi, Srpska Garda(produkt SPO-a), nego radikali. Oni su "radili" dok su radikali uvek bili "sredstvo" za plasenje sa vrlo malo ikakve akcije. Znaci sps je bio glavni za sve i nema druge istine, a sad sto su sps, ds, spo, bivsi Arkanovci koalicija... ybg![]()
Pa radikali su recidiv svih koje si naprojao...dough.
osvešćen
krstonosa 29.7.2008. 23:35
Otkad znam za sebe jebeno glasam za radikale. Pun mi je k**** nasih poraza!