момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.080
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izrailja nprali jesi biased oko nekih stvari
ne brini otupela oštricaUopa, počinjemo
![]()
Kakvo je vreme sad kod tebe?ne brini otupela oštrica![]()
Kakvo je vreme sad kod tebe?
Svrstala si me u folder "Glup"ne brini otupela oštrica![]()
Zagađenodanas prelepo, sunčano, tu?
Atmosfera kao u mom mozgu - maglovitaZagađeno![]()
Meni je u mozgu okej danas, primenila sam najbolje sredstvo rifrešovanja, sinoć spomenutu pickanapicku aktivnostAtmosfera kao u mom mozgu - maglovita
Ne voli emociju i vezivanje, to se ceni. Još jedna zajednička osobenost sa Nonoslavom.Lulu je našla veću zanimljivost u ćaskanju o wc daski nego sa nama, pa vi vidite gde stojimo
Da da, tačno ih zamišljam kako skupa uživaju na turskoj rivjeri sledećeg proleća, posle tebe i ligamenta, moj omiljeni strejt gej parNe voli emociju i vezivanje, to se ceni. Još jedna zajednička osobenost sa Nonoslavom.
Dobro, ona je nenadjebiva
eno na onoj temi "šta biste najradije menjali?" štiklirao je "državu", dakle ipak žali što nije zapucao za Kanadu.Da da, tačno ih zamišljam kako skupa uživaju na turskoj rivjeri sledećeg proleća, posle tebe i ligamenta, moj omiljeni strejt gej par
Nadam se dostojnom protivnikuNije nezgodno uopšte. Najnormalnije je da se makar jednom posvađaš sa Nonom
ja sam spremna za burkuNe voli emociju i vezivanje, to se ceni. Još jedna zajednička osobenost sa Nonoslavom.

Za burku sprijemna, kod nas Hrvata prijedlozi uvek idu prvija sam spremna za burku![]()
idem na drugu lokacijuDa da, tačno ih zamišljam kako skupa uživaju na turskoj rivjeri sledećeg proleća, posle tebe i ligamenta, moj omiljeni strejt gej par
šalim se, nosila bih je pod uslovom da je i on nosiZa burku sprijemna, kod nas Hrvata prijedlozi uvek idu prvi
Sad mi se već nabacuješ etcšalim se, nosila bih je pod uslovom da je i on nosi