IVAN PRETI DA ĆE SAVU IZBOSTI NOŽEM!
Iako je ljubomora u početku bila rezervisana samo za ukućanke, u poslednje vreme u kući "Velikog brata" sve je prisutnija i među muškarcima. Nedavno je zavarničilo na relaciji Ivan - Sava, a ako je suditi po Ljubinim izjavama, ukoliko se pod hitno ne umeša tim psihologa, posledice bi mogle biti fatalne!
Naime, gledaoci koji "Velikog brata" prate putem interneta bili su šokirani kada je pre nekoliko dana Nikola u poverenju rekao Eni kako je Ivan izjavio da će Savu izbosti nožem. Kako je ovo bilo previše i za "Velikog brata", mnogi su pomislili da je neko pogrešno čuo ili da je u pitanju još jedna u nizu Nikolinih šala. Međutim, ubrzo su se isti komentari pojavili i na forumu, tako da je postalo jasno da je vrag odneo šalu. Navodno, Ivan je Đankarlu rekao kako ga Sava toliko nervira da će ga jednog dana izbosti nožem, što je čuo Nikola koji je bio toliko šokiran da je istog momenta preneo Eni ovu monstruoznu pretnju.
Da stvar bude gora, od bivših ukućana i pre ovoga mogli su se čuti komentari kako su se u pojedinim trenucima plašili Ivana. Prvi je ovu temu pomenuo Miki, koji je još na početku boravka u kući prokomentarisao Ivanovo ponašanje rečenicom: "Ovaj samo ćuti, a kad pukne, sve će nas poklati!"
Mladi pijanista uglavnom ćuti i sa ukućanima retko ulazi u konflikt. Donedavno je netrpeljivost otvoreno pokazivao samo prema Marku, a razlog je navodno bio taj što je ovaj veoma nezreo. Ali, kako je maliciozne komentare najčešće upućivao upravo na račun izgleda bivšeg stanara, bilo je jasno da je ipak bila u pitanju ljubomora. Iako se svim silama trudio da ga izbaci iz kuće, što se na kraju i dogodilo, Ivan nije stigao ni da odahne kad je "Veliki brat" u kuću ubacio novog, još atraktivnijeg stanara Savu. U početku je pokušavao da "iskulira" novonastalu situaciju, ali bilo je očigledno da nije ostao ravnodušan na Savino prisustvo, a najmanje na činjenicu da je Dragana bacila oko na njega. Iste večeri kada je Sava ušao u kuću, ona je naprasno odlučila da se ubuduće distancira od Ivana.
Savinom ocu još uvek ne polazi za rukom da se povrati od šoka koji je nedavno doživeo.
"Čuo sam šta je Nikola ispričao Eni i verujte mi ni sam ne znam šta da radim. Nije mi jasno zašto mu je Sava trn u oku. Pretpostavljam da je to zbog Dragane koja se zainteresovala za mog sina. S druge strane, siguran sam da Sava ne bi imao ništa sa njom upravo zbog Ivana, jer on vidi da mu je veoma stalo do nje, iako se trudi da to sakrije. Ako oni koji su za to zaduženi pod hitno nešto ne preduzmu, insistiraću da Sava izađe iz kuće!", uplašen je Slobodan Radović.
Šta se dešava u Ivanovoj glavi, ukućani i gledaoci pitali su se i ranije, ali sada, kada se ovaj stanar sve češće ponaša vrlo čudno, ta tema postala je još aktuelnija. Naime, samo u poslednjih nedelju dana Ivan je celo jedno prepodne "cvrkutao", zatim je po najgorem nevremenu spavao nasred dvorišta umotan u peškire, a jedno veče se zabavljao "hvatajući vazduh". U svakom slučaju, bilo bi tu dovoljno materijala za psihologe, koji bi očigledno trebalo da reaguju što pre.
Istina ili ne ? Malo mi je neverovatno....