Alehandra
Zainteresovan član
- Poruka
- 185
Ja je gledam jer je zanimljiva i zato sto je mnogo bolja od bilo koje druge!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, surovost...kao sto rekoh, nema nam pomoci...:?Hellen:Реших данас да погледам шта је то тако у тренду у свему томе, и издржала сам једно 10 минута.....
Страшно!!!
Да ли је неко од вас гледао филм ''КОЊЕ УБИЈАЈУ, ЗАР НЕ?''
Не налазите ли ту неке сличности???
Goscica:Da, surovost...kao sto rekoh, nema nam pomoci...:?
DjuraMornar:Nesto mnogo opasnije od slova "A".....
"Zamislite Ivan ne zna ko je SEka Aleksic "???? ( Kaze Ena)....hahahahahhahahahaaaaaa mada sam na ivici suza...
E jadna nam majka...
Izgleda da pod "normalnim zivotom" podrazumevash gledanje Pinka i lokalnih uradi-sam televizija, chitanje Kurira i Skandala...Sandy_BG:Znam mnogo ljudi koji preziru narodnu muziku, ali znaju ko je ona...jer jednostavno, ziveci normalan zivot, druzeci se sa ljudima, gledajuci televiziju i citajuci novine, ne mozes da naidjes na tu informaciju.
gigule:ja znam ko je seka ali ubijte me ako znam kako osoba izgleda.
i sad se osećam jako loše zato...
Potpuno tacno.LePiaf:Izgleda da pod "normalnim zivotom" podrazumevash gledanje Pinka i lokalnih uradi-sam televizija, chitanje Kurira i Skandala...
Ja sam za Seku-Peku saznao, nema ni godinu dana. I uopshte se ne osecam nenormalnim zbog toga. Sad samo imam u glavi jednu beskorisnu informaciju vishe.
e bas toLePiaf:Izgleda da pod "normalnim zivotom" podrazumevash gledanje Pinka i lokalnih uradi-sam televizija, chitanje Kurira i Skandala...
Ja sam za Seku-Peku saznao, nema ni godinu dana. I uopshte se ne osecam nenormalnim zbog toga. Sad samo imam u glavi jednu beskorisnu informaciju vishe.