BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bezveze konstatacija, bas sam miroljubiv. jedino sto me nervira je jednoumlje. sve sam lepo arumentovao, pozvao vas da to isto ucinite, a vi ne mozete, nemate za sta da se uhvatite (doslovno)to sto neki ovde ne umeju normalno da razgovaraju nije moj problem. paaaa... ako treba da vam se pridruzim u takvom ophodjenju-moze i tako.

pametni i normalni znaju sta im valja ciniti
a to je

da izbacite ivana pozovite.................:lol: ako ne ove subote, onda sto pre!

aa pa ti se boriš da izbaciš ivana..
izvini nisam pratila.
ma da! zovite, izbacite koga želite!
ja nemam arumentata :lol: (šala šala)
mene i ne zanima sve ovo.
samo me marko jako nervira i to sam rekla arumentovano!:p

NatasaNatasa:
Slažem se Kaa sa tobom, apsolutno. Nisam mislila da uvredim ljude koji gledaju velikog brata, već samo da ukažem da ima toliko zaniljivijih stvari u životu od reality show-a u kome se dvoje drapaju ispod jorgana, a ljudi pomno gledaju da li će jednom od njih dvoje iskočiti dupe, da bi o tome mogli da raspredaju danima.

Natasa je super lik, secam se jos "od onomad" ... i ovim putem je pozdravljam! kiss

Ali Nato, nisi u pravu, mnogi misle i da "ima toliko zanimljivijih stvari u životu od" ...npr. blejanja po forumima...zar ne?

pa sta ako je musliman? ivan je hrvat poreklom. to nikako ne sme da bude kriterijum i razlog za netrpeljivost i izbacivanje nebitno koga. ne zbog lazne politicke korektnosti, vec zbog ljudskosti i zdravog odnosa.........

Joj sto me nervira onaj Edin, lik je teski kreten! Juce se Maja po njemu bacala ceo dan, i na kraju kad ga vb pita u kakvim je odnosima sa Majom on kaze kako mu je ona super drugarica!?! Jel on blesav, corav ili kreten? Bice da je sve istovremeno.
A Marka definitivno treba sutnuti iz kuce, mada bi bilo bolje kad bi ga neko prethodno tesko izblamirao i malo mu skresao ego na normalu.

trachara:
Natasa je super lik, secam se jos "od onomad" ... i ovim putem je pozdravljam! kiss

Ali Nato, nisi u pravu, mnogi misle i da "ima toliko zanimljivijih stvari u životu od" ...npr. blejanja po forumima...zar ne?

A znaš kako blejiš na forumu kad si na poslu ... spojiš lepo i korisno ... al, kad izadješ sa posla ... heheh .... free time
c010.gif

moonja:
bezveze konstatacija, bas sam miroljubiv. jedino sto me nervira je jednoumlje. sve sam lepo arumentovao, pozvao vas da to isto ucinite, a vi ne mozete, nemate za sta da se uhvatite (doslovno)to sto neki ovde ne umeju normalno da razgovaraju nije moj problem. paaaa... ako treba da vam se pridruzim u takvom ophodjenju-moze i tako.

pametni i normalni znaju sta im valja ciniti
a to je

da izbacite ivana pozovite.................:lol: ako ne ove subote, onda sto pre!

Sta je Moonjo ..."desperatus-erectus" ?? Je li to problem ? :lol:
Ajde pali :arrow:

NatasaNatasa:
A znaš kako blejiš na forumu kad si na poslu ... spojiš lepo i korisno ... al, kad izadješ sa posla ... heheh .... free time
c010.gif

pa tako ti je i sa ovim...
meni je ono sto daju u 6 bas zgodno, pijuckam kafu, odmaram, caskam sa ukucanima (svojim ukucanima! :D ) i bacam pogled sta se desava tamo ...

DjuraMornar:
Sta je Moonjo ..."desperatus-erectus" ?? Je li to problem ? :lol:
Ajde pali :arrow:

ocigledno je da tvoj ljubimac ima problem sa desperatus erectus + sex dezorijentacija.., znas ono..tuzna prica i vezasnost za majku. i identif. sa zenskom osetljivoscvu, cak .. i kukanje svima kako proveo napaceno detinjstvo. bez dostojanstva. a mentalis patologije da ne pominemo, sadizam narocito, to je vec psihopatologija..

ae, djurice........ plivaj ka ku...cini , pardon...pucini :lol:

moonja:
ocigledno je da tvoj ljubimac ima problem sa desperatus erectus + sex dezorijentacija.., znas ono..tuzna prica i vezasnostt za majku... i kukanje svima kako proveo napaceno detinjstvo. a mentalis patologije da ne pominemo, sadizam narocito, to je vec psihopatologija..

Moonjice znaci ubola sam pravo u srz problema :shock: pa nije valjda...A toliko je devojcica napolju.... :lol:

Vidim da obozavas verbalno onanisanje...kapiram te...to ti jedino preostalo....ali ja moram :arrow: ceka me kafica...

moonja:
ocigledno je da tvoj ljubimac ima problem sa desperatus erectus + sex dezorijentacija.., znas ono..tuzna prica i vezasnost za majku. i identif. sa zenskom osetljivoscvu, cak .. i kukanje svima kako proveo napaceno detinjstvo. bez dostojanstva. a mentalis patologije da ne pominemo, sadizam narocito, to je vec psihopatologija..

Šta li je tvoj problem, majke ti????
h042.gif

erekcija je jedina tema i sad da vrtimo tvoje sex. probleme u krug?
:lol:
djurice, mora da tebe odavno nije niko uboo, pa se divis nabreklim muskim polnim organima na TVprijemniku. steta samo sto tvoj ljubimac retko menja cega.... na tvoju zalost, info iz prve ruke jeste da nije zaiteresovan za suprotan pol. to je njegov izbor, niko u to ne dira, ali ne moze bas b92 da podmece psihopate kako mim se prohte i da plasi gledaoce..

natasa x2 , counter je izbrojao jos jednu tvoju glupu poruku. ne blamiraj se vise :lol:

alert, alert!!!!!
natasa koja dva puta mora svoje ime da napise da bi ga zapamtila jos jednom blista sa porukom vise
caunter: stupid Poruke: 9.821 :lol:

umete li nesto da napisete, a da se ne tice muslimana i tako vam neophodnog dozivljaja erekcije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back