BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moonja:
djuro, jesi i ovo omaskom napisala. sumLJiv sam ti, a? :lol: mnogo si iNpotentna..

mandrili analfabetski, nije ni cudo sto se medjusobno podrzavate, uhvatite se za ruke, pa u kolo glupih i ludaka .......:twisted:

ne, nisam gej, ne bih imao nista protiv ivana da je gej i da kao covek to i kaze, ali on nista nije. nula............. protiv njega sam jer je sadista i psihopata. pretio je maji sa onim pricom o ovci i vuki da ce da joj se desi isto sto i ovci.....
bice zabave u kuci :twisted:

E Mooonjo Moonjo....
SumLJa i SimNJa su dubleti...dva oblika za isto znacenje....

..ali za tvoje ponasanje nema objasnjenja ....mada ima ...izvini da nemas mozda 11god?? :lol: :lol: :lol:

hehehehe,..........pacenica je i dalje ubedjena da je normalna i mogla bi to i da potpise, da ume da se potpise... nisu, glupacice, to nikako dubleti to su pravopisne greske, nisu dozvojena nikakva dvojstva....... muva i muha kad tu uleti u usta, to je isti insekti i tu sumnje nema..

jeeeeeeee, ja sumnjam da si ti najobicniji foilirant koji nesto prdi kao pametno na netu, a ne sumljam...koren reci nije isti, pa ne moze da bude ni sumlja, ni sublja, ni tvoja bulja pametna...na bosnjackom ne ynam sta su izmislilil, moj maternji je srpski...

bez cega si ti- vidi se...... osecam da si, pored tog nedostatka telesnog uzitka, neka jadna 'umetnica' koja svira na onom istrumentu , koji se zove isto kao i ono sto joj nedostaje.

prestani da pokusavas i meni da sviras na k....cu..........

pokazalo se jos jednom da su ovi ivanovi fanovi sprzeni munjama u sivu masu. direktno. ne pomazu maske i gromobrani kad munje sevaju... :lol:

ona i dalje veruje, jeeeboteeeeeeee :lol:
od tebe je to kompliment, ali ti si negde na nivou predskolskog mentalno, imam razumevanja za tebe. hvala ti, i zbog toga, sto bas ti verujes da sam nepismen :lol:

pred ljudima samo teba malo razbaskariti tu mimikriju kvazi necega, samo malo razotkriti povrsinu ispod koje zjapi rupa bez dna, nepismenot, pozerstvo i lazi, kao sto je to kod djure slucaj. hvala ti
djuro, na tome.
divna rec sumnja :lol:

Aman covece sta ti je? Prvo se okomis na Ivana, dobro ni meni se on ne svidja, ali sta te briga sta tamo neki lik ima od svog privatnog zivota, ionako sumnjam da ce stici do finala, a sa se okomi na Djuru ko da ona ima veze sa njim.
Nemoj toliko da se usnosis u pricu, ovo sve je samo zezanje, mislim da, tj nadam se, niko od nas ne shvata taj show ozbiljno, a ne vidim nista lose u tome da prokomentarisemo ono sto vidimo, ali aman nemoj toliko da se unosis. To je samo neka nebitna osoba, koja mozda jeste a mozda nije luda, i gotovo.

ma marko..............za njega je ivan juce rekao 'on je jako pametan decko'. haha

ivan i glupost i ludilo u jednom. brate, da li moze kombinacija................................

meni je dragana sve simpaticnija. baska i glupost i to sto je navalentna, sve je to kod nje najcesce i iskreno...ok lik.

djuro, nece forumasi da ti ti kazu da si nepismena.... a ti navalila da mi sviras na q rcu i ne odustajes. sto se, bre, blamiras vise...
isprekakao sam te, i jos ti nije dosta.................. :lol: niNfomanko jedna......... nema sumLJe :lol:

Nemogu da verujem sta vidim svojim ocima,stvrno ste pacenici oko cega se prepirete.Pa to je obicna medijska zajebancija,od ovih muskaraca u sobi BB-a nezna se ko je gluplji sem onog Crnogorca.Prednost dajem devojkama posebno onoj bosanki Dragani samo da prestane da place zbog svake sitnice.Kad sam vec tu da pitam jel ima neka super-exrta zgodna **** za mene,ako ima nek se javi!!

Rondzi:
Nemogu da verujem sta vidim svojim ocima,stvrno ste pacenici oko cega se prepirete.Pa to je obicna medijska zajebancija,od ovih muskaraca u sobi BB-a nezna se ko je gluplji sem onog Crnogorca.Prednost dajem devojkama posebno onoj bosanki Dragani samo da prestane da place zbog svake sitnice.Kad sam vec tu da pitam jel ima neka super-exrta zgodna **** za mene,ako ima nek se javi!![/QUOTE]

Pa ima ...kako nema...Moonja brate.... :lol: :lol: :lol:

moonja:
yebes coveka o kome niko ko ga zna nema lepu rec da kaze...........
nijednog ortaka nema, pih........
a ti to znas... :roll:
nisam niciji vatreni navijac kada je vb u pitanju, ali istine radi, moja dobra drugarica poznaje ivana (zvanog ljuba) kao kolegu sa fakulteta (medicinskog). decko je po njenim recima oduvek bio fin, miran, tih i povucen i niko od njihovih zajednickih poznanika o njemu ne misli nista ruzno...
a ako nesto u celoj ovoj raspravi deluje preterano i patoloski to je tvoja neverovatna netrpeljivost koju iskazujes prema ivanu i ljudima kojima se on dopada i ostrascenost koju pri tome pokazujes...da covek poveruje da je u pitanju nesto licno...
pri tome si jako vulgaran, bezobrazan i umesto argumentima sluzis se uvredama i primitivnim i seljackim fazonima da oponenta nadgovoris u diskusiji...i onda mislis da si ispreskakao nekoga...da, tacno, sto se toga tice-munja si...

:lol:
jeste, studirao je lobtomiju .........poznaje djurica materiju i jedino sto vidi u emisiji je nabrekli tuki..ssssumLJa :lol:
jbte, covek napise, kao deo svoje biografije, da mu je hobi bio hvatanje papagaja haha
ides po beogradu i svuda papagaji, sagnes se i sakupljas ih po grad...ludilo

skvo, bledolika, nisi citala sve moje poruke, izvoli ....od pocetka...

lepo pocnem o drugim ukucanima, nije ovaj jedini tamo...kad ono- jadna djurica i ostale koje i dalje misle da je ovaj normalan i ste8 cccccule od drugarice, a lazu na koob... (nije, zao mi je, z n a m da nije...) ulete, da niko slucajno ne posumLJA u to da ce ivan biti, svejedno, izbacen iz kuce...........izmislice i da je bio prvi covek na mesecu....pascu sa stolice....:lol:

dragana je ok. nikola daje dinamiku i maja, takodje, zanimljivi su bez obzira sta ko ima da im zameri. ne znam sta da mislim o daliborki......jadranka je turbo-folk i najbolja ivnova drugarica, nesto mislim da ce zajedno biti uskoro i nominovani..........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back