Biciklizam

Dok ne naidje kolona automobila sa putnicima koji jure u one svoje sojenice pored reke ili sleperi za rasuti teret ...
Mada , iskreno receno , vozaci su u glavnom veoma korektni ...Posebno ovi sa sleperima ...Verovatno su i sami svesni koja su potencijalna opasnost po bicikliste .
Al` kako kazu :
" Ko se boji vuka , neka ne ide u sumu" ...

Relativno cesto vozim tim putem do mosta. Meni se ne svidja ovaj krug preko Obrenovca zbog deonice od Obrenovca do Umke. Prometan relativno uzak put na kom ima puno slepera, autobusa, kamiona...

Novi Beograd 15-16 jun 2015

U bloku 29, bul. Arsenija Čarnojevića iz ulaza 128/1 između 21h i 01h ukraden bicikl.

- Single speed
- Ram Villiger bez oznaka, plave boje, Columbus Zeta cevi
- Pogon SR Suntour
- Sedište Richey comp

Bicikl nije baš vredan, ali je prvi koji sam sklopio pa mi je drag.
Ako ga vidite molim da javite.

Nikola Rajačić
063 10 50 810
rajačić.nikola@gmail.com
1334872CI3857029124_557fcce761265.jpeg

Danas sam se tako iznervirao...Nisam vozio nedelju dana i ''ponukan'' Tur De Fransom odlučim da sednem na jednu vožnju kratku večeras...Kad zadnja guma...''Ispuhana''!:roll: Čudno mi je što iako ga nisam vozio, često sam vadio sestrin bajs, koji je odmah pored mog i spuštao dole ali nisam ni u jednom trenutku primetio izduvavanje...Svašta...Možda i zbog vrućine...Bio sam besan i izneo oba dole i oprao ih...Makar neka korist.:neutral:

- - - - - - - - - -

Kako vi održavate bajseve, koliko često ih perete itd...?

nema to pravila kad ce popustiti guma,nisam verovao dok i to nisam poceo skuplje uzimati da ima veze,schwalbe su 500din mozda doduvam jednom u mesec dana,a mislim da su vec i kineske do 400 dogurale,gledam sto cesce da perem bajs ne toliko sto se zaprlja nego cim mi se lanac pocne cuti,50-100 din na smrk jednom u 10ak dana

:D

Vredniji Si od mene :klap:
Povremeno svratim do Bozara i "pozjmim , pa vratim nakon upotrebe , neku krpu " i to je to ...
Naravno , s` vremana na vreme "zalijem lanac uljem da ne presusi" , dotegnem, nesto cesce nakon proslogodisnjeg excesa , kocnice i gume napojim svezim vazduhom , svako malo malo na nekoj od pumpi i to je to , a pedale gazim sto cesce da ne zardjaju ni one , a ni ja ...
Uzivajte u ovim letnjim danima , jer eto jeseni i zime , pa da se ne dangubi ...:bye:

svaka cast ovde bi odma pandur na motoru savato,skoro ja iso auto putem do zmaj pumpe tu uvek posluzi vetar pa brzo prozujim,da sam isao preko bezanije ko zna koliko bi trajalo,volim i ja uvece manja je guzva i prijatniji vazduh

Back