Bilijar, kuglanje, pikado ...

pa, dobro...nemoj sad da širiš pesimizam....:confused:možda će biti sve u redu i za 5 godina, a možda ga prošire, osvetle, pokriju...osavremene.....:D

Ja sam u zivotu nepopravljivi optimista.
Da nije tako, moj post bi izgledao drugacije.:D
I ne radi se tu samo o skejt parku.
Odrzavanje puno kosta. I para i zivaca.
U gradu nemas 10 celih ocuvanih klupa, gde ces dupe da spustis.
Znaci, ne vredi ni 100 edukacija balvana, da to nesto, sto je napravljeno treba da potraje i za buduce generacije.
Vise para grad trosi na odrzavanje necega nego na izgradnju novog.
A posto kod nas u budzetu duva promaja...:whistling:

... i ostale rekreativne aktivnosti.

Koja su vam omiljena mesta, gde su najbolje cene, sta najcesce igrate?

Nikad nisam isao na kuglanje, a bas bih voleo da probam, znam da ima u Delta city-ju. Jel ima jos negde? Kakve su cene?

i da, kuglanje nije rekreativna aktivnost... Postoje lige (prva, kao i nize), kupovi, evropski kupovi, cak i liga sampiona... Postoji reprezentacija kao i u svakom sportu, svetska prvenstva za sve kategorije (parovna i pojedinacna) ;D
pozz

Zavisi koja kuglana. Americko je bowling to su one velike kugle sa rupama koliko znam ima u Pinkiju u Zemunu i u Delti a evropsko je ono sa manjim kuglama bez rupa i tih mislim da ima dosta po gradu,nisam neki ljubitelj pa i nisam nesto preterano informisan. A pikado sam igrao u staklencu i po lokalnim kaficima.

Zavisi koja kuglana. Americko je bowling to su one velike kugle sa rupama koliko znam ima u Pinkiju u Zemunu i u Delti a evropsko je ono sa manjim kuglama bez rupa i tih mislim da ima dosta po gradu,nisam neki ljubitelj pa i nisam nesto preterano informisan. A pikado sam igrao u staklencu i po lokalnim kaficima.

Pa da, znam ja to... Hehe, pratim kuglanje :D Samo sto bowling kod nas nema adekvatan prevod i svi ga brkaju sa kuglanjem, a kuglanje je sa druge strane nepopularno, tako da vecina ljudi ni ne zna da postoji nesto osim bowlinga.... A Srbija ima mnogo vise medalja u kuglanju nego u vecini drugih sportova...

... i ostale rekreativne aktivnosti.

Koja su vam omiljena mesta, gde su najbolje cene, sta najcesce igrate?

Nikad nisam isao na kuglanje, a bas bih voleo da probam, znam da ima u Delta city-ju. Jel ima jos negde? Kakve su cene?

Ima Coloseum u Zemunu, bowling, odlicno sredjeno, imaju i bilijar. Radnim danom uvece sat vremena po osobi je 320 din, mislim da je u toku dana druga cena. A vikendom je po osobi sat vremena preko hiljadu dinara, ne znam tacno koliko nisam bila, mislim oko 1200-1300. :eek:

Ima Coloseum u Zemunu, bowling, odlicno sredjeno, imaju i bilijar. Radnim danom uvece sat vremena po osobi je 320 din, mislim da je u toku dana druga cena. A vikendom je po osobi sat vremena preko hiljadu dinara, ne znam tacno koliko nisam bila, mislim oko 1200-1300. :eek:

Neeee, ovo je potpuno pogresno sto sam napisala. Ne placa se po osobi nego po stazi sat vremena, ima 10 staza. Bila sam veceras ponovo pa sam prepisala cene:
Svaki dan od 11-15= 810 din., od 15-19=1140 din.
Onda, 19-01 od pon. do čet.=1320 din., a 19-02 od pet. do ned.=1620 din.

Imaju jos bilijar, pikado, Sony i Nintendo, a ima i picerija...

Izvinjavam se na pogresnim informacijama... :)

Evo jos jednog ljubitelja mini golfa! Prosle godine je na adi bila skola mini golfa. Hteo sam da se prikljucim al' me pritis'o pos'o pa nisam stig'o. I evo sada brkam po internetu, pokusavajuci da nabasam na njihovu web stranicu. Imam dva pitanja:

- Drvoseca, gde se taccno nalazi mini-golf na kosutnjaku? Ja obis'o ceo kosutnjak i nisam nas'o...

- Zna li neko hoce li se i ove godine odrzavati skola?

- I, na kraju, imam jedan predlog. Sta kazete da mi ljubitelji organizujemo jedan turnir?

da, smrc, nema ga odavno. jedini teren koji je valjao i koji je bio odrzavan.
pre jedno hiljadu godina sam bila redovan posetilac. decko i ja smo bili toliki fanatici da nas je onaj deda na ulazu pustao cak i zimi da igramo (za dz :) ) kad nema snega.

a ovo prvi put cujem, postoji skola za mini golf? :roll: a cemu to sluzi, nije mi jasno?
strasno, otvaraju se neke bespotrebne skole samo da bi se naivnima uzele pare.

Back