BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zao mi samo nikole sto se bez potrebe uvalio u neprijatnosti potcenvisi edinove sposobnosti za kvarnu igru, ali jbg ne mozes 24h dnevno drzati otvorene cetvore oci, sad ocekujem da i kandicka reaguje hahaha...

gigule,le piaf slazem se sa vama.

i jos da dodam da se u vecini zemalja ukucani izbacuju ako se dotaknu politickih tema,sto je sasvim uredu po meni.nemaju oni sta da se doticu takvih pitanja javno i da prave skandale.

nikola je seljacina,od kako je usao u kucu to pokazuje,ali nevezano za to,nije trebalo da pevaju to,niko od njih - znaci ni bosanske,ni srpske,ma bilo cije pesme.posebno na ovako ranjivim i zagnojenim podrucjima kao sto je nesrecni balkan.

takodje,ako se ne varam bb je dobio licencu za podrucje sr,bih i cg tako da nije srpski,ovaj ili onaj bb nego zajednicki.

videla sam malopre sta je bilo...
i meni bi takodje smetalo...kao srpkinja bih se pobunila i bilo bi mi neprijatno...
a i smesno vam je poredjenje "sarajevo ljubavi moja" sa "od topole pa do ravne gore"...
a najtuznije i najsramotnije mi je sto su neki ovde napisali da ih otprilike boli **** zbog toga sto je on nekoga izgubio u ratu i to sa argumentom "pa i ostali su"...
pa to su valjda stvari prema kojima bi svaki normalan covek trebao da ima malo obzira...
sto se izbacivanja tice moj izbor je aleksandra...

Ma prostitutka,drolja .....sve jedno....Ne znam....nekako sam uvek mislila da su "drolje" samo one dusevne.....
A to da ona mora biti ,pored toga sto je go-go plesacica , i apriori laka riba....hm....mozda , ali nije presudno....
Zato kazem ,najore su one koje glume "nevinost bez zastite" ....e to su "Drolje" ali one sa pocetka price...dusevne...

Samo moje misljenje...

Edin prso, a bio mi je jedan od prva 3 lika u kuci... Nikola, ju kako ga je shebao elegantno, a ovaj se jos i od muke rasplakao...a sve to NI ZBOG CEGA. Utripovao se, pesma ko pesma...Sta treba ona nova debela, da sece vene na pesmu "Debela devojka, ja sam debela devojkaaaa..." :)

Ovo je ediju drugi put da prsne, da li se neko seca scene sa bazenom i kapama kluba obozavalaca heheheeh! ...kada je skocio u vodu i loodo prskao...

Sinocna epizoda VB, u stvari, bas pokazuje kako se sve moze izrezirati...Neko je ovde
postavio tekst citavog razgovora i razvoja dogadjaja...a vidjesmo samo Edinovo plakanje i
voditeljkin glas koji nam "prepricava" kako je Nikola vrijedjao Edina...a pri tom scena u kojoj Nikola djeluje sasvim miroljubivo i bez trunke agresije...pa,gdje su te silne uvrede? Zasto
ne pustise da gledaoci sami odluce o tome sta je vrijedjanje,a sta ne...A Edin koristi priliku da od "muve napravi medjeda"...Da ne vidjeh u poslednjih 15-tak godina slicne primjere,jos bi mu i povjerovala,jadnicku...

gigule:
nije mi jasno zašto nacionalističke pesme? generalno ...zašto kad si ushićen veseo etc kad si ovo onno krenu nacionalalističke pesme o generalima ratovima etc etc jel to ljudima na balkanu stvarno najviše pri srcu leži i treba? nema veze da li su te pesme srpske hrvatske ili muslimanske... meni to nije jasno ...

mozda zato sto su ljudi na balkanu kroz istoriju,vise zivjeli u ratu,nego u miru...i ne mogu bas da pjevaju o pticama i cvijecu,ma koliko zeljeli...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back