момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.122
Raketni sistem Makovnjača, ne da se zaustavit'
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uf, to je bendčina, još jedan strah i trepet od kojeg Nona drhti
drug iz razreda se ložio na drugaricu iz razreda, i sad, svi su to znali, verovatno i ona, ali nije nikako skupio petlju da uradi bilo šta. Medjutim, mi ***** kakve jesmo odlučimo da ga kolektivno poguramo u tom pravcu malo i okačimo 18 različitih pesama s njenim imenom u nazivu. Ja sam ovu:Gledo sam skoro snimak iz Doma Sindikata, ekstra su, nisam znao da im Livio Berak peva, posle vidim da je u bendu 10 godina lol
Livio je brutalan pevač, sećam ga se iz Rata bendova na OBN televiziji
Stugots pola čovek, pola posetilac svih koncerataE da Nono, nas dve nemačke babe, ja i Višnja, smo ti bili na koncertu Andre Rijua
drug iz razreda se ložio na drugaricu iz razreda, i sad, svi su to znali, verovatno i ona, ali nije nikako skupio petlju da uradi bilo šta. Medjutim, mi ***** kakve jesmo odlučimo da ga kolektivno poguramo u tom pravcu malo i okačimo 18 različitih pesama s njenim imenom u nazivu. Ja sam ovu:
Je, pobrisao je, ali mislim da je videla pre togaI jel uradio šta?
Emocija je opijum za narod, što kaže Džegoslavamada su meni ti jugo nostalgični bendovi nekako preromantični, da to je problem, nekako su za parove koji su se tek verili
Što je to?
U poslednjoj epizodi Sablje izdvajam ničim izazvanu izjavu šredera da se eu završava na granicama Habzburške monarhije. A što ćemo sa Bugarskom, pitam ja vas?
Pogledajte prilog 1647572
Što je to?
I mi smo šengen, ali ova izjava iz serilje je kao iz 2003, valjda treba da nam kaže da ne bismo ušli u eu i da nisu roknuli đinđićaBugarska ulazi i u Šengen. Samo Smrdija ostaje šupak sveta
ma za knjigu pitanAorist. So much aorist
Da, to je teorija Koosturice, "ne vole ti oni nas bolan, a Đinđića je roknuo engleski špijun iz satelita jer je voleo Kosövú"I mi smo šengen, ali ova izjava iz serilje je kao iz 2003, valjda treba da nam kaže da ne bismo ušli u eu i da nisu roknuli đinđića
Imam utisak da se ti zoveš Marijamada su meni ti jugo nostalgični bendovi nekako preromantični, da to je problem, nekako su za parove koji su se tek verili
I mi smo šengen, ali ova izjava iz serilje je kao iz 2003, valjda treba da nam kaže da ne bismo ušli u eu i da nisu roknuli đinđića
Jao da, bezvizni režim unutar šengena. A zanimalo me kako su to obradili, šta će da poruče. U principu se ne završava potpuno crno.Mi nismo Šengen.
I kakva bre Sablja u produkciji Tv Bastilje, bataljuj to