peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.702
eno na onoj temi "šta biste najradije menjali?" štiklirao je "državu", dakle ipak žali što nije zapucao za Kanadu.
Plot twist.Državu, ali u smislu oprirodnjavanja granica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eno na onoj temi "šta biste najradije menjali?" štiklirao je "državu", dakle ipak žali što nije zapucao za Kanadu.
Plot twist.Državu, ali u smislu oprirodnjavanja granica.
Sad si kao neki Branimir Glavaš, stojiš sa strane i posmatraš na momin i moj mješoviti brak uoči veselih devedesetih.Da da, tačno ih zamišljam kako skupa uživaju na turskoj rivjeri sledećeg proleća, posle tebe i ligamenta, moj omiljeni strejt gej par
A nije da si otvarao glasove svake opcije...sve do državeeno na onoj temi "šta biste najradije menjali?" štiklirao je "državu", dakle ipak žali što nije zapucao za Kanadu.
Nije stajalo 'granice postojeće države' nego samo državu. Objasni to precima na strašnom sudu.Plot twist.
Pa država je imala najviše glasova pa me je interesovalo ko još želi da emigriraA nije da si otvarao glasove svake opcije...sve do države
Ili jesi
Pa da, transfer iz Crne Gore u Prirodnu Srbiju, bez promjene adrese.Nije stajalo 'granice postojeće države' nego samo državu. Objasni to precima na strašnom sudu.
Kako god, zauvek će ostati ubilježeno da Ligament želi da promeni državu (ne verujem da će se mnogo ljudi setiti ovog tvog tumačenja)Pa da, transfer iz Crne Gore u Prirodnu Srbiju, bez promjene adrese.
Aa...ok.Pa država je imala najviše glasova pa me je interesovalo ko još želi da emigrira
Di ćešidem na drugu lokaciju
Kafana kod Dve Bela GolubaDi ćeš
u malko egzotičnije krajeveDi ćeš

Šta god radila, ne prihvataj ambasadu u kojoj je radio potežicau malko egzotičnije krajeve![]()
Pa ja sam od 18. godine pribilježen kao protivnik državeKako god, zauvek će ostati ubilježeno da Ligament želi da promeni državu (ne verujem da će se mnogo ljudi setiti ovog tvog tumačenja)

hu?Šta god radila, ne prihvataj ambasadu u kojoj je radio potežica
Pa seljakaš se po bliskom i dalekom istoku kao da si zaposlena u MSP
Anarho-libertarijanizam? Like it.Pa ja sam od 18. godine pribilježen kao protivnik države![]()
Banjo Glavaš ti je onaj rođak sa momine strane, što ga moma obožava od malih nogu, ali mu je sad malo frka da ga upozna sa mnom.Nisam znala ko je branimir glavaš, zvučalo je kao neki Srbin iz Crne Gore
Da, da, sigurno, taj sam lolAnarho-libertarijanizam? Like it.
Sve nešto mislim da bi ti bio albanska mlada u tom brakuBanjo Glavaš ti je onaj rođak sa momine strane, što ga moma obožava od malih nogu, ali mu je sad malo frka da ga upozna sa mnom.
Idealno, jezik već znaJa bih Nonu deportovao u Mexico da bude ambasador, kao Veca Pešić
Da, na to sam računao, + sad su ti deportacije u Mehiko pravo popularneIdealno, jezik već zna
Male su šanse da se moma samostalno oženi, to stoji.Sve nešto mislim da bi ti bio albanska mlada u tom braku![]()