BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NatasaNatasa:
Kad odrasteš, shvatićeš da sam popila previse lekova u mladosti i da je chat zivot moj
g018.gif
ne boj se natasanatasanatasanatasa........... nikada ti neces biti tako seak freak kao ivan :lol:

da izbacite ivana...............glasajte :lol:

moonja:
alert, alert!!!!!
natasa koja dva puta mora svoje ime da napise da bi ga zapamtila jos jednom blista sa porukom vise
caunter: stupid Poruke: 9.821 :lol:

umete li nesto da napisete, a da se ne tice muslimana i tako vam neophodnog dozivljaja erekcije?

Opet ko prstom u .....
Pa to koliko je neophodno ...jer zaista jeste, najbolje se ocituje u tvom slucaju .....jako si frustriran mladi covece....a to je kod jednog muskarca , cesto ,skoro uvek , posledica
lose potencije ...da ne kazem inpotencije ...E sad da imas dobra kola , verovatno bi jurio 200 , praveci se vazan i glumeci nadmoc....verovatno bi i pregazio nekog usput ...ali posto toga nema ..ti dolazis na jedan mali forum, i na malo drugaciji nacin , gazis po ljudima ...
Licno mi te zao....Nije lako ziveti sa tim.....

Ivanove "prljave" gace , cistije su od tvoje kompletne licnosti., koju ,by the way ,nemas.
:arrow:

iNpotencija? to je potencija koja je IN? ono, u trendu, a?
:lol: sto nemam one natasine sjmalije, sad bih stavio neki sto umire od smeja.

a da se ti malo obrazujes, devojko? obrazovana si kao ivan. verovatno ti je simpatican jer cuti, a cuti samo onaj koji nema sta da kaze, ili prica retko jer je iskompleksiran i pazi se da se ne zajebe.......da mu neko ne zameri. ili je licemeran i zao, sto se kod njega vidi kada vozika enu po sobi na jastucima ne bi li joj se uvukao u dupe, a posle je 5 puta nominuje sa istom pesmicom..

procitaj onaj moj veliki post od ranije, dobro bi bilo.......ko je materijalista i pojeo bi sopstvene izlucevine za 100 jevreja, to bode oci koliko je odvratno.

glasajte da izbacite ivana! vidite i kakvi su mu obozavaoci..

A da se vratimo na Marka. Ja njega ne mogu da podnesem i molim vas da se fokusiramo svojom energijom da on sto pre izadje iz kuce. Munjo, sticicu ja i do Ivana, nego me ovaj vise nervira. NatasaNatasa, i ja boravim na forumu a i VB uglavnom na poslu ;)
Svi imaju misljenje i svi su u pravu, ali i dalje mislim da je Marko najgori :)

moonja:
iNpotencija? to je potencija koja je IN? ono, u trendu, a?
:lol: sto nemam one natasine sjmalije, sad bih stavio neki sto umire od smeja.

a da se ti malo obrazujes, devojko? obrazovana si kao ivan. verovatno ti je simpatican jer cuti, a cuti samo onaj koji nema sta da kaze, ili prica retko jer je iskompleksiran i pazi se da se ne zajebe.......da mu neko ne zameri. ili je licemeran i zao, sto se kod njega vidi kada vozika enu po sobi na jastucima ne bi li joj se uvukao u dupe, a posle je 5 puta nominuje sa istom pesmicom..

procitaj onaj moj veliki post od ranije, dobro bi bilo.......ko je materijalista i pojeo bi sopstvene izlucevine za 100 jevreja, to bode oci koliko je odvratno.

glasajte da izvbacite ivana! vidite i kakvi su mu obozavaoci..
N i M su na tastaturi jedno pored drugog....ali licno mi je sasvim sve jedno , sta ces kada sam neobrazovana.....no bitno je da smo se mi razumeli da je u pitanju atrofirani polni organ forumasa.... :D :D
Ajde ...polako...ostavi Ivana na miru , i idi ....vezbaj.... :lol: Ne garantujem da ces izgledati onako dobro kao on...ali probaj...nikad se ne zna....:):)

nisi uopste slucajno otkucala pogresno..............tako mislis da treba..........koristi bolje notni sistem...ivanova obozavateljko...

djurice, ne znas uopste kako ja izgledam, a sada si otkrila da ti je to, kako ivan izgleda, najvaznije. znaci da sam bio u pravu kada sam pomenuo nabrekle penise kojima si posvetila u celoj emisiji najvise paznje :lol: i . jedino si ti ovde pominjala polne organe kojima si opsednuta..znas, to sto ti sex nedostaje i dala bi ivanu, to bilo koga ovde zabole, i sad odbi.........nemam sta da razgovaram sa tobom..
to je kad se zensko kao ti sroza i masta o tuki nekog sa tv/a. na sta li ti licis, blagi boze kad te sex. uzbudjuje neko iz vb/a :lol:

@vanjusica
marko nije inteligentan, ali nije ni gluplji od ivana, samo sto se ovom drugom oprasta na 'umetnicku notu' i sto cuti. a kad progovori mutaviji je od marka. marko je normalan. psihicki zdrav, ali je malo nezreo. a sto je uvlaci pod jorgane devojaka u kuci, to je normalno za mladog muskarca kome je ograniceno kretanje. ne, nego ce kao onaj androgen da sedi pored matorog patrona nedeljama i slusa njegove nebuloze.
drugo, marko otvoreno kaze sta mu smeta, kao ono sa majom...itd. nije on nesto, ali daleko od toga da je najgori.
najgori je ivan.

