BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ludi ko moze da izdrzi toliko bez sexa.Ona daliborka kada se skinula za Markov rodjendan sam sto nisam otisla u wc da se ispovracam to je latastrofa u pravom smislu!!!zalepila se za marka jadnicak ne moze da zivi od nje,a i ubice enu posto se njih dvoje muwaju!!!Ma uzasni su...Poceo je da smara muka mi je da ga gledam...

blizance:
Nego....jeste li primetili da se oni ovih dana kupaju u bazenu i suncaju u dvoristu?Da nije malo LADNO ili su to mozda snimci UZIVO jos od letos?
pa brate imaju neku ceradu gore koju stave kad je lose vrijeme, tako da mogu oni to da zagriju. Normalno da su mislili na takve stvari ova tura ce ostati do nove godine, bez toga bi im dvoriste bilo nefunkcionalno....

Marge Simpson:
E da, stvarno, sto se ove "dame" stalno setaju u kupacim kostimima ? Da li tako i kod kuce pred tatama svojim ? Nemam nista protiv golotinje ali me nervira sto pojedine isticu svoje "atribute" ne bi li sto duze ostale u kuci.

Ma ajde što šetaju polu-gole nego što neke od njih nije sramota ili nemaju komplekse što ne liče ni našta da se šetaju ko najribe, a sve imaju neke minijature od kupaćih više otkrivaju nego što skrivaju :shock: fuj da sam muško postala bih gay pored njih toliko su mi se smučile....

S_K_V_O:
nisam obozavateljka ali devojke nisu ruzne...
i ne vidim nista neobicno u njihovim kupacim kostimima...
ali, dobro, razumem ja da je vazno nekoga pljunuti, sa razlogom ili bez njega...

Slalzem se sa tobom delimicno.Sve imaju slatke glavice i generalno nisu ruzne.Sto se zgodnoce tela tice i to je solidno u proseku,svaka ima nesto sto je dobro ali sam ja govorila o njihovom ponasanju ne zbog izgleda vec kao karakternih osobina i domceg vaspitanja.Mislim da je krajnje bezobrazno to kako su se one postavile pred kamerama.To gledaju i njihovi ocevi,braca....deluju kao droce.Da je moja cerka jedna od njih ja bih se zapitala gde sam pogresila i zato mi se muskarci vise svidjaju jer su u celoj prici suzdrzaniji od svih devojaka,sto je moram priznati bruka za zensku populaciju.

Ma daj. .....
A kako se inače devojke ponašaju po svojim kućama....
Računaj i to da prolaze dani , a svrbi li svrbi.......biće tu još totalno nerazumnih , a logičnih ponašanja....
Da je neki muškarac javno onanisao , a ne ovako u 4 ujutru sve se jorgani tresu , čak i kod nekih devojaka....da li bi ga javnost osudila.....a da li je to normalno ili ne?

Tako će u predispoziciji biti oni koji su uzdržani i taktični , nikako prirodni....
Traži se glumac od 100 dana uloge.....koji je istovremeno i režiser i da ume da sklopi dil sa organizatorima cele live show predstave....
Što je više antipatičnih to je više sms i podela medju gledalištem....

i meni je to sve normalno-sve sto je ljudski nije mi strano.
jesu oni pred kamerama, ali jako dugo i nemoguce je i opterecujuce da se covek toliko folira pred njima...i btw, mozda sam ja liberalna ali nista do sada mi nije izazvalo bogzna kakvo zgrazavanje...
u tome je i poenta bb show, gledati ljude koji zive svojim svakodnevnim zivotima 24 casa dnevno u apsolutno svakoj zivotnoj situaciji. to ste valjda sami izabrali da gledate i onda se frapirate sto neko seta u gacama...
a da ne pricam da je logicno da su organizatori birali i dag gledaoci cekuju ljude spremne na sve, egzibicioniste koji ce izazvati neku reakciju, a ne dr-e nauka. da je drugacije opet bi kukali-kako smaraju...

