dragosh
Veoma poznat
- Poruka
- 11.827
...nepotrebna investicija na tom mestu, kao i unistavanje zelenih povrsina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lazes da si ozbiljan?
brate mili u kom si delu grada? da ti kazem ja nesto koji sam odrastao tu blizu u DVADESETPRVOM BLOKU....taj deo Usca je poznat kao "perdder park"....i bolje da klinci voze i vezbaju i uzivaju nego da se homosi gooze po zbunju.
i bolje SK8 nego da bleje na splavovima "na necemu", pijani, raspali, u komi.....
ko da si ti dao pare iz svog dzepa. siguran sam 100% da nikad nisi ni vozio SKATEBOARD....zrakacu
Ja sam se kao mladji maloletnik lozio na skejt i BMX (pre 20 godina) .... steta sto tad nismo imali skate-park.Mislim da je bolje na toj livadi napraviti igraliste za mladje penzionere ili manji azil za pse koji su zaista veliki ekoloski problem nasega grada.
...deca ce izgaziti zelene povrsine na tom lepom mestu a posle skejtovanja ce ostati gomila djubreta i limenki od piva i guarane
a sigurno ce se i sukobljavati sa seksualnim manjinama u okolnom zbunju, kako kazes,
sto ce nam blokirati ulazak u EU za neko vreme kao i stavljanje na belu shengen listu.
imas fore do petka!
Zanimljivo..pre par dana sam bas setao malo tamo i nista video nisam nikakav skejt park a ni na osnovu snimka ne mogu da ocenim gde je to tacno na Uscu
Sta mislite o ovom skejt parku prvom u Beogradu.![]()