BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni licno se Maja uopste ne svidja jer izigrava neku opasnu i izuzetno pametnu ribu a ne bi se bas reklo da jeste. Jelena je veoma sracunata i u principu je resila da ostane poslednja sto je njeno pravo, ali je u stvari odvratna narocito kad pocne da pametuje. Daliborka je u tripu da je strasno dobra riba a u stvari je strasno pogledati je. Ena je DERISTE koje je zeljno paznje. Dragana je kako moj muz kaze tipicna devojka za 1 vece.Marko je sladak i misli da su to jedini kvaliteti koje muskarac treba da poseduje i u stvari je neizivljeni klinac. Doduse one guske mu daju povoda da misli za sebe da je zestoki frajer. Nikola mi je odvratan posto misli da je pokupio svu pamet sveta i da moze da podjebava koga hoce i kako hoce, i zato mi je drago sto je dosla Jadranka jer ce mu ona sjebati znanje.
Ni meni se ne svidja sto ubacuju nove likove jer nije fer prema ovima sto su tu od pocetka, ali sto rekao moj muz moraju ubaciti nekoga ko ce im odrzavati kucu posto su ovi prilicno aljkavi. Mislim da je to pravi razlog sto je usla Jadranka a pre nje Bane.

tvins.33:
Ni meni se ne svidja sto ubacuju nove likove jer nije fer prema ovima sto su tu od pocetka, ali sto rekao moj muz moraju ubaciti nekoga ko ce im odrzavati kucu posto su ovi prilicno aljkavi. Mislim da je to pravi razlog sto je usla Jadranka a pre nje Bane.

Svi matorci su otpali. Glavni razlog za ubacivanje ovakvih novih uchesnika je samo pokusaj producenata da odrze shto shiru ciljnu grupu gledalaca.

kakvo sranjee. Sad ce da nominuju svi Nikolu i Maju i onda ce definitivno ovo postati kuca zestokih debila, totalna umobolija i atak na moju i inteligenciju svih prosjecnih i pametnijih ljudi.

zato sto odbijaju da budu poslusni debili, sto je prije svega i funkcija ovog realiti shitta, da pokaze da ce ljudi za pare i "slavu"i govana da se najedu sto vecina rado i radi. A ta ista vecina je procijenila da su im najvise sanse da ostanu u kuci ako nominuju ovo dvoje sto su jedini stali iza nekog je*enog stava. A pratis li ti pomalo ovo sve oko velikog Shitta. Svima je vec pun k**** novih ukucana. Dosad ih je bilo 16. NJih dvoje su jedini rekli ono sto svi mi vani mislimo, a ovi ostali su se ucutali i sacekali da se neko eksponira, pa njega na lomachu.
Vidjeces polako kako su to sve sjajne osobe, vec polako kalkulisu, s ono pola mozga sto imaju.
Nikola i Maja su od rijetkih preostalih koje ne mozes staviti pod kalup, i na fine ih napraviti marionetama, i zato je v.b jednostavno preusmjerio paznju na njih..
Volio bih da jos neko bude u kombinaciji nominacija i da Jelena i ne samo ona barem jednom prije kraja bude u nominacijama, jer na ovaj nacin moze svasta da se izmanipulise, i da neka od ljudskih nula dobije ovaj raspad od emisije

Svoje misljenje se moze iskazati i na mnogo civilizovaniji nacin, a ne psovanjem i direktnim uvredama. To sto su njih dvoje najglasniji ne mora da znaci da su i jedini sa stavom, pa ova Maja se sa 31 godinom ponasa kao da ima dvanaest, ne govori nista nikome nego ispusta neke neartikulisane zvuke, baca se po kuci i stalno je neko ili nesto nervira pa histerise po ceo dan. Pljuvala je Djankarla gde god je stigla, a nista mu u facu nije rekla, nego saceka da on okrene ledja pa prevrce ocima. Da ima svoje misljenje i stav rekla bi mu sta misli

a jel ti pratis ovu emisiju 24/7? odakle ti znas sta je ona njemu rekla ili nije?
A to da se ponasa kako se ponasa si cula od Djankarla pa sad si nasla da me prosvjetljavas, sa svojim originalnim stavovima. Evo da ja tebe malo prosvijetlim: Djankarlo je jedan izgubljeni covjek koji ce uciniti najveci od svih grijeha, protracice svoj bijedni zivot, jer on ne reaguje, on samo posmatra. Ko da veliki b. vec nema dovoljno posmatraca...
Ne mrzim ga, jedino mi je zao izgubljenog i promasenog tigra koji je fyckin wise guy i cije ce dijete biti bog. Ne znam sta da mislim o tebi kad si podpala pod njegov uticaj, sem da bi se vjerovatno dobro snasla u onoj kuci....

a maja i nikola su ljudske velicine...ma daaaaj...
jedno je reci sta mislis a drugo vredjati i podyebavati ljude...ja nisam gledala sta i kako, ali upalih malopre tv i vidim zenu koja place...
i iza kog to pametnog stava je stala maja? samo iza vecito negativnih i zlobnih stavova o ljudima koji je okruzuju...
a oni koji se sa takvim ponasanjem ne slazu, oni, ispade da nemaju stav... :?
da se ogradim - retko pogledam emisiju, ali apsolutno nikada nisam cula da je maja rekla nesto pametno pa makar na nivou banalne konverzacije...a tek humor - u pokusaju...
to je moje misljenje...

razmisljalica:
Utisci, favoriti, najpametniji, najzgodniji, najsarmantiji, najdrazi ucesnik-ucesnica?... Ko vas nervira? Ko vam je najodvratniji? Na koga biste se kladili?

Btw, zna li neko kako stoje stvari na kladionici?

Hajde da vidimo ima li ovde vidovitih! :lol:

Ja još nisam odgledala ni jednu tu epizodu .. ne znam ko su likovi ... ne znam ni o čemu se radi ..... ali, dobro, ima vremena i za mene :)

Ne mogu da verujem da se nekom dopadaju Nikola ili Maja ! :shock: Kako smo svi razliciti, citam i ne verujem.Sinoc sam gledala b.b. i zgadila se nad onim Nikolom.Kakav je to njegov stav koji ga izdvaja i pravi posebnim??? Verovatno taj da vredja i podjeb... slabije i starije, ili koga vec stigne, ali posebno one slabe.I to na najvulgarniji moguci nacin, da ti se zeludac prevrne.Odvraaaatnooo! Zena tek dosla u kucu, a njih dvoje pametnih odmah krenuli u akciju...Dzaba ti njihovog stava kada ga grade na takvim vrednostima.I to su jedni od starijih tamo.Ona Maja je isfrustrirana do bola, jedno nesrecno bice koje za svakog ima kritiku i ostru rec, osim za sebe, naravno.Lepo rece Edin - cist primitivizam...A i ja sam prolupala kad se upustam u sve ovo pisanije...uhhhh... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back