BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NatasaNatasa:
Ja MOnja nemam nameru da se sa tobom ni svadjam ni raspravljam .... ovo je samo moje vidjenje stvari. Jako mi je zanimljiv fenomen ''bavljenja VB''.

Svoj život imam i ne bavim se ovakvim ''gledanjima'' .... ne vidim svrhu u svemu tome.

big brother je sam po sebi debilan show, al meni su zanimljivi odnosi koji se spontano stvaraju između ljudi, šta ne znači da "nemam život"- dapače 8-)

možda sam ja malo preterala ono za ukućanke, ali definitivno, kao da nemaju vremena za neko suptilnije zavođenje, nego su u fazonu "ja ću da ga pitam da li 'oće ili neće, neka odluči sad odmah" onda budu odbijene, suze, i ostatak znamo.

nisam neki rasista ili bilo sta slicno tome,samo me jedno interesuje......da li bi ikada muslimani primili srbina u rialiti sou?

sta bi se desilo da jedan srbin pljune u lice muslimana i to nekoliko puta,na sred sobe,isto punoj muslimana?

savi je bila slava i dok covek cita slavu edin sedi,dok ga nisu naterali da ustane svi se krste on ne....a zna da jede na istoj slavi ko svinja!

mi smo srbi ili prokleto dobar narod ili smo prokleto glupi!!!!!!

izbacujemo nase ljude a muslimana ostavljamo,da nam se u lice smeje!!!!

tarabica:
možda sam ja malo preterala ono za ukućanke, ali definitivno, kao da nemaju vremena za neko suptilnije zavođenje, nego su u fazonu "ja ću da ga pitam da li 'oće ili neće, neka odluči sad odmah" onda budu odbijene, suze, i ostatak znamo.[/QUOTE]
Pa mislim da je to u kuci VB nekako normalno, s obzirom da niko ne zna kada ce biti izbacen, a pogotovu je to za ocekivati od Maje koja je jednom neocekivano vec izletela. Meni je malo strasnija ta pojava u RL. To je postalo strasno. Kao da je potrebna samo verbalizacija nekog odnosa a ne postupci i emocije. :confused:

eclipse:
nisam neki rasista ili bilo sta slicno tome,samo me jedno interesuje......da li bi ikada muslimani primili srbina u rialiti sou?

sta bi se desilo da jedan srbin pljune u lice muslimana i to nekoliko puta,na sred sobe,isto punoj muslimana?

savi je bila slava i dok covek cita slavu edin sedi,dok ga nisu naterali da ustane svi se krste on ne....a zna da jede na istoj slavi ko svinja!

mi smo srbi ili prokleto dobar narod ili smo prokleto glupi!!!!!!

izbacujemo nase ljude a muslimana ostavljamo,da nam se u lice smeje!!!!

Kako da se krsti kada nije hrišćanin?Prema tome svaki ateista bi trebao da se krsti...Jednostavno taj ritual i simbol za njega ne predstavljaju ništa.

tarabica:
Trudim se da imam razumevanja, Marko je još mlad dečko, ali stvarno... :roll: Mogao je lepo da kaže "Ivan i Edin u meni vide konkurenciju za pobedu u VB." i kraj, a ne ono lupetanje, sad je iznervirao i žene i muškarce, pa dobro ko će da glasa za njega?

Ne samo da nece da glasaju za njega vec ce i da dobije batine kada izadje...
Ne znam za sve zene ali ja nikada ne bih bila s njim......

Cisto uzimanje para........ubacili su toliko ukucana ne znam kada ce sve njih da izbace posto ih sada ima 11!!!! Po meni Dragana je najbolja osoba a Nikola je najzanimljiviji.....Gotivim i Ivana bas zato sto je cudan a i ne tracari!!!
Sava je sladaaak.....samo se smeje :lol:

ena je slatka debela curkica....za dan zahvalnostii......... :lol:
ali..gde bi vama sa foruma utripovanim ribicama ........k bio kraj, da imate takvu slatku facu kao ena. samo mozete nickovima da aludirate da na sve sto vam fali...nedostatke i ostalo ...... :lol: sto niste stavile nick pametna, dobra, fina...nego sponzooooooorusice jedne ................ne...nema tu kompenzacije za tjurkizam :lol:

jeste culi foru i zgodu sa somunom?
castili ih rostiljem.... kao nagradu za uspesno snimljenu reklamu i.... maja zamoli savu da joj donese somun...a sava pita maju 'hoces i malo limuna da sipaju' a maja ' a sto limun na somun???'
a sava 'pa riba je ukusnija sa limunom' haha...dakle, gluposti nema kraja..perfect..lakse se brise..

:lol:

vanjusica:
A s obzirom da je Ena po sopstvenom priznanju u kucu usla preko veze (mama radi u Emotion kompaniji) verovatno je mama sredila Markov povratak a i doprinece njihovom zajednickom boravku u kuci. Fuj!

Molim!?! Pa sad mi je stvarno jasno ko ce da odnese pare! Jeb..jel ima nesto u ovoj zemlji da ide postenim tokom, ili sve mora da bude namesteno i pokvareno.

vanjusica:
E Munjo zaboravio si da napomenes da nam fali i onaj Enin glasic kao da sere po vasceli dan

ma nemam pojma, stvarno ne obracam paznju........jos i da je slusam sta govori???

dragana i nikola su sinoc bili suuuuperrrrrrrr.. 'labudje jezero' a dragana labudj...
stavili su im nesto u meso, obavezno gledajte pregled, konacno je bilo zanimljivo :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back