момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.464
Pitaj ga je l ima neki zanimljiv recept, pa nek prosledi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj ga je l ima neki zanimljiv recept, pa nek prosledi
Moguće, ali nešto se tom Ć produžio repJa sam mislio da je to Ć, kao Ćiril'ca bolon
Bit će da je ĐMoguće, ali nešto se tom Ć produžio rep
Evo tu:Pitaj ga je l ima neki zanimljiv recept, pa nek prosledi
Mnogo ovoga ima, ne znam na šta da se fokusiram
Susjedov pas misli pokušati s jednom od ove tri (jednostavnost, dostupnost opreme, čistoća i količina konačnog proizvoda):Mnogo ovoga ima, ne znam na šta da se fokusiram
hlup budi hlup ostaniKuburu uzmi, u čelenku pogodi, Mir Božji Hristos se rodi
ja reko' SaturnJa sam mislio da je to Ć, kao Ćiril'ca bolon
Sad ti naiđem na kanal Moj Astrolog, baš dok pričam s tobom, govori draga Dea Džankovićja reko' Saturn
ali ne verujem da je on u svom skromnom obrazovanju stigao dalje od planete Zemlje
šta je to i ko je to,Sad ti naiđem na kanal Moj Astrolog, baš dok pričam s tobom, govori draga Dea Džanković
Neka vješticašta je to i ko je to,
Uspostavljam taj neki ciklus godišnjih avatara, Rajan u pravoslavnoj odori je tu samo kratko.Sa Garija na Rajana. Podmladio se posle nove godine.![]()
Vaistinu se rodi!A možemo i da vozimo.
Srećan ti Božić

LajkJel? Pa da. Žasu.
I ja sam neko vreme hteo da se učlanim, ali sad je kasno. Ubit će me prekomjerno razmišljanje i neodlučnost.
Ma daleko bilo.Evo sad ce ispasti da imam nešto protiv muškaraca ali.
Najjače moguće!Mene spasla jedna female. I objasnila da ima "posla" za mene.
Možda sam i ja nekad žsžsžsžsžsžsžsžs pogreši čovekAli se dešavalo sa druge strane da sa huliganima napadnem policiju. Spremimo kamenje i sipaj po žandarima.Strejt, bez stimulansa.
Pa šta ti misliš gdje poezija nastaje, u sterilnom okruženju?Ti si huligan koji čita poeziju, is that even possible?