Munjo ne bih se slozila da je Marko nezreo. Marko je primitivan, nevaspitan, bahat a koliko je intiligentan - citiram "u narednim danima, ovim sto su prosli" . O cesanju medjunozja da ne govorim. A to sto on zavlaci pod jorgane, ne smeta meni to, meni smeta ljudski bezobrazluk koga kod Marka ima previse. O Ivanu... meni on iskreno deluje kao da je bio zlostavljan u detinjstvu, ali to uopste ne mora da znaci jer je on ipak tamo u zatvorenom prostoru sa ljudima koje nije sam birao i mozda je ta njegova netipicnost samo neki vid odbrane. Koliko sam shvatila on je tamo finansijski najugrozeniji i realno ima razloga da se maksimalno trudi da ostane do kraja ne bi li pare dobio. Ne znam, to je samo neko moje misljenje. Meni je licno Maja favorit ali opet, to je samo ono sto mi vidimo, a ne kako zaista jeste. Chissa?

:D
moonja:
nisi uopste slucajno otkucala pogresno..............tako mislis da treba..........koristi bolje notni sistem...ivanova obozavateljko...

djurice, ne znas uopste kako ja izgledam, a sada si otkrila da ti je to, kako ivan izgleda, najvaznije. znaci da sam bio u pravu kada sam pomenuo nabrekle penise kojima si posvetila u celoj emisiji najvise paznje :lol: i . jedino si ti ovde pominjala polne organe kojima si opsednuta..znas, to sto ti sex nedostaje i dala bi ivanu, to bilo koga ovde zabole, i sad odbi.........nemam sta da razgovaram sa tobom..
to je kad se zensko kao ti sroza i masta o tuki nekog sa tv/a. na sta li ti licis, blagi boze kad te sex. uzbudjuje neko iz vb/a :lol:

QUOTE]
Bravo duso, sve si pogodio :D :D :D

@vanjuisica, niko ne moze da kaze da je marko pametan, kao sto niko nije ne moze da tvrdi da je ivan normalan, da ne bi bilo preterano , onda govore 'umetnik', 'cudak'... . meni je ispravljanje komedije radovan III - 'sestraka' u komediji u 'petrarka', i ono sto nisu prikazali na tv -kako je jedva procitao recenicu, onda oni njegovi crtezi kada je crtao jadranku, pa cv kao zaostalo dete... .... onda kada mu je dragana u sobi rekla
' pobogu ivane, prljave gace i majicu si ostavio u kuhinji, i tamo su stajale pola dana, idem za tobom i samo skupaljam prljave stvari koje ostavljas gde stignes. uzeo si truo krompir iz kese za djubre i vratio ga u kuhinju, nesto si odatle i pojeo, ne pitam te sta..." .....e, to je samo delic i meni je dovoljno da donesem zakljucak o gluposti i ivanovoj nenormalnosti.

marko mozda jeste sve to sto si rekla-bahat, primitivan, ali on je jedini od svih muskaraca ustao da se pozdravi sa jadrankom kada je usla u kucu. ne vredja starije, to je kucno vaspitanje, dok su svi zajebavali baneta, on je bio ok. ivan je licemeran, povodljiv i ta njegova prica o soc. ugorzenosti i detinjstvu bez majke je bas ruzno sredstvo za osvajanje poena. sa jedne strane, cini ti se da se iskljucio,a sa druge samo prati..kao bolesnik..sve prati, svaku rec. ne znam da li si videla onaj razgovor sa jadrankom kada su se smejali edinu i maji. steta, to je bilo njegovo pravo lice..on je los tip, zao je.

svi su oni mladi i svima je novac potreban. ali to ne znaci da covek u borbi da osvoji pare moze da pogazi dostojanstvo, da izaziva sazaljivost na pricu, pa i dragana nema oca pa ne sere o tome....djankarlo je najvise ugrozen. ko zna kakve su zivote imali saska i daca i svi ostali
za svakog mogu da nadjem nesto sto mi se kod njega dopada, nesto sto je delovalo duhovito, iskreno, zivotno, ali za ivana ne. niti je duhovit, niti je pametan, vaspitan, iskren, nista.....on ne ume da razgovara sa ljudima, a takvi ljudi su zaostali...

nije vb socijalna ustanova :lol:

E kad vec pricate o Ivanu, da i ja zamirodjijam malo... :D
Meni on deluje grozno stidljivo i stalno imam utisak da bi on najradije da se stopi sa zidom iza njega, samo mu nikako ne uspeva. Ono sto mi nije jasno je zasto bi se takva osoba prijavila na ovako nesto. Ovo je idealan show za sve egzibicioniste i egoiste, kao sto je Marko, a Ivanova licnost (barem ono sto se vidi) mi deluje kao susta suprotnost koja bi da sedi u kutiji u cosku i da ga niko ne gleda.

ljudi, ivan nije uopste povucen, pa cale njegov kaze da je drukciji u 'pravom zivotu' on jos uvek nosi masku i plasi se, to je tacnom, ali samo da ce nesto da bude pogresno protumaceno ako kaze i i da ce da izgubi poene.
ima jos vremena, mislim da ce tek postati zanimljivo...on sad mora da radi ono sto najvise mrzi./ morace da prica, a on to ne ume..........:))

Dzabe ljudi okrecete brojeve kad ce na kraju ispasti onaj za koga organizatori vb misle da vise nikom nije potreban, a to ce cini mi se biti Sanja ili Jadranka.
Kako vam nije jasno da je prakticno sve namesteno. Onda kad je Marko ispao to je uradjeno da bi se videla Enina reakcija, a vracen je da bi se spanska serija nastavila sa obrtom u prici.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back