BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
limunada:
mozda zato sto su ljudi na balkanu kroz istoriju,vise zivjeli u ratu,nego u miru...i ne mogu bas da pjevaju o pticama i cvijecu,ma koliko zeljeli...:roll:
sigurna si da žele... baš baš onako stvarno? :roll:
ne čini li ti se da je fora u tome što se tim pesmama nešto dokazuje?
leče se neki kompleksi?
da se razumemo, ne mislim samo na srbe.
lepo reče banshee upravo zbog toga što ljudi na blakanu znaju šta znači živeti više u ratu nego u miru šta znači gubiti voljene u ratovima ne bi trebalo da glorifikuju ratove vojske i vojnike ...
zar se ne kaže da je istorija učiteljica života?

eee deco deco ništa to nije dobro ... mi uspevamo od gluposti da napravimo politički cirkus ... evrovizija, sad ovo... :roll: :evil: :evil: :evil:

SRBIJO,-jadu i cemeru.
Dosla si na nivo kada je pjevanje "OD Topole,..."u sreb Srbije neko shvatio kao uvredu.
Treba li nekome obajsnjavati da su pripadnici Kraljeve garde,populARNO NAZIVANI CETNICI,USTVARI BILI JEDINA REGULARNA VOJNA FORMACIJA ZA VRIJEME TOGA RATA.
ZIVIO NIKOLA!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.da sam ja bio u kuci BB.sigurno bih pune duse zapjevao sa Nikolom tu pjesmu,pa ako kome smeta neka je ne slusa.A da JE bb U sARAJEVU,RAZMISLIO BIH DA LI BI IKADA I OTISAO TAMO.
Pozdrav iz Republike Srpske.

meni ono sto su oni prikazali uopste ne deluje tako strasno.
boze moj, malo popili, pa se pochachkali...
a oko cega bi drugog nego oko politike.
e, a kad oni to nominuju? sredom?

giovaniI:
SRBIJO,-jadu i cemeru.
Dosla si na nivo kada je pjevanje "OD Topole,..."u sreb Srbije neko shvatio kao uvredu.
Treba li nekome obajsnjavati da su pripadnici Kraljeve garde,populARNO NAZIVANI CETNICI,USTVARI BILI JEDINA REGULARNA VOJNA FORMACIJA ZA VRIJEME TOGA RATA.

da, to su cinjenice...
i pesma govori o onoj istinskoj srbiji koja je postojala pre dolaska komunizma koji je nametnut od spolja i cija masinerija je pocela da pise istoriju i gazi sve pred sobom a cije posledice i danas itekako osecamo...

pesma peva o srbiji koja se suprostavila fasizmu i komunizmu, i sad nasao se edin kao primer muslimana iz bosne, a zna se da su to potomci srba koji su tokom turske okupacije primili islam, da pametuje........
umesto da se postidi i pokrije cebetom kad krenu srpske pesme on bi jos da galami i koristi priliku da ispolitizuje stvari.....
ali on je takav kakav je, problem je u onom psihopati po imenu zli, koji ga je ubacio...

gigule:
sigurna si da žele... baš baš onako stvarno? :roll:
ne čini li ti se da je fora u tome što se tim pesmama nešto dokazuje?
leče se neki kompleksi?
da se razumemo, ne mislim samo na srbe.
lepo reče banshee upravo zbog toga što ljudi na blakanu znaju šta znači živeti više u ratu nego u miru šta znači gubiti voljene u ratovima ne bi trebalo da glorifikuju ratove vojske i vojnike ...
zar se ne kaže da je istorija učiteljica života?

eee deco deco ništa to nije dobro ... mi uspevamo od gluposti da napravimo politički cirkus ... evrovizija, sad ovo... :roll: :evil: :evil: :evil:

sigurna sam da zele,ne svi,ali ogromna vecina "obicnog "naroda...:?
kaze se da je istorija "uciteljica zivota",ali isto tako se kaze i da se "istorija ponavlja"...
patriotske,rodoljubive,ili kako ih vec zovemo ,pjesme su uvijek postojale i postojace...a sta dokazuju...to je isto kao kad bismo pitali,sta dokazuju i himne i slicno...
a sto se tice VB,on je sam po sebi cirkus...seks je propao,ostala je jos samo politika...:)

dragojIo:
pesma peva o srbiji koja se suprostavila fasizmu i komunizmu, i sad nasao se edin kao primer muslimana iz bosne, a zna se da su to potomci srba koji su tokom turske okupacije primili islam, da pametuje........
umesto da se postidi i pokrije cebetom kad krenu srpske pesme on bi jos da galami i koristi priliku da ispolitizuje stvari...
Naravno, podrazumeva se da treba i svako jutro da ochisti cipele svim Srbima u Kuci, jer su ga tako lepo primili, skoro kao i da nije musliman. :roll:

Sad samo nedostaje da ovde nagrnu i svi oni pacijenti sa podforuma "Politika". Mada, ne sumnjam da oni vec tamo onanishu a propo ovog incidenta.

