Kafić Bife Doris

Da, to i ja potegnem s vremena na vreme, ali retko, poput Orešnjika. Kad kažu 'u Bosni je bilo zločina sa obe strane, ja kazem pa to je zato što su svi Srbi' etc
Pa znaš kako istorij je pokazala da su štokavski rimokatolici najskloniji apsurdno brutalnim zločinima u BiH.
Nesreća je što bunjevci i ostali štokavci hercegovine imaju zaista srpsko poreklo. To je valjda taj konvertitiski sindrom. Zanimljivo da su hrvatski komunisti imali ideju da se ograde od ustaša tako što bi rekli da su se Srbi pravoslavni i Srbi rimokatolici ubijali međusobno. :lol:

Pa znaš kako istorij je pokazala da su štokavski rimokatolici najskloniji apsurdno brutalnim zločinima u BiH.
Nesreća je što bunjevci i ostali štokavci hercegovine imaju zaista srpsko poreklo. To je valjda taj konvertitiski sindrom. Zanimljivo da su hrvatski komunisti imali ideju da se ograde od ustaša tako što bi rekli da su se Srbi pravoslavni i Srbi rimokatolici ubijali međusobno. :lol:
Eto, kladim se da i kod bojovnika Pola Pota ima tragova srbijanskog genoma

Ne znam, al' na žalost ovo je poprilično fakat.
Maks Luburić se hvalio kako su ga pokrstili kada je bio mali.

Poenta, ovo sa Cetinja me podseti i na Kapisodu što ubi Kseniju.
I njegovi su bili anti-Srbi. Zamisli da ti ona budala Miraš drži opelo leb te ĵebo.
Zašto? Miraša sam juče proglasio za jedan od stubova CG identiteta, tj ne konkretno njega, ali CG arhimitropoliju

Pa šta fali tome, liberalizacija doprinosi tome da CG pravoslavlje bude atraktivnije.
Mrzi me da kačim snimke, al smehotresno je.
Nema veze ni sa jednom religijom, ludilo teško.
Inače Miraš je 90- tih bio srpski nacionalista, al su ga prozreli da je lopov i perverznjak te ga izopštili iz crkve.
Mislim da je optuživan za silovanje i još neke rabote.

miras dedeic.jpg

Meni je ovo fantastično, da ovakvo nešto postoji u Srbiji ja bih svake nedelje išao na liturgiju etc

Ne smij se, ispasti će da se zajebavam, ali doista sam ozbiljan. Dok je srbijanska crkva u fazonu 'sve te pjedere treba u bure sa gomnima da nauče čemu dupe služi moi ti', Crnogorci su u fazonu 'za svakoga ima mjesta kraj Hrista, hodite k meni jaganjci moji'

Ne smij se, ispasti će da se zajebavam, ali doista sam ozbiljan. Dok je srbijanska crkva u fazonu 'sve te pjedere treba u bure sa gomnima da nauče čemu dupe služi moi ti', Crnogorci su u fazonu 'za svakoga ima mjesta kraj Hrista, hodite k meni jaganjci moji'
Ne postoji srbijanska crkva, niti crnogorska..Ma Miraš može još i da nategne ako je neki zgodan dečkih:lol:
Inače, stav sveštenstva prema gejevima nije tako radikalan kako se to predstavlja.

Ali ta fora sa govnima se veže za kralja Nikolu, tj. to su te prave crnogorske vrijednosti.

Back