Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nije licemerstvo, onda smo se borili za nešto pa je policija mlatila bez potrebe
ovaj se bori da ruši, uništava...
odustajem, u pravu si:roll:

Kako ne shvatas razliku izmedju standardnih huligana i ovih radikala?! Kad su oni napravili neko sranje? Nikad!!! Nisu ni sada, rekoh u onoj temi da je to standardna ekipa za fajt sa policijom. Ako je jos i istina da ode Radovan, onda je sve jasno kako je i sta napravljeno i iz kog centra, i onda ocekujemo da bude normalna zemlja?! Mislim, stvarno...

Kako ne shvatas razliku izmedju standardnih huligana i ovih radikala?! Kad su oni napravili neko sranje? Nikad!!! Nisu ni sada, rekoh u onoj temi da je to standardna ekipa za fajt sa policijom. Ako je jos i istina da ode Radovan, onda je sve jasno kako je i sta napravljeno i iz kog centra, i onda ocekujemo da bude normalna zemlja?! Mislim, stvarno...

Pa dobro, ako ratove ne rachunash u sranja...:roll:

pa ja sam lepo napisao da je uzadnjih 10 godina organizovano krš i gomila mitinga (pa i radikala) bez incidenta
i da ovo radi bagra
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7129848&postcount=781

i da, borio sam se da u ovoj zemlji svako može da mitinguje, demonstrira, iskaže svoju volje
ali ne da ruši zato što mu je to jednini cilj

Znachi po tebi radikali su mirotvorci, koji su zakazali u Bosni...:thumbdown:

Jesi ti lud ili se drogiras, ili sta?! Nisu mirotvorci, ali mora da se zna ko je gazda toga svega bio, i ciji su oni bili vojnici, i orudje za prljave poslove. Koliko se ja secam, a secam, vise sranja su pravili Arkanovi Tigrovi, Srpska Garda(produkt SPO-a), nego radikali. Oni su "radili" dok su radikali uvek bili "sredstvo" za plasenje sa vrlo malo ikakve akcije. Znaci sps je bio glavni za sve i nema druge istine, a sad sto su sps, ds, spo, bivsi Arkanovci koalicija... ybg :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Jesi ti lud ili se drogiras, ili sta?! Nisu mirotvorci, ali mora da se zna ko je gazda toga svega bio, i ciji su oni bili vojnici, i orudje za prljave poslove. Koliko se ja secam, a secam, vise sranja su pravili Arkanovi Tigrovi, Srpska Garda(produkt SPO-a), nego radikali. Oni su "radili" dok su radikali uvek bili "sredstvo" za plasenje sa vrlo malo ikakve akcije. Znaci sps je bio glavni za sve i nema druge istine, a sad sto su sps, ds, spo, bivsi Arkanovci koalicija... ybg :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Pa radikali su recidiv svih koje si naprojao...dough.

pacijent - Aca placipi*cka :mrgreen::mrgreen:

Hvala Dacicu sto me je tukao....

2ue1glc.jpg

:super::super:
:klap::klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back