Toki-Voki
Ističe se
- Poruka
- 2.150
Oba...![]()
Ja sam mislio da je samo ovaj drugi, zbog nick-a "patriJota"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oba...![]()
Taj sam...
Zabranili mi ip adresu....
Samo su se malo zajebali, koristim proxy.![]()
pacijent - loše čuje
NACIONALISTA 29.7.2008. 13:27
Чујем да су километарске колоне на прилазима Београду
![]()
Ma s kog sajta kupite te bisere? Ima li tamo neko citav?
Nema kao sto vidis.
![]()
Doduse, nema ni ovde mnogo citavih...
Popaj 29.7.2008. 15:48
pobego je retardic u Presevo danas ,a prica se da ce ukoliko bude nekih problema biti prebacen u bondstil i odatle rukovoditi vanrednim stanjem koje zuti planiraju da uvedu
royaltribune 29.7.2008. 16:00
nenade angazuj se malo i banuj ova *****,sad su nasli da provociraju 3 sata do kraja okupacije
ВАЖНО ! ВАЖНО ! ВАЖНО
Док ми данас будемо у медијској шетњи, за то време ће спец. групе проевропске братије организовати похару радњи у Кнез Михајловој улици.
Док ће наше обезбеђење водити рачуна да не дође до сукоба полиције и учесника протеста за то време ће оператици жутог предузећа оперисати по Кнез Михајловој.
Обавезно треба један део обезбеђења одвојити за заштиту Кнез Михајлове пошто ће полиција бити повучена одатле, заправо, неће је не бити тамо јер има обавезу да штити кључне објекте.
Јавите у Земун, телефоном. Овако преко форума је слаба вајда да ће информација на време стићи где треба.
Ја долазим сутра на митинг у овој мајици са слике... била ми је поцепана та Караџићева мајица око врата, и данас сам узео иглу и конац и сам сам својим рукама зашио мајицу. Сад сам спреман за митинг да идем у тој Караџићевој мајици са слике. Аутобус из Кикинде полази у 4 сати поподне за Београд... ево мене сутра на митингу у мојој легендарној мајици из 2004. године 8)
pacijent xxx Znam ja! :
Popaj 29.7.2008. 15:48
pobego je retardic u Presevo danas ,a prica se da ce ukoliko bude nekih problema biti prebacen u bondstil i odatle rukovoditi vanrednim stanjem koje zuti planiraju da uvedu
Чворовић 29.7.2008. 19:32
![]()
![]()
ћео
Приједор - КРАЉУ !!! ... Ако неће сад "ћеће" касније, после протеста ...
Успут, на тргу је тренутно око 100 000 људи колико ја могу да проценим ...
Поз.
BeliAndjeo 29.7.2008. 20:34
DIREKTAN PRENOS PROTESTA NA K:CN KOPERNICUS. ZIVELA BRATSKA RUSIJA!!!
ударај....само ударај!pacijent - kozo jedna, jedna kozo jedna, jedna kozo
![]()