Biser sa nacionalističkih foruma (noć bensendina)

koja patriJotska izjava vas je ostavila bez daha??

• pacijent br 1

• pacijent br 2 ( dija spora )

• pacijent br 3 ( pravopisni genije )

• pacijent br 4 ( evroskeptik )

• pacijent br 5 ( sportski navijac )

• pacijent br 6 ( pesnik )

• pacijent br 7 ( dileja )

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Битанго - војна књижица је војна тајна - ПАЈЗ' ДА ТИ ЈЕ НЕКО НЕ СКЕНИРА... болид у розе шпилхознама које му је навукао психопата Ирон Лорд...:cool::cool::cool:

Evo ja ću je skenirati iako je vojna tajna....................Uuuuu da neće da me strpaju u aps zbog toga?............Ma zaboli me tuki.................:hahaha::hahaha::hahaha:

Никако нисам за Радикале.
--------------------------------------------------------
Војници!...Јунаци!...Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања...Ви немате више да се бринете за своје животе који више не постоје...Зато напред у славу!...За Kраља и Отаџбину!
ЖИВЕО КРАЉ!!!!!

Vidim, raspao si se od smejanja :mrgreen: A ovo za vojsku, šta da ti kažem sem rado ide srbin u vojnike. Pogledaj malo statistiku i vidi koliko se njih danas odlučuje za civilno služenje a koliko regularno, pa ajde onda sve "civilnjake" da prekrstimo u peškiriće :hahaha:

Не можеш тако говорити, јер Тадић колико знам је требало да слући војни рок давно пре увођења цивилног, зар не? Још је ЈНА постојала

Diskusije na forumu
Krstan (univerzitetski profesor) 24. januar 2006. u 03.00 (registrovani član)
Dame i gospodo,
Već danima mi se ovde postavljaju pitanja u vezi sa Borisom Tadićem - FRANCETIĆEM. Oni koji nisu pročitali ništa više od Bukvara neka se ubuduće zamisle pre nego što bilo šta napišu, jer ja sam ozbiljan čovek i uvek i svagda svoje tvrdnje zasnivam na neoborivim dokazima. Koji je moj dokaz u vezi sa BTF možete sami da se uverite ako pročitate ovo što sada publikujem. Molim moderatora ovog foruma da ovo ne briše jer Srbi u Srbiji treba da znaju ko je, kakav je i čiji je "njihov" predsednik.

hahahahaha, boze kakve budale, hahahahaha. Tabloid, hahahahaah

Pismo koje smo objavili u prošlom broju o detaljima iz života predsednika Borisa Tadića i tekst o istoriji njegovog lečenja na VMA ustalasali su javnost. Hakeri, uz pomoć našeg provajdera VERAT NET-a, kod koga je naš veb sajt, više puta su ga oborili, a provajder nije pokušavao da ga podigne i uspostavi. Redakciji se svakodnevno javljaju čitaoci sa novim prilozima i dokazima o delovanju predsednika Tadića. U ovom broju objavljujemo stihove pesme "Retko te viđam sa devojkama", koju je kao veliki hit pevala grupa "Idoli". Tekst je napisao Srđan Šaper, a pevao je Nebojša Krstić. Pesma je bila posvećena njihovom drugu Borisu Tadiću. Lekar Krstić je danas savetnik za informisanje Borisa Tadića, a Srđan Šaper je vođa predsednikove marketinške kampanje.

На пример овај део...

Pismo koje smo objavili u prošlom broju o detaljima iz života predsednika Borisa Tadića i tekst o istoriji njegovog lečenja na VMA ustalasali su javnost. Hakeri, uz pomoć našeg provajdera VERAT NET-a, kod koga je naš veb sajt, više puta su ga oborili, a provajder nije pokušavao da ga podigne i uspostavi. Redakciji se svakodnevno javljaju čitaoci sa novim prilozima i dokazima o delovanju predsednika Tadića. U ovom broju objavljujemo stihove pesme "Retko te viđam sa devojkama", koju je kao veliki hit pevala grupa "Idoli". Tekst je napisao Srđan Šaper, a pevao je Nebojša Krstić. Pesma je bila posvećena njihovom drugu Borisu Tadiću. Lekar Krstić je danas savetnik za informisanje Borisa Tadića, a Srđan Šaper je vođa predsednikove marketinške kampanje.

На пример овај део...

