Bilijar, kuglanje, pikado ...

Nisu trebali to da rade na Ušću...... Mogli su da nadju neku drugu lokaciju, a ne da uništavaju zelene površine. Danas sam tek video.:evil:

pa kad su ih "PREPAMETNI PENZIONERI" u Agostina Net-a u bloku 70a rasterali ko da ce skejteri da diluju gudro tamo....gde Srbine u Bg-u GDE ?

elem jake zelene povrsine bas na onoj lokaciji, cisto da znas ima ekipa od jedno 12-14 ljudi koji tamo godinama igraju fudbal i upropastili su nazovi taj deo travnjaka....i mojne da pricas o zelenim povrsinama kad si poslednji put setao tim delom usca?

SKATE OR DIE......ostali paljba :otkacio:

neka voli ko sta voli, pa i skejteri
samo park je park, i mislim da se na mala vrata `nacinje` usce kao zelena povrsina, gradsku vlast cu da cenim kada budu povecavali broj parkova i popvecavali uredjene yelene povrsine, u centru prvo, pa i sirom grada
drugo, sama cena od 27 miliono je balgo receno`interesantna`, jedna dobra kontrola inspektora za privredni kriminal ne bi bila na odmet

lizard....fudbal se igra na puno mesta od brankovog ka jugi....sto me ebes pa ja sam odrastao tu u 21. blok-u ....i ti mi pricas o "Parku prijateljstva" i "Uscu" mojne mator sam da se natezemo.
bitno je da SKATERI imaju gde da vezbaju a ne ko sirocici da se skupljaju na trgu kod pozorista i kod hyatt-a....

Bruka i sramota za gradsku vlast ! Poredjali nekoliko dasaka i hvale se da su napravili nekakav skejt park ! :(

Video juce taj famozni skejt park.Na nevidjeno glupom mestu su ga postavili takodje ne vidim tamo nista posebno sto bi izgledalo kao neka velika investicija pa da ga zbog toga BG do sada nije imao.To toliko kosta da bukvalno mogu u svaki kraj ili blok na NBGD da postave po jedan ali mala je ugradnja lopova na vlasti tu pa nemaju interes neki i ovaj su sklepali cisto radi reklame.

kako pojedinci ovde vide stvari ispasce da kucu od 200m2 mogu da sagradim za 10.000e i da bude tip top sredjena....zna li iko koliko je potrebno za gradjevinsku dozvolu vremena, para, ZIVACA ?

ali ne skejt park je glup, mali , nepotreban, neosvetljen, pokrsice ga besna deca za tri godine....malerisu samo ljudi za koje potpisujem u zivotu nisu stali na skejt....

umesto konstruktivnih predloga, gomila omalovazavanja necijeg rada i truda....ali da nista pametno jer je neko iz opstine digao gomilu kesa....

SKATE OR DIE....

Koliko je potrebno za gradjevisnku dozvolu???
Pa ako grad nesto gradi onda treba jedno 30-ak sekundi a ako gradi neki pojedinac onda treba par hiljada evra.
Da nije mozda predsednik opstine NBGD cekao u redu da izvadi papire za gradj.dozvolu za skejt park????

o tome ti pricam. znas li odkada ljudi skejteri jure da dobiju podrsku grada ili pojedinih opstina da se napravi skejt park?
lako je pljuvati po skejt parku bitno je da su napravili park i da ljudi mogu da vezbaju i voze ...

o tome ti pricam. znas li odkada ljudi skejteri jure da dobiju podrsku grada ili pojedinih opstina da se napravi skejt park?
lako je pljuvati po skejt parku bitno je da su napravili park i da ljudi mogu da vezbaju i voze ...

Pa obrati paznju malo na ono sto sam napisao. U mom pljuvanju akcenat je na vlast a ne na skejt park .Jeste da skejt park im i nije nista posebno ali nije to bitno vec to da bagra lopovska i taj bedni skejt park je napravila cisto da se izreklamira malo mada je ono smesan izdatak za opstinu tipa NBGD a da ne pricam za grad BGD.

Back