Pa pazi dobio je sta je zasluzio> Samo mi je cudno sto neko ranije nije reagovao na njegova pametovanja. On moze da nosi bosanski dres i da propagira islam. Ko zna sta bi se desilo i kako bi on reagovao da neko obuce srpski dres , malcu ili..

pa da, da je jos malo retardiraniji ne bi imao nikakvog smisla pa ga niko ne bi razumeo.
ali uspeo si, napnuo si se i prevazisao sebe onim sarkazmom...
jos samo da ukapiras da je to sto sam tebi idiotu rekao da si dostigao nivo debila, zapravo bio kompliment

IVAN PRETI DA ĆE SAVU IZBOSTI NOŽEM!

Iako je ljubomora u početku bila rezervisana samo za ukućanke, u poslednje vreme u kući "Velikog brata" sve je prisutnija i među muškarcima. Nedavno je zavarničilo na relaciji Ivan - Sava, a ako je suditi po Ljubinim izjavama, ukoliko se pod hitno ne umeša tim psihologa, posledice bi mogle biti fatalne!
Naime, gledaoci koji "Velikog brata" prate putem interneta bili su šokirani kada je pre nekoliko dana Nikola u poverenju rekao Eni kako je Ivan izjavio da će Savu izbosti nožem. Kako je ovo bilo previše i za "Velikog brata", mnogi su pomislili da je neko pogrešno čuo ili da je u pitanju još jedna u nizu Nikolinih šala. Međutim, ubrzo su se isti komentari pojavili i na forumu, tako da je postalo jasno da je vrag odneo šalu. Navodno, Ivan je Đankarlu rekao kako ga Sava toliko nervira da će ga jednog dana izbosti nožem, što je čuo Nikola koji je bio toliko šokiran da je istog momenta preneo Eni ovu monstruoznu pretnju.
Da stvar bude gora, od bivših ukućana i pre ovoga mogli su se čuti komentari kako su se u pojedinim trenucima plašili Ivana. Prvi je ovu temu pomenuo Miki, koji je još na početku boravka u kući prokomentarisao Ivanovo ponašanje rečenicom: "Ovaj samo ćuti, a kad pukne, sve će nas poklati!"
Mladi pijanista uglavnom ćuti i sa ukućanima retko ulazi u konflikt. Donedavno je netrpeljivost otvoreno pokazivao samo prema Marku, a razlog je navodno bio taj što je ovaj veoma nezreo. Ali, kako je maliciozne komentare najčešće upućivao upravo na račun izgleda bivšeg stanara, bilo je jasno da je ipak bila u pitanju ljubomora. Iako se svim silama trudio da ga izbaci iz kuće, što se na kraju i dogodilo, Ivan nije stigao ni da odahne kad je "Veliki brat" u kuću ubacio novog, još atraktivnijeg stanara Savu. U početku je pokušavao da "iskulira" novonastalu situaciju, ali bilo je očigledno da nije ostao ravnodušan na Savino prisustvo, a najmanje na činjenicu da je Dragana bacila oko na njega. Iste večeri kada je Sava ušao u kuću, ona je naprasno odlučila da se ubuduće distancira od Ivana.
Savinom ocu još uvek ne polazi za rukom da se povrati od šoka koji je nedavno doživeo.
"Čuo sam šta je Nikola ispričao Eni i verujte mi ni sam ne znam šta da radim. Nije mi jasno zašto mu je Sava trn u oku. Pretpostavljam da je to zbog Dragane koja se zainteresovala za mog sina. S druge strane, siguran sam da Sava ne bi imao ništa sa njom upravo zbog Ivana, jer on vidi da mu je veoma stalo do nje, iako se trudi da to sakrije. Ako oni koji su za to zaduženi pod hitno nešto ne preduzmu, insistiraću da Sava izađe iz kuće!", uplašen je Slobodan Radović.
Šta se dešava u Ivanovoj glavi, ukućani i gledaoci pitali su se i ranije, ali sada, kada se ovaj stanar sve češće ponaša vrlo čudno, ta tema postala je još aktuelnija. Naime, samo u poslednjih nedelju dana Ivan je celo jedno prepodne "cvrkutao", zatim je po najgorem nevremenu spavao nasred dvorišta umotan u peškire, a jedno veče se zabavljao "hvatajući vazduh". U svakom slučaju, bilo bi tu dovoljno materijala za psihologe, koji bi očigledno trebalo da reaguju što pre.

Istina ili ne ? Malo mi je neverovatno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back