BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto se nerviras, ivanu bas imponuje sto si iNpotentna, njemu se marko sigurno vise dopada..kako mu je samo pao u zagrljaj kad se vratio, onako toplo...... joj, greota da se zezam sa psihopatama, mozda sam preterao malo..

moonja:
sto se nerviras, ivanu bas imponuje sto si iNpotentna, njemu se marko sigurno vise dopada..kako mu je samo pao u zagrljaj kad se vratio, onako toplo...... joj, greota da se zezam sa psihopatama, mozda sam preterao malo..
Jooojjjj sto bi te tabala....al greota tabati "nervno emotivne"... :lol: :lol: :lol:
Ajd pali....drk drk drkadjon :lol: :lol:

jesam ja lepo rekao da su ludaci agresivni? ima vremena, pokazace se............ nisam ja drk, nego ti samo vidis ivanov tuki, ukljuci malo i ton i ostalo.... ono sto ti je u glavi na raspolaganju, navi te dve vijuge...
djurice.. daleka ti lepa...ku....,ovaj pucina..
ti ko onaj muta, ne znas dve da vezes, a i to napemet ucis jednu recenicu mesecima "nominujem ukucana zato sto ne izvrsava zadatke i ponasa se kao u hotelu" :lol: :lol:
idi procisti grlo, pa se vrati.. :lol:

moonja:
jesam ja lepo rekao da su ludaci agresivni? ima vremena, pokazace se............ nisam ja drk, nego ti samo vidis ivanov tuki, ukljuci malo i ton i ostalo.... ono sto ti je u glavi na raspolaganju, navi te dve vijuge...
djurice.. daleka ti lepa...ku....,ovaj pucina..
ti ko onaj muta, ne znas dve da vezes, a i to napemet ucis jednu recenicu mesecima "nominujem ukucana zato sto ne izvrsava zadatke i ponasa se kao u hotelu" :lol: :lol:
idi procisti grlo, pa se vrati.. :lol:
Joojjj erudito.. :lol: :lol:
Mnogo si dobar..samo nastavi :lol: :lol:

trenutak! da se iskasljem i stavim staklene klikere u usi. posle idem da jedem nesto iz kontejnera, stalno sam gladan. za 10 godina imacu 150 tona, pojescu tri gradske deponije, kontejere sa sve tockicima, djubretarski kamion i i jednu cisternu gradske cistoce sa fekalijama... evo, sve cu da uradim za nagradu, necu samo da se kupam. ne zelim kapljice vode na svom telu. kategoricki mrzim sapun i tecni sapun i sampon i tecnost za sudove i sve sto mirise. volim da plivam u plicaku, da masem rucicama kao sumanut i teram vodu od sebe....ja se nekad izmestim u tacku i odletim u vasionu, buuljim, buuljim, volim bulje.......... kad se vratim ja bih sve zaklao zubima....:lol: ivan...

moonja:
trenutak! da se iskasljem i stavim staklene klikere u usi. posle idem da jedem nesto iz kontejnera, stalno sam gladan. za 10 godina imacu 150 tona, pojescu tri gradske deponije, kontejere sa sve tockicima, djubretarski kamion i i jednu cisternu gradske cistoce sa fekalijama... evo, sve cu da uradim za nagradu, necu samo da se kupam. ne zelim kapljice vode na svom telu. kategoricki mrzim sapun i tecni sapun i sampon i tecnost za sudove i sve sto mirise. volim da plivam u plicaku, da masem rucicama kao sumanut i teram vodu od sebe....ja se nekad izmestim u tacku i odletim u vasionu, buuljim, buuljim, volim bulje.......... kad se vratim ja bih sve zaklao zubima....:lol: ivan...
Jesi sad faca? :lol:

@moonja
Ma ja mislim da je glupo da se raspravljamo oko likova iz VB. Ja stvarno ne pratim stalno i nisam pratila od pocetka. Ja iznela neko svoje misljenje koje uopste ne mora biti ispravno, ali to je samo neko moje vidjenje stvari kao sto rekoh. To sto je meni Marko bode oci, ne znaci da na nekog drugog ostavlja takav utisak. Stekla sam i neki utisak da se njemu a i Eni dozvoljava vise nego sto je za ocekivati, ali verovatno da spanska serija treba da bude i u VB. Elem, Ivana nisam bas nesto posebno posmatrala ni analizirala, ali evo obecavam da cu obratiti paznju u ono malo vremena sto kao pratim.

djurice, ma kakva faca :roll: kakve uopste face i bakraci??? sigurno necu da dam podrsku losem liku ako vec pratim desavanja u vb. izdracu ovu sezonu do kraja..hteo sam da batalim kada je miki izasao, ali..... sve su to gluposti kao sto kaze vanjusica..................

