@vanjuisica, niko ne moze da kaze da je marko pametan, kao sto niko nije ne moze da tvrdi da je ivan normalan, da ne bi bilo preterano , onda govore 'umetnik', 'cudak'... . meni je ispravljanje komedije radovan III - 'sestraka' u komediji u 'petrarka', i ono sto nisu prikazali na tv -kako je jedva procitao recenicu, onda oni njegovi crtezi kada je crtao jadranku, pa cv kao zaostalo dete... .... onda kada mu je dragana u sobi rekla
' pobogu ivane, prljave gace i majicu si ostavio u kuhinji, i tamo su stajale pola dana, idem za tobom i samo skupaljam prljave stvari koje ostavljas gde stignes. uzeo si truo krompir iz kese za djubre i vratio ga u kuhinju, nesto si odatle i pojeo, ne pitam te sta..." .....e, to je samo delic i meni je dovoljno da donesem zakljucak o gluposti i ivanovoj nenormalnosti.
marko mozda jeste sve to sto si rekla-bahat, primitivan, ali on je jedini od svih muskaraca ustao da se pozdravi sa jadrankom kada je usla u kucu. ne vredja starije, to je kucno vaspitanje, dok su svi zajebavali baneta, on je bio ok. ivan je licemeran, povodljiv i ta njegova prica o soc. ugorzenosti i detinjstvu bez majke je bas ruzno sredstvo za osvajanje poena. sa jedne strane, cini ti se da se iskljucio,a sa druge samo prati..kao bolesnik..sve prati, svaku rec. ne znam da li si videla onaj razgovor sa jadrankom kada su se smejali edinu i maji. steta, to je bilo njegovo pravo lice..on je los tip, zao je.
svi su oni mladi i svima je novac potreban. ali to ne znaci da covek u borbi da osvoji pare moze da pogazi dostojanstvo, da izaziva sazaljivost na pricu, pa i dragana nema oca pa ne sere o tome....djankarlo je najvise ugrozen. ko zna kakve su zivote imali saska i daca i svi ostali
za svakog mogu da nadjem nesto sto mi se kod njega dopada, nesto sto je delovalo duhovito, iskreno, zivotno, ali za ivana ne. niti je duhovit, niti je pametan, vaspitan, iskren, nista.....on ne ume da razgovara sa ljudima, a takvi ljudi su zaostali...
nije vb socijalna ustanova