DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Pa ne zovem te za dzabe Marko....ali ti ne bi ni bio Marko kada bi to ukapirao...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znaci patoloska ljubomora ali sa dozom sizofrenije.... :shock:moonja:e,..aj me pozovi jos jednom, bio sam u kupatilu pa se javila sekretarica ako se opet javi, ti zovi dok ne budem slobodan.....
kako on pametno prica............................. 
Jooojjjj sto bi te tabala....al greota tabati "nervno emotivne"...moonja:sto se nerviras, ivanu bas imponuje sto si iNpotentna, njemu se marko sigurno vise dopada..kako mu je samo pao u zagrljaj kad se vratio, onako toplo...... joj, greota da se zezam sa psihopatama, mozda sam preterao malo..

Joojjj erudito..moonja:jesam ja lepo rekao da su ludaci agresivni? ima vremena, pokazace se............ nisam ja drk, nego ti samo vidis ivanov tuki, ukljuci malo i ton i ostalo.... ono sto ti je u glavi na raspolaganju, navi te dve vijuge...
djurice.. daleka ti lepa...ku....,ovaj pucina..
ti ko onaj muta, ne znas dve da vezes, a i to napemet ucis jednu recenicu mesecima "nominujem ukucana zato sto ne izvrsava zadatke i ponasa se kao u hotelu"![]()
![]()
idi procisti grlo, pa se vrati..![]()

ivan...Jesi sad faca?moonja:trenutak! da se iskasljem i stavim staklene klikere u usi. posle idem da jedem nesto iz kontejnera, stalno sam gladan. za 10 godina imacu 150 tona, pojescu tri gradske deponije, kontejere sa sve tockicima, djubretarski kamion i i jednu cisternu gradske cistoce sa fekalijama... evo, sve cu da uradim za nagradu, necu samo da se kupam. ne zelim kapljice vode na svom telu. kategoricki mrzim sapun i tecni sapun i sampon i tecnost za sudove i sve sto mirise. volim da plivam u plicaku, da masem rucicama kao sumanut i teram vodu od sebe....ja se nekad izmestim u tacku i odletim u vasionu, buuljim, buuljim, volim bulje.......... kad se vratim ja bih sve zaklao zubima....ivan...

))))))
))))

te post dobi celih 120 redova....

ako budem jos negde videla temu VB majke mi cu sve da ih oteram iz kucerazmisljalica:Utisci, favoriti, najpametniji, najzgodniji, najsarmantiji, najdrazi ucesnik-ucesnica?... Ko vas nervira? Ko vam je najodvratniji? Na koga biste se kladili?
Btw, zna li neko kako stoje stvari na kladionici?
Hajde da vidimo ima li ovde vidovitih!![]()

DjuraMornar:Koja kolicina kontradiktornosti u tvom postu ....
Jako mi se dopada nacin na koji si zapocela , i verovatno zaboravila sta si rekla vec kod cetvrte recenice pa se i sama "upecala"...te post dobi celih 120 redova....
![]()