Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zamisli, rukovodiće vanrednim stanjem iz bondstila:dash::dash:
tom mladiću stvarno treba stručna pomoć
ja na te njihove gluposti gledam sa simpatijama, ali tu ima ozbiljnih i teških mantalnih bolesnika
znači, čovek da bi ispao faca, izmisli nešto i onda krene sa pletenjem mreže u nekom samo njemu znanom smeru
i onda kad neko postavi pitanje ako ne radiš nigde, dođi na miting
pa ko da te zaposli pi3da ti materina, budaletina kojoj ovakve stvari padaju na pamet

pacijent 58350 ( pandur u penziji )

ВАЖНО ! ВАЖНО ! ВАЖНО

Док ми данас будемо у медијској шетњи, за то време ће спец. групе проевропске братије организовати похару радњи у Кнез Михајловој улици.
Док ће наше обезбеђење водити рачуна да не дође до сукоба полиције и учесника протеста за то време ће оператици жутог предузећа оперисати по Кнез Михајловој.

Обавезно треба један део обезбеђења одвојити за заштиту Кнез Михајлове пошто ће полиција бити повучена одатле, заправо, неће је не бити тамо јер има обавезу да штити кључне објекте.

:hahaha::hahaha::hahaha:

pacijent 78460 ( dezurna tuzibaba ).....drug pandura u penziji

Јавите у Земун, телефоном. Овако преко форума је слаба вајда да ће информација на време стићи где треба.

pacijent 46468 ( sedela sam za masinom , sila sam....)

Ја долазим сутра на митинг у овој мајици са слике... била ми је поцепана та Караџићева мајица око врата, и данас сам узео иглу и конац и сам сам својим рукама зашио мајицу. Сад сам спреман за митинг да идем у тој Караџићевој мајици са слике. Аутобус из Кикинде полази у 4 сати поподне за Београд... ево мене сутра на митингу у мојој легендарној мајици из 2004. године 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back