Ona Sashka bash ima cool silikone ...jako je lepo gradjena ,ali ruzna je kao shleper lopova :)))))))

Dragana , Ena imaju dupeta kao trokrilne ormare ......ali Dragana ima slatku facu ... i duhovita je :)

Nikola je najveci lik ...naravno moj imenjak i nadam se da ce biti on faca sa 100.000 evrica ........

Volim sto se MAJA vratila u kucu , sad ce svima da yebe kevu :)))))

Slazem se sa porukom iznad. Mislim da bih Maji tako tresnula jednu shljagu da se ne bi podigla sat vremena. Kako je pocela da me nervira, pogotov zbog toga sto sad kad je nominovala Jadranku sve je najgore o njoj rekla, a dokje bila onda debilna drzava poredila ju je sa svojom majkom! Mislim stvarno je tesko dvolicna, i sad mislim sve najgore o njoj.

joj ljudi....ljudi....malo je smesno kad vidim ovu zestoku raspravu oko nekih tamo levih likova koje mediji eksploatisu ne bi li zaradili jos koju gomilicu ili gomilu para...al j**e mi se za njih...al malo mi smesno kad vidim kakos e ljudi prime i nanerviraju....i sve se razestili....
nemojte me pogresno razumeti..ne prozivam nikog i ne kritikujem...samo mi malo fascinantno priglupa ta osobina coveka da..ma....
al ruku na srce ovo malcice sto sam videla do sad,a to je ukupno mozda 20 -30 epizoda imalo je ponekad isti efekat i na mene....zato mi i jeste tako smesno..jer svi smo takvi..sve nas nanervira i razestimo se i bla,bla...
al da ne pametujem previse.....ima ih ovde koji vode u trci pametovanja..:-)

evo da ja kazem moje misljenje....
marko je nevidjeno plitka,isfolirana,umisljena,priglupa,tupa,dvolicna supcina....(da izvinete na izrazu)..i ne kapiram ove silne devojcice koje lude za njim....nije mi jasno samo sta im je na njemu toliko privlacno????....

nikola ima dobrih fora....interesantan je...zna da pogodi u zicu....ima covek smisao za humor...al bre sto je puno,puno je....previse vredja ljude.....ume da nanervira...meni sad iz ove perspektive izgleda onako zanimljivo kako s eoni koprcaju u njegovoj mrezi ponekad...a on bez ikakvog napora uspe da ih izbaci iz takta i pritom da se super zabavlja....al kad pomislim kako bi meni bilo da sam na njihovom mestu...uuuuu.....

maja...histericna,napaljena mesarka...:-)....cujem vratila se..o boze.....samo je jos ona falila....

ena...uf...to malo ,razmazeno, bezobrazno deriste koje misli da ako ima najvecu guzicu na svetu ima i svu pamet sveta....

sanja...e o njoj i necu da pricam...bas sam potrefila onu epizodu kad se fenirala....ma daj..i to sebe smatra odraslom osobom???....netolerantna i histericna....a tek kakos e uvlaci u dupeta..samo one nogice vire i bacakaju se....samo mi nije jasno kako uspe da se uvuce u debelo crevo sa onolkim sisama?:-)

saska...eh....najbolje joj je bilo ono pitanje :zasto svi kad cuju da je neko plesacica pomisle da je odmah i *****?..ili tako nesto....mmm..pa ne znam zasto..ajde..pitanje za milion evra...zasto?:-)
al inace ne deluje kao losa devojka.....ima tu i tamo priglupih komentara...tj priglupih nacina koriscenja odredjenih izraza..al boze moj.....ipak je cura samo "fitnes intruktorka"..kako i ocekivati vise kad onaj "divni" marko koji je kao zavrsio visu skolu smatra da s ebazen moze zagrejati pomocu serpe sa vrucom vodom...:-)

sava...simpa tip..ne ulece u konflikte...samo se smeska i osluskuje...posmatra...ponekad i nesto pametno kaze,mada ima i onih drugih momenata.....

