vanjusica
Primećen član
- Poruka
- 900
Pa sto da ne slusas? Sta bi sada sa onim sivim celijama? ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mackic:Moonjo kad bi ti imao 1 gram Ivanove pristojnosti ne bi dobijao pretnje od moderatorke.
vanjusica:Pa sto da ne slusas? Sta bi sada sa onim sivim celijama? ;-)
moonja:pa pazi...devojcica ima bas slatku facu..i ono sto kaze je samo odraz njenih 19 godina...brzi jezik od pameti... :razz:
a maji znate da zamerate na godinama i ponasanju, pa vidite malo o cemu pricate....
btw. da ena ima majino telo...gde bi joj kraj bio...a da maja ima eninu facu...jel to problem?
ali ja nikako ne sudim o zenama samo na osnovu fiz. izgleda...a vi jedino i samo tako gledate na muskarce. ja na sve gledam kakvi su lj u d i.
a to da je ena dobijala ponude za rad na tc. to je provereno, pa sad..kad ti neko nudi posao na tv.. a imas 18, 19 godina...priznajte da nos para oblake....
svejedno, ona je samo klinka.......nema pojma sa zivotom..i mene nervira sto je alapaca pponekad...
vanjusica:Cekaj Munjo da li ti hoces da kazes da se Ena ponasa korektno u kuci? Pa da li si cuo zalbe ostalih na aljkavost, lenjost, ignorisanje kucnih poslova... Zar to ne govori o karakteru?
moonja:ivana su dosad svi osim> daliborke, dragane i jadranke...
videcemo sta ce dalje biti.....
mackic, je l mi se svi oni svidjaju?![]()
Da, da... Hajde svi u tjoshak da se stidite!moonja:imam utisak da vecina od vas uopste ne gleda, ili jednom nedeljno samo okrzne vb.........sudite na osnovu tekstova iz novina i na osnovu nekih prica......'rekla drugarica' ....i to je isto fenomen, a pretpostavljam da takva ekipa glasa najvise...besplatni impulsi sa posla i slicno.......