Biciklizam

11073382_956969317655620_7625546337647422010_n.jpg

:heart:

[TABLE="width: 768"]
[TR]
[TD="width: 462"]Ukraden bicikl
Pre dve nedelje u Nemačkoj mi je ukraden MTB KTM Scar:
- komplet karbon
- izuzetno skup (plaćen 7000 evra) i verovatno je jedan jedini na
našim prostorima.

Bicikl je praćen satelitskim putem pa se zna se da je kod nekog nakupca izTemerina, a viđen je na prodaji na vašaru u Senti. Obaveštena je policija išanse da se nađe bi trebalo da budu dobre - samo se nadam da neće završiti u delovima.
Zbog vrednosti bicikla velika je potraga za njim... Ako neko nešto zna molim da mi javi, nagrada je 100.000 dinara.
[/TD]
[TD="width: 265"][/TD]
[TD="width: 3"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Danas super vožnja kroz avetinjski prazan grad, kao u onima postapokaliptičnim serijama...Ali na Adi sve prepuno, gužva...Ali lep ugođaj, ptice cveće...Lepo je voziti kroz onu trim stazu osetiš da nisi negde u prljavom gradu već u gustoj šumi, izdvojen...:)

Bio sam preko mosta Zemun-Borča i tamo je prelepo...Tako se lepo viode oblaci kako plove...Nisko...Kada je lep dan kao danas možeš da vidiš do južne Kapije Beograda...Nije bilo mnogo ljudova...

[TABLE="width: 768"]
[TR]
[TD="width: 462"]Ukraden bicikl
U ponedeljak 13. aprila oko 17h ukraden drumski bicikl, prilično redak na našim drumovima - vozili su ga uglavnom takmičari iz reprezentacije:
- ram, viljuška i profilisana šticna: SALCANO XRS 010
- grupa: Shimano Ultegra 6700 (2x10), na levoj šamaraljki siva plastika
malo ogrebana sa spoljne strane
- pogon 50-34
- kaseta 11-28
- pedale: Wellgo W01
- točkovi Novatec Speedy, gume Continental GP Ultra
- lula Pro Vibe 7, korman Ritchey Comp
- sedište: Selle SMP Glider (bele boje)
- držači bidona: Elite (belo-crni)
- ostalo: mini pumpa sive boje (ne sećam se marke), jedan Salcano
bidon, jedan sivi bidon-kutija za alat, na kormanu bela plastificirana
traka, bežični merač brzine Pro SX-4

[/TD]
[TD="width: 3"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 265"] Za bilo kakvu informaciju ili pronalaženje bicikla sledi novčana
nagrada.

Ilija
063/299-599
ilijazikic86@yahoo.com

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bg - Indjija - Ruma - Irig - Fruska gora , pa poolako nazad u Bg...

Pre nekoliko godina sam krenuo Auto - putem , od Studenjaka i bazena "11 april" prema "Zmajevoj pumpi" i vozeci strogo uz ivicnjak , kad se iza mene cuje neka slepercina , a ja uz samu bankinu i hvala Bogu , za dlaku sam izbegao da upadnem u neku rupetinu , jer su "sekundarci ili skupljaci perja" skinuli onaj tucani poklopac sa resetkama ...
Od tada , nema me na auto - putu sa bajsom .

Za dlaku , pa da Vam ovo ne napisah ...:D

Bg - Indjija - Ruma - Irig - Fruska gora , pa poolako nazad u Bg...

Pre nekoliko godina sam krenuo Auto - putem , od Studenjaka i bazena "11 april" prema "Zmajevoj pumpi" i vozeci strogo uz ivicnjak , kad se iza mene cuje neka slepercina , a ja uz samu bankinu i hvala Bogu , za dlaku sam izbegao da upadnem u neku rupetinu , jer su "sekundarci ili skupljaci perja" skinuli onaj tucani poklopac sa resetkama ...
Od tada , nema me na auto - putu sa bajsom .

Za dlaku , pa da Vam ovo ne napisah ...:D
extra tura koliko km?ja samo do indjije i nazad 100km,ici du do novog sada pa nazad vozom,sad sam se odvalio 114 za 5 i po sati,do kosmaja dosta uzbrdo i posle barajevno me dotuklo
Nisam se još odlučio da pređem na put, pored svih onih kamiončina i auta koja idu 200 na sat...:P Ali svakako hoću...:ok:
pa ima staza i u borci posle tamo sokaci nema guzve

Iz zgrade u Zemunu ukraden bicikl MERIDA Matts crne mat boje.
Na slici je stara viljuska, sada je MANITOU BLACK sa zutim stapovima.Hidraulicne kocnice HAYES Ryde
Shimano XT zadnji menjac.
Deore samaraljke.

Ako ga neko vidi, ili Vam neko ponudi da kupite, molim Vas javite mi na 063 8545569 Vladimir.
20215kEto3140493120_551d1be3b524d.jpeg
2021575Gu25642963_551d1be1188fe.jpeg

Back