Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od nas svi beže, draga Nono.zvali smo je ali nikada nije došla![]()
Misliš@Lule dođi da se s nama družiš, osećam da ćeš lepo kliknuti sa Nonoslavom
Ne znam za to. Koji citat? Nešto o Mariniki Žirinovski Čobanu?Misliš
Iskulirala mi je citat
koji citatMisliš
Iskulirala mi je citat

Ništa lično, nego nisam fan druženja.zvali smo je ali nikada nije došla![]()
Ovajkoji citat![]()
Nije nezgodno uopšte. Najnormalnije je da se makar jednom posvađaš sa NonomPosle nezgodno da suprotstaviš stav
pa jeste, mislila sam da sam ga već lajkovala ali ipak nisam
So left but she's right, thoughDa, s Nonom tu i tamo izbije mir, inače je sve tinjajuća svađa
pa dobro ni ti i Moma se ne slažete oko Gaze, realno postoji dosta različitih mišljenjaSo left but she's right, though
Da, Moma nije kao Sisti kad se radi o genocidu u Gazipa dobro ni ti i Moma se ne slažete oko Gaze, realno postoji dosta raličitih mišljenja
Kuckaj sa obe ruke!!!U suštini kaki vreme prolazi svi žive u nekim svom bablu.......
Ma nije nezgodno meni, nego tom nekom, naljutiće seNije nezgodno uopšte. Najnormalnije je da se makar jednom posvađaš sa Nonom
Even better! Momi npr nedostaje @peti ligament jer su uvek plesali na ivici noža, da ne kažem kameMa nije nezgodno meni, nego tom nekom, naljutiće se![]()
Jeste lekovito ako se ne slaže oko toga koji je sladoled najbolji, ali neka krupnija pitanja - ide napuš etcne slagati se je lekovito
samo moj problem je što-što sam starija sve manje imam strpljenja za drugačije mišljenje,
jednostavno automatski mislim da je neko glup
Ne samo da smo prelazili ivicu nego pretrčavaliEven better! Momi npr nedostaje @peti ligament jer su uvek plesali na ivici noža, da ne kažem kame
ali jesi biased oko nekih stvariJeste lekovito ako se ne slaže oko toga koji je sladoled najbolji, ali neka krupnija pitanja - ide napuš etc