BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vanjusica:
Pa sto da ne slusas? Sta bi sada sa onim sivim celijama? ;-)

pa pazi...devojcica ima bas slatku facu..i ono sto kaze je samo odraz njenih 19 godina...brzi jezik od pameti... :razz:

a maji znate da zamerate na godinama i ponasanju, pa vidite malo o cemu pricate....
btw. da ena ima majino telo...gde bi joj kraj bio...a da maja ima eninu facu...jel to problem?

ali ja nikako ne sudim o zenama samo na osnovu fiz. izgleda...a vi jedino i samo tako gledate na muskarce. ja na sve gledam kakvi su lj u d i.

a to da je ena dobijala ponude za rad na tc. to je provereno, pa sad..kad ti neko nudi posao na tv.. a imas 18, 19 godina...priznajte da nos para oblake....
svejedno, ona je samo klinka.......nema pojma sa zivotom..i mene nervira sto je alapaca pponekad...

moonja:
pa pazi...devojcica ima bas slatku facu..i ono sto kaze je samo odraz njenih 19 godina...brzi jezik od pameti... :razz:

a maji znate da zamerate na godinama i ponasanju, pa vidite malo o cemu pricate....
btw. da ena ima majino telo...gde bi joj kraj bio...a da maja ima eninu facu...jel to problem?

ali ja nikako ne sudim o zenama samo na osnovu fiz. izgleda...a vi jedino i samo tako gledate na muskarce. ja na sve gledam kakvi su lj u d i.

a to da je ena dobijala ponude za rad na tc. to je provereno, pa sad..kad ti neko nudi posao na tv.. a imas 18, 19 godina...priznajte da nos para oblake....
svejedno, ona je samo klinka.......nema pojma sa zivotom..i mene nervira sto je alapaca pponekad...

MA da ti o ljudima samo na osnovu njihovog karaktera kako da ne! Ena ti je ok zato sto je inteligentna i ne ponasa se ko klinka, da da, sve ti verujem znas koliko...

ja rekoh vec ono o sivim celijama...ne bih da ponavljam...

i da dodam za enu.......... ima izvesne talente: ume da imitira, glumi, primetili ste da zna da peva...
striptiz je izvela vuglarno...al dobro :cool:

e, sad, pevanje...

za razliku od onoga, koji ne moze skalu da potrefi..., intonacija mu je kao da je gutao kamenja, a omiljena pesma mu je koju peva 45 na dan: zeeeeeeelene otji :lol: umJetnik, jbga :lol:

e, za ogovaranje...pa ne prica on sa adriatik o sopenu......

vanjusica:
Cekaj Munjo da li ti hoces da kazes da se Ena ponasa korektno u kuci? Pa da li si cuo zalbe ostalih na aljkavost, lenjost, ignorisanje kucnih poslova... Zar to ne govori o karakteru?

sve sto si navela je tacno.i meni se to ne svdija. ali to su sve osobine koje se sticu, mogu da se promene, ipak... za svakoga od njih gajim izvesnu dozu ljudske simpatije, osim prema.......

mackic, kakve ti imas zakljucke imas........ i kakve nebulozne komentare ispaljujes iza coska......no comment....nije ena moj tip devojke, 1000 svetlosnih godina je daleko...i dalje od toga, kad bolje razmislim.... ali mozes da dobacujes... sta te briga..........
a i mene zabole :lol:

imam utisak da vecina od vas uopste ne gleda, ili jednom nedeljno samo okrzne vb.........sudite na osnovu tekstova iz novina i na osnovu nekih prica......'rekla drugarica' ....i to je isto fenomen, a pretpostavljam da takva ekipa glasa najvise...besplatni impulsi sa posla i slicno.......

moonja:
imam utisak da vecina od vas uopste ne gleda, ili jednom nedeljno samo okrzne vb.........sudite na osnovu tekstova iz novina i na osnovu nekih prica......'rekla drugarica' ....i to je isto fenomen, a pretpostavljam da takva ekipa glasa najvise...besplatni impulsi sa posla i slicno.......
Da, da... Hajde svi u tjoshak da se stidite!

Munjo, tell us smtg, na koliko foruma paralelno izlazesh rezultate svog danonocnog pracenja VB-a?
Da li mislish da se o ljudima neshto moze saznati a da to NIJE preko tv ekrana?
Shta je PRAVI razlog tvoje opsednutosti i mrznje prema jednom od uchesnika emisije?
I, po tvojoj proceni, koliko si jadan?

mackic, lose poredjenje, rekoh ti..............veze sa mozgovm nemaju tvoji komentari.........
pticice, razlozi i su licne prirode..ne posecujem nikakve diskusije, nisam cak ni glasao protiv ivana upravo zbog tog licnog, a na pada mi na pamet da podrzavam emotion....i okrecem brojeve telefona...:lol:
retko boravim u virtuelnom svetu diksusija u kojima se samo caska...a moze mi se sa 768kbps......i kad sam prinudjen da se manje krecem.....

jos jedan sa nedostatkom sivih celija........sledeci molim....:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back