BIG BROTHER...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne radi se o tome da on ne zna...jer zna ....ipak je rekao "Cek cek...to je ona...ona..." i tralala...znaci on je hteo ne hteo cuo za nju....problem je sto jedna devojcica ne moze da shvati da on nije malo "bolje " upucen i sto joj ko iz topa nije otpevao neku njenu pesmu....
Jer ona sama kaze da se on kako kroz maglu seca...ali zaboga" Kako moze da ne zna ko je Seka.."
Ludilo....a lepa devojka....zali Boze...
Pozzz

LePiaf:
Izgleda da pod "normalnim zivotom" podrazumevash gledanje Pinka i lokalnih uradi-sam televizija, chitanje Kurira i Skandala...
Ja sam za Seku-Peku saznao, nema ni godinu dana. I uopshte se ne osecam nenormalnim zbog toga. Sad samo imam u glavi jednu beskorisnu informaciju vishe.

Gluposti! Pa valjda nekada pogledas neki film na Pinku a u pauzi krenu reklame, pa bas najava za Seku, mozda nekada prelistas taj Kurir, mozda nadjes Skandal u nekom salonu. Mozda odes na neki rodjendan pa bas pustaju tu muziku, mozda pricate u drustvu a neko spomene Seku, pa kaze "U sto je dobra" ili "Koja je ono seljancura"....kakva iskljucivost. Foliranje...a koje mi je isto odvratno kao i da samo znas ko je Seka i da samo gledas Pink. Opsta kultura je da budes informisan o svim negativnim i pozitivnim pojavama u tvom okruzenju. Sigurno da ne mozes da budes informisan ako si iskljuciv i ako upijas informacije samo iz tvog kulturnog miljea. Ipak treba da znas sta se desava oko tebe.

A o temi, ma isto tako, ne treba biti iskljuciv. Sta sada, neko voli, neko ne voli, nekome je dosadno nekome zabavno. Interesantno je, jel mozes dobro da osmotris ljude, da vidis kako se grupisu, oko cega se najvise svadaju, kakvi su u situacijama kada zavise od nekoga i necije volje itd..

aj bas da vidimo ko ce od nominiranih za ovu sedmicu ispasti...
mada, osecam, veran priprema KRADJU ako skorovi budu tu negde....
raindog, nisam razumeo, sta te to sa naslovne strane kurira asociralo na mene? i zasto? uspesno izbegavam tu novinu pa nisam u toku...

Sandy_BG:
Gluposti! Pa valjda nekada pogledas neki film na Pinku a u pauzi krenu reklame, pa bas najava za Seku, mozda nekada prelistas taj Kurir, mozda nadjes Skandal u nekom salonu. Mozda odes na neki rodjendan pa bas pustaju tu muziku, mozda pricate u drustvu a neko spomene Seku, pa kaze "U sto je dobra" ili "Koja je ono seljancura"....kakva iskljucivost. Foliranje...a koje mi je isto odvratno kao i da samo znas ko je Seka i da samo gledas Pink. Opsta kultura je da budes informisan o svim negativnim i pozitivnim pojavama u tvom okruzenju. Sigurno da ne mozes da budes informisan ako si iskljuciv i ako upijas informacije samo iz tvog kulturnog miljea. Ipak treba da znas sta se desava oko tebe.
Kao prvo: Pinak ne gledam uopshte. I da gledam, sigurno ne bih gledao reklame. Kad pochnu reklame to vreme iskoristim da odem u WC... ili na Forum :lol:
Kao drugo: to koliko sam puta prelistao Kurir prilichno je nedovoljno da steknem uvid u zgode i nezgode SVAKE celebrity (2x :lol: ) u Srbistanu.
Kao trece: biram drushtvo.
Chetvrto: Seke, Stane, Shabani i Milojice su za mene jedna amorfna masa djubreta. Prilichno sam dobro upoznat sa uplivom shabanijade u popularnu kulturu, bez da pravim index sa imenima svih istaknutih "umetnika".

Mackic:
Pih, nit znam kako zena izgleda, nit znam sta peva, ako uopste peva...To ne spada u opstu kuturu, tako da jedino sto mene tu intrigira je kako je covek uspeo toliko da se ogradi od okoline da cak ni na radiju ne cuje njeno ime. Neverovatno....

Evo ti šta je neverovatno ...
Neverovatno je kolika je mala komunikacija izmedju ljudi....i koliko je veliki stereotip u Srbiji....
Desilo se da sam radio na nekom projektu i nisam gledao TV , ali nisam čitao ni novine , a ni radio....I prošlo je 5 dana a da nisam čuo za eksploziju u Paraćinu....
Ali me je svo to vreme davila javnost o tome kako je mudro ovo ili ono na Bratu....

Seka kao ime sam čuo, Sekinu pesmu sam zapazio, a Seku kao pevačicu upoznao za novu godinu....Ne znam šta je bilo pre sticanja para da se kupi dobra pesma , da li su sike bile od presudne važnosti....

OGLEDALCE,OGLEDALCE KO JE NAJLEPSI NA SVETU(vidite ovo)

Nakon njega u ispovedaonicu ulazi Ivan. Veliki Brat je primetio da se Ivan pre ulaska u ispovedaonicu stalno ogleda u ogledalu, pa ga pita zbog čega to radi. On odgovara da to isto rade i Marko, Ena i Edin, pa je zbog toga i on odlučio da to radi. Na pitanje kako se oseća i da li su se malo odnosi između ukućana promenili, Ivan odgovara da se oseća jako dobro i da su se odnosi itekako promenili. On kaže da što više prolazi vremena, to se ukućani više pokazuju u pravom svetlu.

Velikog Brata gledam povremeno, vise gledam nego sto ne gledam, ne bas svaki dan ali sam u toku.Moram samo da iznesem svoju impresiju povodom istog.
Gledala sam VB na hrvatskoj televiziji protekle dve godine i kada uporedim sa nasim, zgrozim se. Cak i kada zanemarimo vizuelni efekat, koji je kod njih neuporedivo bolji, a ne mozemo se pravdati da im je ovo treca godina a nama prva, jer je i prve godine kod njih bila mnogo bolja scenografija i organizacija, moram da priznam da je sve ostalo katastrofa. Ako se mi u VB predstavljamo kao narod, onda je bolje da se odmah izvinimo svima koji to gledaju sa strane i kazemo da nismo takvi. Kao prvo, ono zvizdanje i urlikanje u negativnom kontekst kada kandidat ispadne............gde smo to jos vidlei??? A tek vodietljka koja na svaki nacin pokusava da omalovazi i ismeje ukucane, da sve sto prokomentarise bude u negativnom kontekstu........nadam se samo da joj je neko pisao scenario, a ako i jpise, mozda je to trebalo da malo sarmantnije prokomentarise,a ne onako zlobno i maliciozno. Po svemu tome se moze zakljuciti da smo maliciozan, zao narod koji ni za koga i ni za sta nema lepu rec da kaze.

Milena26:
Ako se mi u VB predstavljamo kao narod, onda je bolje da se odmah izvinimo svima koji to gledaju sa strane i kazemo da nismo takvi.
zaista ne znam ko se to predstavlja kroz VB
to mozda neki idioti
nek se oni izvinjavaju, ja necu
i ne verujem da neko sa strane gledajuci VB moze zakljuciti kakav smo narod
ako misli da moze onda zivi u velikoj zabludi
i on je idiot takodje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back