Kafić Bife Doris

Evo uzmi primjer SAD, Independance Day je bio prvi događaj u nizu događaja koji je doveo do 2k plate i 80 IQ poena.
Ali ne, ti bi kao savjetnik Vašingtona rekao da je bolje da se malo više bavi prasićima, a malo manje glupostima.
U njihovom slučaju, to je imalo smisla, jer taj narod ima protestantski mentalni obrazac, tj radnu etiku. Sposoban je da radi, gradi, da se menja, da na zdravim osnovama individualizma pravi društveni poredak i sl, samim tim britanski jaram mu je u datom momentu smetao da se razvija u tom pravcu.

Uzmi srpski primer sa druge strane, najgori dan u našim životima je onaj kad smo se izborili za neovisnost.
Gazimestan je naš, pa zato.
Je, to i kažem. Hamas je naš i mi smo Hamasovi.

U njihovom slučaju, to je imalo smisla, jer taj narod ima protestantski mentalni obrazac, tj radnu etiku. Sposoban je da radi, gradi, da se menja, da na zdravim osnovama individualizma pravi društveni poredak i sl, samim tim britanski jaram mu je u datom momentu smetao da se razvija u tom pravcu.

Uzmi srpski primer sa druge strane, najgori dan u našim životima je onaj kad smo se izborili za neovisnost.
Čim te čovjek malo promućka, eto tebe sa višom rasom i sl.
Je, to i kažem. Hamas je naš i mi smo Hamasovi.
Kažeš, ali glupo.

Screenshot_20241114-103054~2.png

Pa kad sam se povredila i odložila odlazak, nije mi bilo ni do čega. Posle sam upala u mašinu koja melje, nisam bila spremna da govorim o tome.
ja sam pomislila da su neke sikiracije a svi se drugačije nosimo s tim

Da li misliš još uvek da je Nemačka vredna odlaska?
Jel ti utisak pozitivniji nakon boravka ili ne...?

Back