BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
citam danas da su jelena i ena dozivele shok i pale u depresiju kad su saznale da ivan i marko slove za favorite a one bile ubedjene da su najpopularnije napolju... saznale su preko novine koju su tupavi organizatori ubacili kao podlogu u kutiji sa zecom...

mene najvise nerviraju dragana, edin i jelena. edin jer je prikriveno djubre uvijeno u nekakvu masku finog mladica, dragana jer zeli da bude opasna riba a totalno joj ne stoji... jelena jer je tipicni primer hladne kucke spremne na sve

a od ove trojke koja ide na glasanje (bane, marko i karlo) voleo bih da onaj uobrazenko ispadne, mada izgleda da veran i drugovi o tome odlucuju za zelenim stolom, procenjuju ispadnje kog ukucanina bi najmanje ugrozilo gledanost. to je moja sumnja. ako su vec mikiju protivno pravilima pokazali anketu popularnosti da bi ga obedili da ostane u kuci ne vidim zasto bi krsenje pravilnika stalo na tome...

pokazali su mu anketu? pa sigurno zato shto su bili ochajni....... e, a toliko su neorganizovani da je to neshto strashno......... prvo ono shto su chuli nominacije, pa su usrali shto su uopshte ubacili BAneta i na kraju to sa novinama........ Uzhas.......

da se nadovezem, o izboru ljudi i zadacima ne bih uopste da sirim temu, vec kao propust bih ovom prilikom naveo da dok govori veliki brat na momente se cuje da to govori devojka, ne uvek ali ponekad zakasni softver, znaci zensko prica a oslovljava sebe sa govori veliki brat???
ma bezvezurija....

prepoznaje se lagano glas jednog od onih voditelja smaraca sa b92. A i ja sam cuo, ali to nije uvijek, nego ponekad zenski glas. Pa logicno je da postoje 3 velika brata, 3 smjene po 8 sati dnevno. Nece valjda jedna budala blejat tamo 24h dnevno...

U svakom slucaju, da imaju propusta u orgaznizovanju velikog brata, imaju i to puno. Zadaci su im nemastoviti, dnevni prikaz dogadjaja potpuno promasen, ostavljaju im previse slobodnog vremena na raspolaganju, a ovi se vuku po kuci kao zombiji

ja samo cekam ako bog da da nominuju jelenu. Potrosicu cio kredit samo da kuja izadje i ne dobije eure, posto nije dosla zbog njih neko zbog novih poznanstava. A vidimo kako je stekla gomilu novih iskrenih prijatelja...

minna-:
e stvarno, kakva je ova jelena......
chim je videla da je marko favorit, odma pochela da ga ogovara......ccc.....
za njega govori da je ljigav...a shta je onda ona???!!!
ccc.....

tacno tako, optuzuje marka za ono sto ona u stvari radi a ne on, vodi kampanju protiv njega jer se boji da ce ona detinjasta ena da napravi koaliciju sa markom....

evo sad sam gledao vb posle duzeg vremena pa sam malo obnovio gradivo, ipak ne bih da marko ispadne, jer on jedini moze da se suprostavi jeleni i edinu.

a dragana je opet privela ivana, izabere najzakocenijeg i najmirnijeg u kuci da putem njega pokazuje kako je opasna riba, sto ne skoci tako na marka....

ali zanimljivo kad je ena rekla da ako marko ispadne sutra, ona ce da ubije nekog u kuci.... toliko se eto vezala za coveka koji je hteo da je izbaci jos prvog dana.
znam taj tip ribe, ako joj pokazes zube iznenada, odma pocne vise da te ceni i da se trudi oko tebe, cak se i veze... napadom je oboris psihicki na stanje deteta koje odmah krece da se bori za paznju odbacujuceg oca...

morganlovelove:
Kapiram..nego ovaj iznad kao to je prevara zato sto se cuje i zenski glas.Pa vecu glupost skoro nisam cula..!!!

nisam to okvalifikovao kao prevaru vec sam rekao da je glupo, pogotovu kad se taj nejaki zenski glas zacuje iza robusne maske mushkog grubog glasa....
drugi put pazljivije citaj a ne da ubacujes svoje teze.... i posle si kao pametna i degutantno ti je...

Meni je muka od svih zenskih likova!Sve su toboz fine i postene a idu polugole citav dan po kuci i provociraju samo da ih neko kresne.Jadnice tako su se brzo srozale na niske grane.Jos prva 3-4dana su se vec pipkale i vacarile sa potpunim strancima.Ponasaju se ko poslednje drolje.

Muski tabor je generalno bolji od zenskog i volela bih da pobedu odnese bilo koji od njih jer su pristojnijeg ponasanja od onih guski.Cak i onaj Marko bi se bolje ponasao da ga one cavke ne navlace na tanak led ali on ce se bar ovajditi ako je to poenta cele price.

E da, stvarno, sto se ove "dame" stalno setaju u kupacim kostimima ? Da li tako i kod kuce pred tatama svojim ? Nemam nista protiv golotinje ali me nervira sto pojedine isticu svoje "atribute" ne bi li sto duze ostale u kuci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back