BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neznam gledala sam VB ludo nisam propustala nijedan sekund,a sad mi je vec dosadno
1.Glupi zadatci
2.Izgleda da im u kucu dolazi jos jedan gost(sudeci po onome sto kazu na njihovom sajtu,a gostiju mi dosta vise)
3.Ako je neko ispao nek ispadne zauvek(sto je ocigledno da toga nece biti)
4.Ne znase ko se skim......
5.Svi se setaju malte ne goli
Neznam ako ne bude bar malo zabavnije....

poslednja recenica mog prethodnog posta i dalje vazi.... odgovorio sam....da crtam necu sada moci........
kada budemo dosli do onog trenutka u kojem cemo diskutovati (pozeljno-na zadatu temu) onda cemo imati i konstruktivni dijalog misljenja............ostalo me, zaista, ne zanima........

Da samo kako naterati ukucane da ga nominuju? Ena, Nikola, a koliko vidim ni Daliborka nece da glasaju za njega, a ni Maja se ne pretrze, a sa Edinom se sad kao nesto super slaze...ne znam bogami kako ce se on naci u nominacijama..

Mozda se Daliborka poslednjim atomima razuma koji ce je podsetiti da je ona tu zbog para a ne zbog toga sto su svi ljudi dobri, trgne i nominuje ga. Nadam se da ce Nikola, Ivan, Edin i Dragana to uraditi i naravno Jadranka.

Mackic:
Da samo kako naterati ukucane da ga nominuju? Ena, Nikola, a koliko vidim ni Daliborka nece da glasaju za njega, a ni Maja se ne pretrze, a sa Edinom se sad kao nesto super slaze...ne znam bogami kako ce se on naci u nominacijama..
Licno mislim da je on nominovao sam sebe u vise navrata....E sad, videcemo hoce li ovi to prespavati , ili mu ukazati na greske tj. na sirenje informaciaj koje je doneo iz "spolj. sveta"....naravno to je samo jedna od mogucnosti. Sigurna sam da , ukoliko se to ne desi , drze ga sa razlogom tj. sa namerom da ga samo jos vise ismeju ......kako njega tako i Enu , jer birajuci njega kao osobu sa kojom ce biti , ne razlikuje se mnogo od doticnog Marka.....Sve je to u igri i sve te okolnosti igraju protiv oboje...Ovi iz Emotiona to dobro znaju , i pustaju ih ne bi li , samo jos vise , zabavili masu.

vanjusica:
A Marko ? Tu je sigurno negde i neki moj post za Marka.. Nemojte ljudi Marko da se provuce opet.

uPS ... ZAboravih Marka .... evo ispričavam se
c032.gif

dobro...a sta se desava sa onom go-go girl....gledala sam onaj njen "ples u krilu", pa svadju sa frizerkom, sta se dalje desava...svadja li se sa majom?
kakva je, ona, uopste?

Ma samo kad se Marko bude nasao u nominacijama odletece brze nego sto se vratio. Pazi sad je on najlepsi decko u Srbiji, i ostali mogu samo da mu pljunu pod prozor. :roll: Kako da ne, evo secem vene od jutros za njim samo mi nesto ne ide...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back