Bilijar, kuglanje, pikado ...

...nepotrebna investicija na tom mestu, kao i unistavanje zelenih povrsina.

lazes da si ozbiljan? :eek:
brate mili u kom si delu grada? da ti kazem ja nesto koji sam odrastao tu blizu u DVADESETPRVOM BLOKU....taj deo Usca je poznat kao "perdder park"....i bolje da klinci voze i vezbaju i uzivaju nego da se homosi gooze po zbunju.
i bolje SK8 nego da bleje na splavovima "na necemu", pijani, raspali, u komi.....

ko da si ti dao pare iz svog dzepa. siguran sam 100% da nikad nisi ni vozio SKATEBOARD....zrakacu :otkacio:

lazes da si ozbiljan?
brate mili u kom si delu grada? da ti kazem ja nesto koji sam odrastao tu blizu u DVADESETPRVOM BLOKU....taj deo Usca je poznat kao "perdder park"....i bolje da klinci voze i vezbaju i uzivaju nego da se homosi gooze po zbunju.
i bolje SK8 nego da bleje na splavovima "na necemu", pijani, raspali, u komi.....

ko da si ti dao pare iz svog dzepa. siguran sam 100% da nikad nisi ni vozio SKATEBOARD....zrakacu

...deca ce izgaziti zelene povrsine na tom lepom mestu a posle skejtovanja ce ostati gomila djubreta i limenki od piva i guarane
a sigurno ce se i sukobljavati sa seksualnim manjinama u okolnom zbunju, kako kazes,

sto ce nam blokirati ulazak u EU za neko vreme kao i stavljanje na belu shengen listu.

Skejt park je prilichno kvalitetan, ali svaka pricha da je najsavremeniji na Balkanu, pa chak i u Srbiji je potpuno besmislena, jer onaj u Jagodini ima bazen, shto je svakako mnogo kompleksnije od ovog ovdashnjeg. Mada, nadam se da je ovaj park tek pochetak.

...deca ce izgaziti zelene povrsine na tom lepom mestu a posle skejtovanja ce ostati gomila djubreta i limenki od piva i guarane
a sigurno ce se i sukobljavati sa seksualnim manjinama u okolnom zbunju, kako kazes,

sto ce nam blokirati ulazak u EU za neko vreme kao i stavljanje na belu shengen listu.

A ako cje nam ovo blokirati ulazak u EU, onda sam ja tramvaj. I to dvojka.
Imamo mi mnogo vecjih prepreka pri ulasku u EU.
Ili je dragosh neki shtoslija chije shtosove ja ne kapiram.

Back