Bila sam na tretmanu

Da imate para viska bili otišli na tretman ljepote ?

• Da

glasova: 11 50,0%
  • Ne

glasova: 12 54,5%

• Ukupno glasova
    22
Bila sam danas na prvoj hialoronskoj seansi
Usana :)

Već mi se sad dopada oblik i verujem da će izgledati fenomenalno

Boljelo je u pm

Ali to nija tema

Tema je oni muškarci koji su tamo čekali da dodju na red

I većini muškaraca presadjuju kosu

Znaci koliko se žene osudjuju zbog usana i plastike i sami muškarci dosta toga “rade” da bi bili lepši ili da nemaju komplekse

Ja sam dakle sredila merkelove bore , i usne 0,5 hialoronom

🤷🏻‍♀️

Nije potrebno da lažete da ništa nebi promjenili vidjela sam u praksi koliko je bilo naroda razlicitih godina muškaraca i žena

‼️

Pogledajte prilog 1551779
Neka si.Samo opet greška.Standardno.Ljudi iz Švajcarske koji zarađuju mnoogo više od tebe dolaze u Srbiju da rade korekcije.Očigledno robuješ neznanju i neobaveštenosti.Ali dobro.Sledeći put.A do njega će sada sigurno doći.
Dobro došla.
Sada nema nazad.Videćeš. :D
Za nekih 1200€ si mogla da odradiš....mnogo toga.Mnogo.
I istog ili boljeg kvaliteta.

Neka si.Samo opet greška.Standardno.Ljudi iz Švajcarske koji zarađuju mnoogo više od tebe dolaze u Srbiju da rade korekcije.Očigledno robuješ neznanju i neobaveštenosti.Ali dobro.Sledeći put.A do njega će sada sigurno doći.
Dobro došla.
Sada nema nazad.Videćeš. :D
Za nekih 1200€ si mogla da odradiš....mnogo toga.Mnogo.
I istog ili boljeg kvaliteta.

ja u srbiju, Bosnu, RS, HR, SLO

ne idem na bilo koji zahvat

sve je made in DE

kako si ih skinuo?
Laserom.Koliko je bilo moguće.Sad izgledam kao da imam 35-40 takva mi je faca.Sada.Bolje ne može a da ne izgleda veštački.Slikao bih se ja ali žena će mi j.ebati mater.Rekla je da više nema slikanja po internetu.
A telo.Standardno.Vežbanje.Redukovana hrana,proteini testosteron sve sve što mogu.Konačno su mi izbile pločice.Imam sad konačno telo kao 20ogodišnjak.Konačno.Preko tri ipo godine mi je trebalo.

Teško je prihvatiti starenje

🤷🏻‍♀️
Ali kako tim ljudima nije jasno da iugledaju kao cirkus?
Nedavno sam vidio sliku Madonne, glava od botoksa nabubrila kao je gurnula u košnicu sa stršljenima.
Ali OK, ona je ekstrem, nego uguglaj na YT neki noviji Oprah show i pogledaj žene u publici.
Kao da su ih u nekoj tvornici štancali u istom kalupu, samo je razlika u boji kože.
Meni je to jezivo.

Ljudi bi trebalo da stare dostojanstveno. Ne razumem potrebu od babe devojka ili od dede mladic.
Niti je telo isto niti je nacin razmisljanja isti. Telo ima drugaciji ritam.
Ono sto sam mogla sa 20 sa 30 sa i ovim mojim godinama ne mogu. Da vezbam i da se mucim ne ide bas uz moje godine.
Zato sam duhom iznad svih nametnutih pravila i ponasam se tako da nikoga ne ugrozavam a ja sam sama sa sobom u miru.

Ljudi bi trebalo da stare dostojanstveno. Ne razumem potrebu od babe devojka ili od dede mladic.
Niti je telo isto niti je nacin razmisljanja isti. Telo ima drugaciji ritam.
Ono sto sam mogla sa 20 sa 30 sa i ovim mojim godinama ne mogu. Da vezbam i da se mucim ne ide bas uz moje godine.
Zato sam duhom iznad svih nametnutih pravila i ponasam se tako da nikoga ne ugrozavam a ja sam sama sa sobom u miru.
Meni su jasni estetski zahvati kada ljudi imaju neki kompleks zbog izgleda, recimo velik nos ili klempave uši zbog kojih su im se kao djeci rugali, tu su takve stvari pun pogodak, međutim, ovo je tjeranje maka na konac.

Dakle, tema ove teme su muskarci koji medicinskim zahvatima, po vlastitom misljenju, popravljaju svoj izgled?
Ako to rade zene vec decenijama da bi se odrzale na trzistu rada, a sada i pod utjecajem socijalnih mreza u kojima je , izgleda, starost ruzna, bolesna, zla, odvratna, suvisna- zasto ne bi i nasi spiljski momci to mogli?
Ako imaju para.
Vanjski izgled je prevladao u procjenama ljudskih vrijednosti...zasto i momci da ne uvecaju cijenu na trzistu?
Pretpostavljam da ce nasa djecica morati da pristede koji cent da bi platili genetsku manipulaciju nasljedjenih gena...zarad tzv. klasicne pameti i ljepote 21.vijeka.

Back