goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Danas bio do keja posle duže vremena, nema ljudova uopšte...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kakva su Vam sedista bicikla?
Koza ili neki od vestackih materijala ?
Ako su od koze , kakva su Vam iskustva po pitanju udobnosti na duzim relacijama ili voznjama u lokalu ?
Nesto se "zanosim" u vezi ovih koznih , pa me zanimaju iskustva onih koji koji hoce da ih podele ovde sa nama ...

Postoje i neke navlake sa gelom koje se stavljaju na sediste ...
Mozda bi to do nekle ublazilo "nase muske probleme" ?
A inace sam i za to negde cuo da se "kozna sedista par dana prilagodjavaju konturi tog dela tela" i da su nakon toga druga prica za bicikliste ...
Nova su kod nas oko 100 - njak € u dinarskoj protivvrednosti , a polovnih ima od 30 - tak € , po oglasima na Netu ...

Ja sam vozio uveče, uživao u noćnom vetru...Zaboravio sam na čari večernje i noćne vožnje.

još ovo da dodam, kao zadnje svetlo mi se najizdržljivije pokazalo ovo silikonsko (kinesko). Ona plastična su mi pucala toliko često da sam i prestao da ih postavljam.
http://www.aliexpress.com/item/New-...S-Safety-Flashing-Light-Lamp/32348913292.html
ovo svetlo ima da se pronađe i kod naših kineza za po 200din.
Ne obracati paznju na marku i boju nego na grupu delova,takodje nov niposto,odredis koliko max dajes para i trazis sa sto boljom opremom