Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.449
axaxa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nije uopste bitno sta hoce nego sto svakom nervciku smeta bilo koji biciklista,uvek su u zurbi i da je neki automobil spor svirali bi i dizali svima pritisak,biciklista kao neko ko moze da razvije 40/h ima isto pravo kao i automobil i svaki drugi ucesnik u saobracaju,mi kad vozimo u grupi koji znamo da vozimo, opusteno da ne kazem namerno vozimo celom trakom i usput se prestrojavamo pa malo 1 iza drugog i menjamo se,nijedno pravilo saobracaja ne prekrsavamo i kad se pojavi takav pajser koji svira zna se da ne zna da vozi da mu zena nije dala i da nikog ne postuje,dobije naravno iebanje mame u sanduk kad zucne,jer je on u zurbi jel,da na otvorenom otkine 100/h nekaznjeno

Metar od ivičnjaka - to je prostor za bajs, osim ako nema nešto na putu. I zabranjeno je da se vozi bržom trakom. Takođe mora u koloni da se vozi, u gradu kaciga nije obavezna, ali na otvorenom putu jeste. Napred je potrebno belo mačije oko, a pozadi trepereće crveno svetlo. Toliko ja znam, za ostalo nisam siguran![]()

to su pravila saobracaja za sva vozila ukljucujuci automobile,taman taj metar je dovoljan da trube i da nas ne mogu zaobici jer su losi vozaci,brzom trakom se krecu vozila koja preticu i to ne vecu kolonu od 5 vozila,mozda to vazi i za 5 biciklistaMetar od ivičnjaka - to je prostor za bajs, osim ako nema nešto na putu. I zabranjeno je da se vozi bržom trakom. Takođe mora u koloni da se vozi, u gradu kaciga nije obavezna, ali na otvorenom putu jeste. Napred je potrebno belo mačije oko, a pozadi trepereće crveno svetlo. Toliko ja znam, za ostalo nisam siguran![]()
mozemo mi da sviramo sta je zakon ali sigurno ga biciklisti kao fini nece postovati jer ga niko drugi ne postujeda, da, dvotočkaši koji poseduju motor ne moraju da se pridržavaju pravila za bicikle.
to su pravila saobracaja za sva vozila ukljucujuci automobile,taman taj metar je dovoljan da trube i da nas ne mogu zaobici jer su losi vozaci,brzom trakom se krecu vozila koja preticu i to ne vecu kolonu od 5 vozila,mozda to vazi i za 5 biciklistamozemo mi da sviramo sta je zakon ali sigurno ga biciklisti kao fini nece postovati jer ga niko drugi ne postuje
ne nisu duzni da se krecu mozda rekreativci koji ne mogu da razviju 40/h,kao sto traktor razvija 30/h nije duzan da se krece desnom ivicom kolovoza i niko ne sme da mu svira i psuje familiju,ali se to opet desava od takvih samozvanih iskusnih ucesnika u saobracaju
Kada na javnom putu ne postoji posebna staza za bicikliste, vozač bicikla se može kretati kolovozom, osim na motoputu i autoputu (Biciklistima je zabranjeno kretanje autoputem i motoputem), ali što bliže desnoj ivici kolovoza(u širini od najviše jedan metar od desne ivice kolovoza), krećući se u smeru kretanja saobraćaja.
Ako se dva ili više vozača bicikala, mopeda, tricikala i motocikala kreću u grupi, dužni su da se kreću jedan za drugim.

i na slici se vidi cak da taj metar predstavlja problem automobilu da zaobidje zgazio bi punu liniju,sad dodjoh preko ostruznice preko pola metra raznog rastinja je sa obe strane puta,u normalnom svetu se obraca posebna paznja na bicikliste dok ovde sirovinama za volanima predstavlja problem da slobodno opice po gasu,u slucaju sporijeg traktora svi ce ici iza bez sviranja ali brzeg biciklistu ce psovati,pa naiebem im se mame maloBiciklisti i motociklisti su uvek duzni da se krecu desnom stranom puta.
![]()
![]()
http://ltablice.com/pravila-saobrac...aja/90-saobracaj-bicikala-mopeda-i-motocikala
i na slici se vidi cak da taj metar predstavlja problem automobilu da zaobidje zgazio bi punu liniju,sad dodjoh preko ostruznice preko pola metra raznog rastinja je sa obe strane puta,u normalnom svetu se obraca posebna paznja na bicikliste dok ovde sirovinama za volanima predstavlja problem da slobodno opice po gasu,u slucaju sporijeg traktora svi ce ici iza bez sviranja ali brzeg biciklistu ce psovati,pa naiebem im se mame malo

i na slici se vidi cak da taj metar predstavlja problem automobilu da zaobidje zgazio bi punu liniju,sad dodjoh preko ostruznice preko pola metra raznog rastinja je sa obe strane puta,u normalnom svetu se obraca posebna paznja na bicikliste dok ovde sirovinama za volanima predstavlja problem da slobodno opice po gasu,u slucaju sporijeg traktora svi ce ici iza bez sviranja ali brzeg biciklistu ce psovati,pa naiebem im se mame malo
Možda je ovo rešenje...Hibrid.
http://www.24sata.hr/galerija/fun/bicikl-i-traktor-student-je-pretvorio-u-veliki-motor-178530/314161