Kafić Bife Doris

Auh, opet si napadnuta od strane muškarca.
Ne daj se!

Elem, da sam htio reći da si glupa, rekao bih da si glupa.

Apstraktno razmišljanje se ne odnosi na čitanje misli, već na razgovor na tom nivou.
Naravno da to ne isključuje davanje primjera, ali prebacivanje težišta razgovora na konkretan primjer nema poentu.

Na temi od koje je cijela priča potekla sam već dovoljno rekao, bez eseja.

Problem je što jednu ovakvu rečenicu ti čitaš kao Ja da čuvam đetiće, a on da banči po kafanama, bez mogućnosti, makar teoretske, da istu rečenicu posmatraš van neke konkretne situacije u kojoj žena nije žrtva muških prohtjeve.

Jer riječ žrtva trigeruje ljude iz nekog razloga, a pošto je tema bila o ljubavi, misli se na požrtvovanje, a ne na žrtvu nasilja.

I onda si toliko gurala banalizaciju; ako je odnos prema djetetu, pa to nije požrtvovanje, to je obaveza, ako je odnos prema partneru, onda je tu neko gornji a neko donji (žrtva), eventualo je u pitanju investicija, ma sve može biti, sve, samo ne ono početno što sam rekao, a to je stavljenje tuđih potreba ispred sopstvenih.
I ne, ne misli se na takav stil života, dakle ne igranje uloge žrtve, već situacije u kojima se vidi da je neko odabrao da stavi drugu osobu na prvo mjesto, a nije morao.
wtf-wtf-is-going-on (1).gif

Ti si kao kad nacistu pitaju šta misli o Hitleru a on u dužini odgovora pokuša da izbegne da kaže šta misli suštinski.

Pričalo se o običnom partnerstvu i dokazu ljubavi.
Ti si pomenuo "stavljanje nečijih potreba ispred svojih" a onda naveo najgluplji primer u univerzumu.
Suština je da me je baš zanimalo kako jedan Balkanac doživljava požrtvovanost u odnosu i ispostavilo se kao tačno oni što sam već znala- muškarac na Balkanu i požrtvovanost ne idu u istoj rečenici.

Prosečnog muškarca zanimaju samo njegove potrebe i potpuno je autističan čak i da priča na temu požrtvovanosti JER NI NE ZNA šta je to. To mu je apstraktna tema!!!!!

Nije bilo aha ne nije to
Ne, znaš ono "puši ga budalo," to je postala neformalna himna Bixi teme

Pogledajte prilog 1666713
Ti si kao kad nacistu pitaju šta misli o Hitleru a on u dužini odgovora pokuša da izbegne da kaže šta misli suštinski.

Ti si pomenuo "stavljanje nečijih potreba ispred svojih" a onda naveo najgluplji primer u univerzumu.
Suština je da me je baš zanimalo kako jedan Balkanac doživljava požrtvovanost u odnosu i ispostavilo se kao tačno oni što sam već znala- muškarac na Balkanu i požrtvovanost ne idu u istoj rečenici.

Prosečnog muškarca zanimaju samo njegove potrebe i potpuno je autističan čak i da priča na temu požrtvovanosti JER NI NE ZNA šta je to. To mu je apstraktna tema!!!!!
Pa moidi nisu zainteresovani za prinošenje žrtava astečkom bogu

Ako može neki besplatan sex

Pogledajte prilog 1666713

Pitanje je glasilo:
Koji je po vasem misljenju najlepsi dokaz ljubavi ?
Dakle tema postavlja pitanje svakom forumašu šta je za njega najljepši dokaz ljubavi, i ja sam naveo šta, i to bukvalno jedna riječ.

Par forumaša je bilo zainteresovano da to malo obrazložim, i to smo riješili u par postova.

Sa druge strane ti si tražila primjer, pa si ga dobila.
Nije ti se svidio, pa si tražila sledeći i tako gurala do banalnosti, i onda se na kraju uhvatila za tu banalnost, kao da je to zapravo sva suština cijele priče.

A šta si ti pisala na toj temi?
Nisi rekla šta je za tebe najlepši dokaz ljubavi, ali si u 7 postova uspjela da stigneš da opljuneš po balkanskim muškarcima i ruskim ženama.

Bukvalno da me pitaš koliko je sati, da ti odgovorim 18:35, mislim da bi u maksimum pet postova stigla do aaaaa muškarci aaaaa balkanski muškarci.

Pitanje je glasilo:

Dakle tema postavlja pitanje svakom forumašu šta je za njega najljepši dokaz ljubavi, i ja sam naveo šta, i to bukvalno jedna riječ.

Par forumaša je bilo zainteresovano da to malo obrazložim, i to smo riješili u par postova.

Sa druge strane ti si tražila primjer, pa si ga dobila.
Nije ti se svidio, pa si tražila sledeći i tako gurala do banalnosti, i onda se na kraju uhvatila za tu banalnost, kao da je to zapravo sva suština cijele priče.

A šta si ti pisala na toj temi?
Nisi rekla šta je za tebe najlepši dokaz ljubavi, ali si u 7 postova uspjela da stigneš da opljuneš po balkanskim muškarcima i ruskim ženama.

Bukvalno da me pitaš koliko je sati, da ti odgovorim 18:35, mislim da bi u maksimum pet postova stigla do aaaaa muškarci aaaaa balkanski muškarci.
ladno ces da objasnjavas zabi raketne motore :D
narani je pensom i tjao

Back