Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.523
imo lik skoro 1 vrh vrhova oko 1200 valjnuo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[/TD]
kad odes opet al pre podne svrati do pijace, za 65din znas kakva potkovica sa sirom mmm

[/TD]borcanske,lepo je i tamo za voznju pored groblja do crkve i crvenke
istegnem ligamente, pas mi izleti direkt na bajs iz nekog dvorišta...aoooooo, jedva sam se vratila nazad u Borču.
Nisam se još odlučio da pređem na put, pored svih onih kamiončina i auta koja idu 200 na sat...borcanske,lepo je i tamo za voznju pored groblja do crkve i crvenke
Ali svakako hoću...
extra tura koliko km?ja samo do indjije i nazad 100km,ici du do novog sada pa nazad vozom,sad sam se odvalio 114 za 5 i po sati,do kosmaja dosta uzbrdo i posle barajevno me dotukloBg - Indjija - Ruma - Irig - Fruska gora , pa poolako nazad u Bg...
Pre nekoliko godina sam krenuo Auto - putem , od Studenjaka i bazena "11 april" prema "Zmajevoj pumpi" i vozeci strogo uz ivicnjak , kad se iza mene cuje neka slepercina , a ja uz samu bankinu i hvala Bogu , za dlaku sam izbegao da upadnem u neku rupetinu , jer su "sekundarci ili skupljaci perja" skinuli onaj tucani poklopac sa resetkama ...
Od tada , nema me na auto - putu sa bajsom .
Za dlaku , pa da Vam ovo ne napisah ...![]()
pa ima staza i u borci posle tamo sokaci nema guzveNisam se još odlučio da pređem na put, pored svih onih kamiončina i auta koja idu 200 na sat...Ali svakako hoću...
![]()

Kako ide drugari?![]()