Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
gledala sam onog ludog Mileija kod Leksa i nešto sam u tom moodu ovih danaAnarho-libertarijanizam? Like it.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gledala sam onog ludog Mileija kod Leksa i nešto sam u tom moodu ovih danaAnarho-libertarijanizam? Like it.
Meni je familija već na listi ratnih zločinaca al sa druge straneEvo sad čitam, čovjek zavidne biografije
Kaže hrvatski političar, ratni zločinac i filantrop
vrućina bolanJa bih Nonu deportovao u Mexico da bude ambasador, kao Veca Pešić
Jel si videla što je mom Dučetu poklonio figuricu samog sebe sa motornom testerom?gledala sam onog ludog Mileija kod Leksa i nešto sam u tom moodu ovih dana
Voli dugu kosu, ne brini seJoš kad vidim kakav ima odnos prema dlakama...
Davno sam kačio klipove sa njegovim inspirativnim govorima na polju free speech-a, ali mi nije teško ponoviti:Evo sad čitam, čovjek zavidne biografije
Kaže hrvatski političar, ratni zločinac i filantrop
Davno sam kačio klipove sa njegovim inspirativnim govorima na polju free speech-a, ali mi nije teško ponoviti:
Davno konstatovano.Meni je familija već na listi ratnih zločinaca al sa druge strane
Vidi se koliko ga poznaješVoli dugu kosu, ne brini se

A jeste, okliznuh se na koru od bananeVidi se koliko ga poznaješ![]()
Da da, ali ima i onih neutefterenih, nepravedno neosuđenih, čije duše lutaju u 'adu u potrazi za pravdom...Davno konstatovano.
jel bio neki koncert u međuvremenuHaj hoooo
Otišao sam da mu vidim folovere na IG i potražio samo jedno ime...
ali ja njega ne pratim, ovo je sponzorisanoOtišao sam da mu vidim folovere na IG i potražio samo jedno ime...
jel bio neki koncert u međuvremenu![]()
Jes, sigurno sam kucao "Nono2"ali ja njega ne pratim, ovo je sponzorisano![]()
Uf, to je bendčina, još jedan strah i trepet od kojeg Nona drhtiRazmišljam dal da idem na Divlje Jagode