Ma vazi, nema problema. Cim si mi ti preporucio link, ne sumnjam u njegovu autenticnost i istinu :rotf::rotf::rotf::rotf: Sto lazeeeeeeeeeee

Ali bar znam odakle Marsowcu ono Francetic...

Ма важи, видим да си од обожавања лика и дела Бориса Тадића мало скренуо са ума. Иначе, у том тексту је грешка једна. Борис Тадић је син мајке Кларе Мандић, никако Францетић. Клара Мандић је тада имала 14 година када је родила Бориса и није ни чудо што се то крило тада. А јавно се говори о тадашљој љубавној вези Кларе Мандић и Љубе Тадића. Тако да Далиборе, прекини да лупеташ, смешан си до бола.

Da ispravimo jednu nepravdu:

preko hiljadu postova na ovoj temi, a nijedno pisanije ikone srpskog nacionalizma, uvaženog prof. Krstana Dj Kovjenića:mrgreen:
Uživajte:D

Помаже Бог, Србине брате !

Да се зликовац као што је Петар Милатовић заиста представља мојим крштеним именом, дичи с мојом сликом и шепури мојим научним звањем врло лако се можете уверити ако погледате мој прилог и моју, заиста моју, скинута је са портала где су била објављена имена кандидата за члана Света Градске општине Љубљана 2003. године, сам сам је поставио на овај портал одакле ју је преузео кукавица Петар Милатовић:

http://www.raskaoblast.com/forum/viewtopic.php?t=456

Зашто то чини ? Једини разуман разлог је тај што ме од најраније младости дивљачки прогоне УДБ-аши (Ам)броз комуњаре (запалили су ми оца, мајку, брата и сеју близнакињу у нашој трошној родитељској кућици онда када су сазнали да сам побегао у богословију Св. Арсеније Сремац у Ср. Карловцима – то је једино место где сам се од тих и таквих злочинаца могао сакрити, као што је једино место где је могла да сачува своју главу и Веселинка Заставниковић, некадашња жена Бориса Тадића (види мој прилог под насловом ИСПОВЕСТ СЕСТРЕ ЈЕФИМИЈЕ на:

http://radikalna.freeforums.org/topic-t228.html

или на форуму Народне скупштине Републике Србије на:

http://www.parlament.sr.gov.yu/content/ ... asp?ID=322

хладне и мемливе зидине ПЕЋКЕ ПАТРИЈАРШИЈЕ), а сада њихова деца и копилад коју предводе геј-парадери : Борис Тадић, Ненад Чанак, Млађан Динкић и Чеда Јовановић. Много сам ових година писао по многобројним српским форумима знајући да све док се појављујем у јавности да ми је то најбоља гаранција да преживим.

САДА СУ ОЧИГЛЕДНО РЕШИЛИ ДА МЕ ДОКУСУРЕ И ЗБОГ ТОГА СЕ ИЗМИШЉА МОЈ ДВОЈНИК - ДА НИКО ОД СРБА И СРПКИЊА НЕ ПРИМЕТИ ДА САМ НЕСТАО.

Да преузимање мог идентитета само и једино због разлога којега молпре апострофирах није нешто што је тек сада постала жалосна реалност свако се може да увери ако пажљиво види „ник“, моју слику и прилог под насловом ОПРОСТ ТРАЖИМ на :

viewtopic.php?t=7945&start=0

Петар Милатовић се је и ту појавио у улози УДБ-ашког кољача, али није се тиме прославио зато што на том форуму има умних и разумних људи који су открили превару видевши да полуписмени „књижевник“ трабуња о нечему што сам никада не бих написао на тај и такав начин. Занимљиво је напоменути да сам у то време био банован (удаљен) на том форуму и да нисам уопште ни имаo могућности да реагујем на било који начин. Просто невероватно да су УДБ-а кољачи Срба и Српкиња најхрабрији тамо где се уопште и не појављујем, али не заборављају да пљују по мени – види на:

http://www.zamislisrbiju.org/forum/view ... c&start=15

http://forum.b92.net/index.php?showtopic=9485&st=405

или прилог под насловом ЛЕГЕНДА ЖИВИ на:

http://forum.krstarica.com/threads/155786 :super::rotf:

