šta bi sada niko jadranku ne .ebava pa mi recite da sem edina i dragane ostali nisu licemeri
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
raindog:btw, verovatno sam vec rekla ovo , al ja stvarno kontam da osoba koja je u stanju da gleda emisije tipa velikog brata stvarno nije pri chistoj pameti, el imate vi svoj zhivot ljudi ?
imamoraindog:btw, verovatno sam vec rekla ovo , al ja stvarno kontam da osoba koja je u stanju da gleda emisije tipa velikog brata stvarno nije pri chistoj pameti, el imate vi svoj zhivot ljudi ?
Ajde ovako. Ti se zaljubis u neku Sanju i istetoviras slovo S (onako veliko), onda odes u Hrvatsku ili BiH (hipoteticki, naravno jer vec vidim kako skaces i kunes se - Boze, sacuvaj). E, onda te oni spopadnu onako u stilu: "A, ovde si dosao da srbujes...majku ti cetnicku..."random_cloud_form:a izvini, nije to isto, poredjenje ne stoji, sorry, moraces da smislis nesto bolje....
limunada:kakve veze ima nas zivot sa "velikim bratom"? a i ono nije njihov zivot...ono je predstava,da ne kazem cirkus...u kome oni dobrovoljno ucestvuju...
a cemu sluzi predstava,nego da zabavi masu...:wink:
Tuzni_patak:Baš je limunada , zar ne.....
Znaci sad ja pogledam neki film koji je covek napravio i u njemu opisao svoj zivot znaci da sad kao mmi koji to gledamo nemamo svoj zivot?carolina 212:Glupost, ako dnevno odvojim sat vremena i pogledam vb to automaski znaci da nemam svoj zivot?
Alehandra:Znaci sad ja pogledam neki film koji je covek napravio i u njemu opisao svoj zivot znaci da sad kao mmi koji to gledamo nemamo svoj zivot?
To ti isto ko emisija,film,serija radi zabave?
raindog:btw, verovatno sam vec rekla ovo , al ja stvarno kontam da osoba koja je u stanju da gleda emisije tipa velikog brata stvarno nije pri chistoj pameti, el imate vi svoj zhivot ljudi ?