Биљана Србљановић: Суде мени уместо изгредницима

Bash vala treba. I neke kul opcije da budu, tipa:
1) Pocepao bih je kao svinja masan dzak.
2) Ne bih je dirao ni motkom.
3) Who the **** is Biljana Srbljanovic?
4) Ne_Vazim_Se - Brutality. :mrgreen:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

13735a_0_mG+w8.jpg

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

francuska pusacica:)

Nije u redu.

Bash vala treba. I neke kul opcije da budu, tipa:
1) Pocepao bih je kao svinja masan dzak.
2) Ne bih je dirao ni motkom.
3) Who the **** is Biljana Srbljanovic?
4) Ne_Vazim_Se - Brutality.

5) Posedujem nešto osnovne kulture.

Ženu ne poznajem nit me zanima šta radi, verovatno ima viška slobodnog vremena te upada u kojekakve glupave situacije, ali ne bi voleo da mene neko ovako proziva i da me pri tom nit zna nit sam mu šta uradio.

lepo je videti da je tema postala odlican poligon za detekciju stoke seljacke plemenskih shvatanja,koja je u pauzi izmedju opstenja sa domacim zivotnjama resila da i elektronskim putem podeli sa vaskolikim svetom svoju poremecenost u punom sjaju :super:

ima i ona tema o anarhistu, gde dellnesto ili kako ih ti koje ocenjujes.... seljacka .....plemenskih .... vec drugi dan navalaci pedera/pedere, a nesto mu se i omililo pa ne prestaje

inace sto se biljane tice, jos godinu, dve i ima da bude zahvalna da joj se neko obrati za...nesto, to ti je sve eu plastika. ove nase - neprskane

Poslednja izmena:
Ako Derer glasa dva puta ima da mu računamo četvorku. :D

Naravno, koega... Tako se i u stvarnom zivotu dobijaju izbori... :hahaha:

Само за Ne_Vazim_Se опција: отресо бих је ко цига слинце

Uf, kako je gadan. :sad2: Presede mi kafa jutarnja. :sad2:

obrni okreni ovu srbljanovicku ne mogu chak ni njene pristalice da shvate ozbiljno lol

Shta tu ima ozbiljno da se shvati? LOL

5) Posedujem nešto osnovne kulture.

Ženu ne poznajem nit me zanima šta radi, verovatno ima viška slobodnog vremena te upada u kojekakve glupave situacije, ali ne bi voleo da mene neko ovako proziva i da me pri tom nit zna nit sam mu šta uradio.

Opcija br. 3, kolega, nema potrebe za tom dodatnom... Mada, moze, da svi znaju da si kulturan. :hahaha:

:super: :super: :super:

Back