edin mi je cool..relativno....ma bosanac...a zna se kakvi su oni.....to su ljudine...al isto ko i svi mi ima on svojih besnih glista....ne znam sta se desilo,ni kako se desilo,ni kakvu istoriju ima(kaze da je izgubio familiju)...zao mi je zbog toga...al....ipak znao je da dolazi u srbiju..centra srbije....sta je ocekivao....?....nikola je to netakticno izveo skroz...al razumem nikolu...on je pevao....ok..mozda i nije morao,al ima puno pravo..i ovaj se naljutio i odma ide da ga tuzi mamici..pardon velikom batici...
i onda naravno da ce ga podbadati nikola....ma zapravo bas me briga....ni jedan nije mislio...
a to je najveci problem..tamo niko ne misli....:-?

ivan..u je...ma to je prica za sebe.....nek je on pametan i bla,bla...to njemu niko ne osporava...al bre da je cudan stvarno jeste....
ne komunicira sa njima,samo jede,pevusi,imitira bube,hvata vazduh,spava sa vatom ili cime vec u usima,bezi od ljudi ko djavo od krsta,krajem novembr aon i dalje polu go sedi na dvoristu i "sunca se"..pa ako je tako toplo zasto se pokriva onim peskirom?...a tek one papuce...joj to me iritira vis eod svega...sta ce mu papuce kad stopalom probije napred i na kraju mu samo peta ostane u papuci...:-)

jadranka....ma sto bi reko nikola..turbo folk...al nije losa..ima svojih blistavih momenata....jest da kaze obadva i slicno....al ima ona neku kvaku.....dobra je....i radna i vredna....i onako narodski pametna....ne valja se nekim pojmovima, nepravilno izgovara reci, al je ono dobricina koja ume da skapira situaciju....al sto je previse ,previse je..ma zena samo place.....glupo....znala si gd eides,znala si da imas decu,znala si na sta se obavezujes, znas da ti je etsko, znas da stalno kukas kako hoces napolje, i kako na kraju krajeva mozes napolje...pa idi ond abre napolje vec jednom.....:-)

e..dragana..e nju volim...ona mi ej slatka i simpaticna....malo navaljuje i ponekad preteruje....al....sta ces..od milion zala biras najmanje....a skroz mi je lik....smesna,slatka,simpaticna,histericna,otvorena,luda,duhovita, placljiva, nametljiva,vredna,mazna, komunikativna, ponekad previse pushy,al skroz,skroz,skroz otkacena i meni omiljena....bas navijam za nju i savu....kad pogledam emisiju pogledam samo zbog nje i decka kog te nedelje voli:-)

a jesam dobra?....:-)

nemojte me sad iskasapiti svojim komentarima..akos e uopste iko i usudi da procita ovaj posto od 10000 km..:-)

koji shit..danas samo jedan za izbac a ima ih 4...

0780112201 onog sajko- mutu sa usima slepog misa....... :lol:

siroti edin ne sme da se petlja da majom, hteo bi on ali raaaaaaaja bi mu i ono malo tjune otfikarila..
... maju je već poceo da nervira i, pre nego sto vrati majci u bosnu, ima maja da ga istrese iz cega....letece perje

DjuraMornar:
Koja kolicina kontradiktornosti u tvom postu ....
Jako mi se dopada nacin na koji si zapocela , i verovatno zaboravila sta si rekla vec kod cetvrte recenice pa se i sama "upecala"...:):) te post dobi celih 120 redova....:):)

ako si meni to rekao evo da ti samo kazem da nisam zaboravila sta sam rekla....s namerom sam napisala toliko post da pokazem tu fascinantno priglupu osobinu kod ljudi,pa eto i kod mene...
samo citam ove postove...ej bre 80 i neka strana o tome ko sta,kako,zasto i jos se neki pocnu svadjati...kao ovaj je super,nju ne volimo,onaj je jadan i bla,bla....

s namerom je to mornaru bilo.....svi mi imamo neku "zatupastu" karakteristiku....:-)

e kad smo vec kod mog kilometarskog posta...zaboravilas am na dacu..al mi se ne da pisati....
pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back