Дакле, поштовани и уважени Србине брате, Петар Милатовић је добио задатак да ме попут више стотина Срба и Српкиња које је уморио до сада са својом богохулом багром и мени то исто учини и те због тога се је и појавио на овом месту, верујем да је чак и овај портал његов, јер не могу да поверујем да уредник и власник овог форума не виде ИП адресу оних који се овде појављују, само из тих животињских побуда које већ описах. Слично искуство са том багром сам имао и до сада - ПЕТАР МИЛАТОВИЋ ЈЕ У БЕЧУ НЕГДЕ 1991. године, тада је био "србин" по занимању,

ПРОЧИТАО МОЈ ПРИЛОГ „ТЕСТАМЕНТ СВЕТАЦА“ КОЈИ САМ НАПИСАО У ПРАВОСЛАВЉУ 1968/69. године И ПОЧЕО НА РАЗНИМ ФОРУМИМА ДА "ДОКАЗУЈЕ" КАКО ЈЕ ТО "ЊЕГОВО ДЕЛО".

Да би ми што више напакостио и од људи, нарочито Срба и Српкиња, удаљио измишља многобројне портале где отвара некакве форуме (сетите се његове "истине"

- где ме проглашава највећим државним непријатељем),
- измишља "моју аутобиографију",
- пише уместо мене некаквим докторима и
- Бога питај шта све не како би ми што више напакости

САМО И ЈЕДИНО ДА БИ ЗАДОВОЉИО ЖИВОТИЊСКИ НАГОН У СЕБИ
!

Стоички сам подносио све те ниске ударце, но када се је тога толико накупило да сам морао да одреагујем лажи о мени су се толико рашириле да је било веома тешко доказати истину - гебелсовска досманлијско-усташка пропаганда је у конкретном случају направила оно што је хтела - раширила лажи које истина на краћи период тешко може да поправи. Било како било не сметају ми толико лажи, своју овоземаљску преоставштину сам заједно са својим сином јединцем, кукавички су га убили пре нешто мање од девет година НАТО-звери уз помоћ наказних петоколонашких антихриста које су тада предводили Зоран Ђинђић и Вук Драшковић (сада их предводе: Борис Тадић, Млађан Динкић, Ненад Чанак, Вук Драшковић и Чеда Јовановић) , положио у синовљев гроб тако да уопште више и не хајем шта ће ко да мисли и каже о мојој маленкости која је већ дуго година разапета између Земље и Небеса, но смета ми то што ме све то спутава да испуним завет који сам дао на синовљевем гробу и гласи:

„ЦЕЛУ СВОЈУ ОВАОЗЕМАЉСКУ ПРЕОСТАЛОСТ УПРЕГНУТИ У ЈАРАМ СРПСТВА, ХРИСТОВЕ СВЕТЕ ВЕРЕ ПРАВОСЛАВНЕ И МАЈКЕ СРБИЈЕ! „

Уместо да оплакујем своје родитеље, брата, сестру и јединца сина, пишем своје ЂУЛИЋЕ УВЕОКЕ, изабрао сам овај и овакав вид комуникације са јавношћу једино и само из разлога

ДА НИКО НИКАДА НЕ БИ ДОЖИВЕО ОВО ШТО САМ НА ЖАЛОСТ ПРЕЖИВЕХ !

Моје свакодневне поруке Србима и Српкињама у светој земљи Србији није политика, већ

ИСТИНА КОЈА МНОГО БОЛИ !

ГЛАСАЈ, СРБИНЕ БРАТЕ, 11. 05. 2008. ЗА СВОЈУ БРАЋУ СРПСКЕ РАДИКАЛЕ, ЈЕР САМО У ТОМ СЛУЧАЈУ НЕЋЕ ТИ СЕ ДОГОДИТИ СВЕ ОНО ШТО БИ МОЈА МУКА, ПАТЊА И БОЛ.

САМО СА СРПСКИМ РАДИКАЛИМА НА ЧЕЛУ НАРОДА, ВЕРЕ И ДРЖАВЕ СРБИ ЋЕ МОЋИ ДА БУДУ ОНО ШТО ЈЕСУ – СРБИ И СВЕТА ЗЕМЉА СРБИЈА ЋЕ ПОСТАТИ И ОСТАТИ ОНО ШТО НЕКАДА БИ – ЈУНАЧКА, ПОНОСНА И ПРКОСНА ЗЕМЉА !

Са сузом у око, болом у грудима и вапајем на уснама, многогрешни слуга Господњи,

Крстан Ђ. Ковјенић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back