BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovako veliki brat je stvarno budala dao je ovima na poklon drugu bebu od tolikog truda?
A nisam nesto upoznata mozeli neko da mi kaze jel su se to Ena i Dragana zamenile mesta ili mi se cini?
:arrow: sad je ena sa markom a dada sa ivanom :?:

raindog:
btw, verovatno sam vec rekla ovo , al ja stvarno kontam da osoba koja je u stanju da gleda emisije tipa velikog brata stvarno nije pri chistoj pameti, el imate vi svoj zhivot ljudi ?

kakve veze ima nas zivot sa "velikim bratom"? a i ono nije njihov zivot...ono je predstava,da ne kazem cirkus...u kome oni dobrovoljno ucestvuju...
a cemu sluzi predstava,nego da zabavi masu...:wink:

random_cloud_form:
a izvini, nije to isto, poredjenje ne stoji, sorry, moraces da smislis nesto bolje....
Ajde ovako. Ti se zaljubis u neku Sanju i istetoviras slovo S (onako veliko), onda odes u Hrvatsku ili BiH (hipoteticki, naravno jer vec vidim kako skaces i kunes se - Boze, sacuvaj). E, onda te oni spopadnu onako u stilu: "A, ovde si dosao da srbujes...majku ti cetnicku..."
Btw, koliko se secam, slovo A mu je urezala Maja, a on se sve vreme bunio i kukao kako ga boli. Ali, kad neko u svemu vidi ono sto zeli, ne vredi trositi reci. :roll:

Ja u nekoj firmi video neku emisiju o Velikom bratu....zovu goste i pričaju šta je bilo normalno , a šta gluma itd....
Joj ljudi , pomenuše i povećanu gledanost i tiraže.....a u toj emisiji takvo žutilo i tuga i seljačizam, ili bolje da kažem SELJAČIZAM.

Ja razumem da ljudi gledaju velikog brata da vide kako se snalaze druge duše, u podsvesnoj ili svesnoj želji da nešto nauče iz toga o ponašanju....u okruženju koje ne želiš.....ali da od toga i Enine ili već kako se zove mala "pa znaš ...."NS priče prave filozofiju i mudre priče ili da je svrstavaju u drugog Andersena.....

I tako ostadoh na gubitku nekih 100...200 dinara ne želeći da me više maltretiraju tom emisijom u navedenoj firmi...

P.S. Tražim devojku koja ne gleda TV. Estetika mi nije bitna toliko , a ni ja nisam neki prelepotan. Neka je čitala bajke , sve dok zna šta je bajka , a šta zbilja. Samo da nije grebator kod svoje majke ili ćaleta. I da ne mora da se stalno hvali svojim uspesima....Podvučeno je obavezno , a za ostalo su mogući razni kompromisi.....

limunada:
kakve veze ima nas zivot sa "velikim bratom"? a i ono nije njihov zivot...ono je predstava,da ne kazem cirkus...u kome oni dobrovoljno ucestvuju...
a cemu sluzi predstava,nego da zabavi masu...:wink:

ja ne znam , al meni u toj predstavi nema ama bash nishta zabavno :|
neko zatvori gomilu poluretardiranih (chast izuzetcima) ljudi na jedno mesto i sad neko treba da gleda njihovo prenemaganje, histerichne ispade, brisanje dupeta & stuff 100 dana 24/7 :|
jesam ja sebe kontala kao voajera u povoju, al brate ovo je stvarno previshe :-?
najgora stvar je shto ljudi gde god se okrenesh umesto neke relativno inteligentne priche preprichavaju jedni drugima ko je prdnuo/slomio nokat/okretao ochima/izvlachio gace iz dupeta/... u VB

sorry al da imam tih sat vremena na raspolaganju radje bih gledala vesh u vesh mashini kako se pere i okrece, i to mi deluje inspirativnije i zabavnije od gledanja VB

Alehandra:
Znaci sad ja pogledam neki film koji je covek napravio i u njemu opisao svoj zivot znaci da sad kao mmi koji to gledamo nemamo svoj zivot?
To ti isto ko emisija,film,serija radi zabave?

moram da primetim da mnogo ljudi gleda taj (po mom mishljenu shit) show... smejemo se tudjim manama.... taj show je napravljen da se maksimalno degradira lichnost.... da se pokazu najgore osobine uchesnika..... i mi to gledamo..... zashto?.... nikad mi netje biti jasno.....

raindog:
btw, verovatno sam vec rekla ovo , al ja stvarno kontam da osoba koja je u stanju da gleda emisije tipa velikog brata stvarno nije pri chistoj pameti, el imate vi svoj zhivot ljudi ?

A ti, što ti je život toliko buran i interesantan, što si na forumu koji je posvećen Velikom bratu... Mislim, pošto ti to ...... ne gledaš... :?:

Kad smo vec kod toga zasto ko gleda vb, evo ja gledam jer mi dodje nekako kao serija. Traje sat vremena, sve sto vidim je manje vise gluma, ima smesnih ispada, ima glupih ispada, i eto, isto kao prosecna americka serija. A posto su mi sve ostale serije koje sam pratila ukinuli (osim south parka), sto da ne pogledam ovu domacu, ionako je bolja od svih domacih serija zajedno, jer ako nista drugo bar ne pricaju o politici niti kukaju o surovom zivotu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back