Znate sta?Naravno da PONEKAD setam i ja u gacama ali ne u mini-mini tangicama po kuci kad su mi tu otac i brat pa nek je to prirodno koliko hocete.Drugo je situacija u gacama na brzaka dok se oblacis ili umivas ali da guraju dupe pod nos svakom od onih muskaraca to mi je odvratno.Nisam znala da je bas prirodno prepodne u krevetu sa Markom a poslepodne sa Edinom.
Mozda su prirodni nagoni u nekim godinama mnogo zahtevniji i teze se kontrolisu ali malo stila nije na odmet.Opet cu pohvaliti muske,sta god da rade ispod pokrivaca imaju bar malo vise slifa od Daliborke i Ene.Onaj Ivan decko pokusava da"drzi stvar u svojim rukama"ali ona mala Dragana ga spopala ko'krvopija i trebalo je da je kresne pred svima da bi joj dokazao da moze.Nek se j....svi grupno ako hoce ali da su zene inicijatorke jesu.Naravno i to je normalno ali bar da se opredele za jednog nego onako daj sta das,stvarno su bez dostojanstva....al'izgleda da je i to prirodno.

Nije bas tako Ivan je povucen decko i trazi da bude sam ali nekad pretera e pa isto tako i Dragana ona misli da mu nije dobro(tj da ga nesto muci)i pokusava da mu pomogne ali nekad i ona pretera bas kao Ivan ali i ivanu se svidja dragana to nemozes da nepriznas
Neznam dal' si gledala ono kad su Ivan i Dragana bili u krevetu i Dragana je rekla "IVANE!!!"ko zna sta je on uradio ispod prekrivaca

I ja bi volla da jelena izadje ona okrecejedne protiv druge
Prica Eni kako je Daca ovo Daca ono ,a svi znate da se Eni svidja Marko a znate i ono za Dacu
A kada je sa Daco onda hvata kontrast Ena ovo Ena ono ba bi volela da ode bilo bi dosta lepse!
A sta kazete o novoj ukucanki Jadranki ona je bila i u emisiji MENjAM ZENU na pinku tad me nije nervirala ali sad me nervira neznam sto?
A i imam utisak da oce da postane poznata licnost pa jel ste procitali sta je izjavila u upitniku za VB pa to govori da bas to i oce da bude

Brate ja mislim da se Dragana svidja Ivanu i to mnogo vise nego sto priznaje, jedini problem je u tome sto mislim da ova Dragana oce samo zajebanciju, kres kombinacija i tako to. I on to i sumnja zato nista ne radi, a plus i to sto mu je neprijatno zbog kamera. Pa covece, lepo se vidi kad se napije pa se opusti koliko juri oko nje. Mada ona ume da pretera, a ima i neke glupe stavove!
Kao opravdava skoro 90 posto prevara ako su pametne, ili tako nesto daj molim te.....
Ja licno smatram da je vecina njih dosla ovde zbog slave i para, dok samo par njih zbog para....

evo njene izjave
Ime i prezime: Jadranka Živanović
Nadimak: Jaca
Datum rođenja: 21.04.1961.
Pol: Ženski
Horoskopski znak: Bik
Zanimanje: Domaćica
Obrazovanje: Srednja ugostiteljska
Mesto stanovanja: Konatice - Obrenovac
Bračno stanje: Udata

Izjava
Mislim da treba da uđem u Kuću Velikog Brata zato što sam sposobna, interesantna, komunikativna i dobrodušna. U Kuću bih ponela samo mobilni telefon, kako bih se čula svaki dan sa decom. Kada bi me Veliki Brat učinio poznatom ličnošću i dalje bi bila obična žena, supruga i majka. Kuvala bih, prala, čistila i radila sve ono što radim sada.

Biografija
Jadranka ima 45 godina i živi u mestu Konatice, nadomak Obrenovca. U srećnom braku je već 29 godina, ima troje dece, jednog brata i šest sestara. Uzori su joj Lepa Brena i Zdravko Čolić, a za njih kaže da su žive legende.

ja moram da se složim sa Blizance.
dakle devoke su baš fufe. i tačka.
nisam ni mislila o šetnji u gaćama, mada kad je rečeno, jes preterano, ona jedna smeđa se šetka
u gaćama po ceo dan, kako joj nije hladno?
ma sve nekkao da se poskidaju i da drekni yebite nass!!!
baš ružno, i baš sam razočarana kakve su bre to devojke?
ko reče, prvi dan se mazi sa momkom kojeg je tek upoznala?
ae bre...preslobodno za moj ukus.
zato sam i batalila gledanje.
mada me kopkalo ko će da izleti.
i baš mi žao što ne izađe marko.
on me jedini nervira tamo;) onako odistinski:lol:

S formalne tačke gledišta nije u redu da sad ubacuju nove likove, tako bi moglo da se desi da u poslednje dve nedelje ubace nekog super gotivnog lika i da on pobedi. Ne treba da budu u istoj startnoj poziciji oni koji su u kući od prvog dana i oni koji ulaze kasnije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back