goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
BiciklНеки савет за добро веће мушко бицикло, која марка, на шта обратити пажњу код куповине итд?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BiciklНеки савет за добро веће мушко бицикло, која марка, на шта обратити пажњу код куповине итд?

Ovaj model bi ti se svideo kladim se
![]()

bitnije je nositi biciklisticke sa dobrim gel uloskom ,bas se oseti udobnost a dosta sedista sam isprobao i sa ovakvim sam najzadovoljniji,sto ne znaci da svakom dupetu i jajima odgovara isto jel
![]()
![]()

![]()
Ovako ćemo mi izgledati jednog dana...![]()
tražim takvo neko ali novijeg dizajna.

inače slike su super 

Dajte još slika žena na biciklima, ova plava je prelepa![]()
А та седишта са гел улошком, то је само за жене?
What you need to realize about bike saddles is that the less saddle touching your arse the better. When you have a big cushy gel type saddle if may feel great when you first sit on it and it may do fine for a mile or two but that big saddle is creating lots of pressure points. With a smaller mountain type saddle you have less spots where the saddle is pushing against your body. I believe there are two bone structures in your bum and these two bones are what you want most of your weight riding on. A decent smaller saddle paired w/ a padded chamois usually causes much less irritation and chaffing. I have always liked WTB seats. The Speed V feels just as good as my rocket V to me and is usually less than half the cost. That’s my 2 cents, take it or leave it.
Kada su u pitanju sedista za bicikle treba shvatiti da sto je bolje kada je manja povrsina kojom se zadnjica oslanja. Moze biti dobar osecaj kada sednes prvi put i moze biti dobro prvih nekoliko kilometara. Ali veliko sediste ima puno dodirnih tacaka. U zadnjici postoje dve kosti na kojima zelis da bude vecina opterecenja tokom voznje. Dobro manje sediste u kombinaciji sa uloskom stvara mnogo manje iritacije i zuljanja.

Xaxa znam par bajs grupa na Fejsbuku gde bi te izbacili zbog ovakvih slika i nazvali ''muškim šovinistom''![]()
![]()
Moze ovako?
- - - - - - - - - -
Ja imam gel sediste. Nije u pitanju ulozak vec je celo sediste presvuceno gelom. I imas sedista namenjena za muskarce i sedista namenjena zenama. Drugacija anatomija.

Xaxa znam par bajs grupa na Fejsbuku gde bi te izbacili zbog ovakvih slika i nazvali ''muškim šovinistom''![]()