Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Bash vala treba. I neke kul opcije da budu, tipa:
1) Pocepao bih je kao svinja masan dzak.
2) Ne bih je dirao ni motkom.
3) Who the **** is Biljana Srbljanovic? 4) Ne_Vazim_Se - Brutality.
Za mene da bude posebna opcija... Ono... Bih, ne bih, ne znam, ne vazim se...
3) Who the **** is Biljana Srbljanovic?
4) Ne_Vazim_Se - Brutality.
lepo je videti da je tema postala odlican poligon za detekciju stoke seljacke plemenskih shvatanja,koja je u pauzi izmedju opstenja sa domacim zivotnjama resila da i elektronskim putem podeli sa vaskolikim svetom svoju poremecenost u punom sjaju
3) Who the **** is Biljana Srbljanovic?
4) Ne_Vazim_Se - Brutality.
Ženu ne poznajem nit me zanima šta radi, verovatno ima viška slobodnog vremena te upada u kojekakve glupave situacije, ali ne bi voleo da mene neko ovako proziva i da me pri tom nit zna nit sam mu šta uradio.
3) Who the **** is Biljana Srbljanovic? 4) Ne_Vazim_Se - Brutality.
lepo je videti da je tema postala odlican poligon za detekciju stoke seljacke plemenskih shvatanja,koja je u pauzi izmedju opstenja sa domacim zivotnjama resila da i elektronskim putem podeli sa vaskolikim svetom svoju poremecenost u punom sjaju
ima i ona tema o anarhistu, gde dellnesto ili kako ih ti koje ocenjujes.... seljacka .....plemenskih .... vec drugi dan navalaci pedera/pedere, a nesto mu se i omililo pa ne prestaje
inace sto se biljane tice, jos godinu, dve i ima da bude zahvalna da joj se neko obrati za...nesto, to ti je sve eu plastika. ove nase - neprskane
Ženu ne poznajem nit me zanima šta radi, verovatno ima viška slobodnog vremena te upada u kojekakve glupave situacije, ali ne bi voleo da mene neko ovako proziva i da me pri tom nit zna nit sam mu šta uradio.